Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a ja zawsze bylem za tym zeby za niepelne profile bany dawac
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 a ja zawsze bylem za tym zeby za niepelne profile bany dawac jakiś sadysta :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 boniu Maciek przecież Ty jesteś na forum ponad dwa lata no jestem - przyznaje zę wczesniej czasu nie mialem - kariere robilem ! teraz moge sie bardziej poswiecic i zaczac pomagac w koncu.
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 boniu Maciek przecież Ty jesteś na forum ponad dwa lata no jestem - przyznaje zę wczesniej czasu nie mialem - kariere robilem ! teraz moge sie bardziej poswiecic i zaczac pomagac w koncu. No to do dzieła
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 boniu Maciek przecież Ty jesteś na forum ponad dwa lata no jestem - przyznaje zę wczesniej czasu nie mialem - kariere robilem ! teraz moge sie bardziej poswiecic i zaczac pomagac w koncu. politykiem w szwecji zostałeś
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 politykiem w szwecji zostałeś narazie zwyklym czarnym - ale moze kiedys
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 boniu Maciek przecież Ty jesteś na forum ponad dwa lata no jestem - przyznaje zę wczesniej czasu nie mialem - kariere robilem ! teraz moge sie bardziej poswiecic i zaczac pomagac w koncu. a czym sie zajmujesz?
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 księdzem znaczy Maciek tak?? spowiadasz?
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 księdzem znaczy Maciek tak?? spowiadasz? to ja na spocie wyspowiadam się na luzaku
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 księdzem znaczy Maciek tak?? spowiadasz? to ja na spocie wyspowiadam się na luzaku pokuty ostre daje :polew:
Musashi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ciekawy jestem jakie te pokuty ja bym spowiadal tylko babeczki i wiedzialbym doskonale jakie pokuty zadawac
Madas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ciekawy jestem jakie te pokuty ja bym spowiadal tylko babeczki i wiedzialbym doskonale jakie pokuty zadawac pewnie by babeczki klękały przed konfesjonałem aż kolana by spuchły
duluki Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 witajcie zboczury a Wy tylko o jednym tak ?ale też bym tak pospowiadał :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 wy to tylko o du**ach albo potraficie gadac........ nie wylaczajac mnie w koncu taka nasza natura
duluki Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Madas masz gdzieś jakieś ciepłe miejsce do umycia autka ,bo jak nie umyję to nie przyjadę na spota wstyd takim brudasem jeździć
nike21 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie martw sie ja tez nie myje... a jutro chyba w trase lece :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 My chyba nie mamy co myć, bo i tak w drodze do Pnia się uwali po dach...
Rekomendowane odpowiedzi