Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:whistling:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:wink:
Opublikowano

co spotowania .. to może spot w kinie ... nie ma zlotów letnich to se pooglądajmy i może gdzieś podłączmy

to akurat WLKP

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525543_10151469429626350_1196451114_n.jpg

Opublikowano
  • Autor
co spotowania .. to może spot w kinie ... nie ma zlotów letnich to se pooglądajmy i może gdzieś podłączmy

to akurat WLKP

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525543_10151469429626350_1196451114_n.jpg

no też można byłoby :)

U mnie można grilla zrobić altanka ale to w maju coś :wink:

Opublikowano

A przyjmujecie przyjezdnych ? :wink:

Opublikowano

U mnie też można, miejscowość Zygmuntowo obok Budzisławia Kościelnego i Wilczyna. Jest plaża, jeziorko, grill, zimne piwko, bar, mini basen, Pojemność ok 15 samochodów, jest gdzie spać. 3km od działki Bart-Sa więc można rezać po pijaku :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja mam dużo miejsca na podwórzu przed domem parking damy radę :P

---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

U mnie też można, miejscowość Zygmuntowo obok Budzisławia Kościelnego i Wilczyna. Jest plaża, jeziorko, grill, zimne piwko, bar, mini basen, Pojemność ok 15 samochodów, jest gdzie spać. 3km od działki Bart-Sa więc można rezać po pijaku :kox:

COś czuje że będą cotygodniowe grille A4 :kox:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

no knujcie knujcie ja tęsknię za zlotem letnim :slina:

Opublikowano

to akurat WLKP

no też można byłoby :)

U mnie można grilla zrobić altanka ale to w maju coś :wink:

mi bardziej chodzi o to żeby motoryzacyjnie spotkać się ... zacząć od tego kinowego tym razem w kinie można obejrzeć relacje z corocznego zlotu aut grupy VAG, który jest w WLKP

i ewentualnie podłączyć się pod tą imprezę ... ja rok temu akurat wywoziłem dzieci na wakacje ... ale Żerków jest w miarę blisko .. już od Słupcy to ze 35km tylko ;)

spotkanie na działce będzie imprezka pijacką ;) i to też można .. ale chodzi o to żeby pooglądać projekty, pomysły innych ... tak bardziej motoryzacyjnie i poza to co koncern zrobił ;)

Opublikowano

z uwagi na to że miałem malutki udział w powstaniu filmu z VAG eventu (w postaci użyczenia sprzętu :D ) więc ja na pewno będę na premierze :) No i gościnnie bo łoniek jest z mojego miasta i razem zaczynaliśmy video :)

Opublikowano
  • Autor

no knujcie knujcie ja tęsknię za zlotem letnim :slina:

Ogarniemy jakiegoś Grilla :D

Opublikowano

jeśli pasuje Wam miejscówka możemy ogarniać u mnie bez problemu.

Opublikowano
  • Autor
jeśli pasuje Wam miejscówka możemy ogarniać u mnie bez problemu.

Ogarniemy co tydzień u kogoś innego :kox:

Opublikowano
ciemna strona dla Qubazulu (moja receptura koloru) miętowa dla Gwerty'ego

http://s9.postimage.org/5u0nqpgkb/IMG_4260.jpg

... i czemu od razu dla mnie "ciemna strona" :banan: , a poważnie kolor :slina: zajebieszczy, w piątek ok. 9 rano mogę Vario wpaść do Ciebie na kawę jak respektujesz?

Opublikowano

zapraszam na kawę i na oględziny kolorku :)

Opublikowano
  • Autor

Vario też piszesz się na letnie grillowanie? :wink:

Opublikowano

trochę daleko ale może uda się wpaść albo zrobimy grilla w Vario Customs

Opublikowano

Będę, będę Vario więc już się zapowiedziałem na piątek, co do grillowanie, kurde dopiero początek lutego a Wam już kiełba z grila w głowie? no nieźle :banan:

Opublikowano
  • Autor
trochę daleko ale może uda się wpaść albo zrobimy grilla w Vario Customs

w garażu będzie dobry grill :D gorzej z dojazdem do domu :grin:

Opublikowano

rejony dobrze znane w Wilczynie znajomy ma działkę :wink: