slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 hello, chlopy, jak Wy wstawiacie te emotikony ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- Się w weekend będzie działo z autem ) Nowe zderzaki, progi, klapa, dystanse , IC, poduchy i rozrząd A w poniedziałek/wtorek odbiór lamp od Qwerty i szybki na ciemno Can't wait Bart-s jeszcze Ciebie muszę namówić na wymianke sufitu ile dasz za szybki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie znajdzie ktoś może dobrą chwilę czasu co by pomóc (nie za free oczywiście) w odnalezieniu przyczyny trzęsienia budą przy 65-90 km/h? Na dzień dobry koła wyważone, problem pozostał. Naczytałem się na forum na temat sprzęgła, poduszek pod silnikiem, skrzynią, przegubu wew., kątów wtrysku itd. Także wymieniać na chybił trafił średni pomysł, może uda się zawęzić obszar poszukiwań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 hello, chlopy, jak Wy wstawiacie te emotikony Jak będziesz miał postów powyżej 200 to będziesz wiedział Taki żarcik bo mam zaje fajny humorek przy pisaniu odpowiedzi na post masz w pierwszym wierszu emotkę i naciśnij MORE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a trzesie na kazdym biegu przy tej predkosci? bo jak cos ze sprzeglem to bedzie trzeslo mniej lub wiecej w zaleznosci od predkosci obrotowej silnika... ---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- hello, chlopy, jak Wy wstawiacie te emotikony Jak będziesz miał postów powyżej 200 to będziesz wiedział Taki żarcik bo mam zaje fajny humorek przy pisaniu odpowiedzi na post masz w pierwszym wierszu emotkę i naciśnij MORE a czym ten humorek u Ciebie spowodowany? :) a ja nie mam emotikonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie znajdzie ktoś może dobrą chwilę czasu co by pomóc (nie za free oczywiście) w odnalezieniu przyczyny trzęsienia budą przy 65-90 km/h? Na dzień dobry koła wyważone, problem pozostał. Naczytałem się na forum na temat sprzęgła, poduszek pod silnikiem, skrzynią, przegubu wew., kątów wtrysku itd. Także wymieniać na chybił trafił średni pomysł, może uda się zawęzić obszar poszukiwań? Że masz koła wyważone to nie wszystko,możesz mieć guza na oponie albo ostro kiedyś hamowałeś i będzie taki problem a wyważenie nic nie pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Opony są w porządku, brak guzów, ubytków itp. - tę opcję wykluczam. Co do biegów, początkowo zauważyłem na 4-5 w obrotach 1700-2200. Gdzie wcześniej tego typu sytuacja nie miała miejsca. Oczywiście drgania występują wyłącznie przy przyśpieszaniu, na biegu jałowym leci jak młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 hello, chlopy, jak Wy wstawiacie te emotikony] ile dasz za szybki? Trzeba wpisywac miedzy dwukropki taki wyraz jak pokaze myszka jak najedziesz na emotke Za szybki nie wiem, nie pytalem jeszcze, licze ze 350:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a trzesie na kazdym biegu przy tej predkosci? bo jak cos ze sprzeglem to bedzie trzeslo mniej lub wiecej w zaleznosci od predkosci obrotowej silnika...---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- hello, chlopy, jak Wy wstawiacie te emotikony Jak będziesz miał postów powyżej 200 to będziesz wiedział Taki żarcik bo mam zaje fajny humorek przy pisaniu odpowiedzi na post masz w pierwszym wierszu emotkę i naciśnij MORE a czym ten humorek u Ciebie spowodowany? :) a ja nie mam emotikonek Kurczaki się dobrze sprzedały i jest premia a czy jak zjedziesz na sam dół to czy Emotikony masz aktywne?Jak nie to może tutaj Ci ktoś pomoże http://a4-klub.pl/sugestie-uwagi-21/pytania-moderatorow-108301/index59.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Emotikony - są Aktywny(e) jak wejde w zaawansowana edycje mam emotikony ale nie te co Wy tu wstawiacie. to jakis dodatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Emotikony - są Aktywny(e)jak wejde w zaawansowana edycje mam emotikony ale nie te co Wy tu wstawiacie. to jakis dodatek? Naciśnij więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 jak skopiuje to Co np ktos napisal to wchodzi, ale nie mam takich emotikonek nigdzie. coz... nie bede sie do Was ślicznie usmiechal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Lele w sobotę jestem w Obornikach jak zwykle bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wie ktoś w końcu jak podciągnąć ręczny w a4 b6 ? mój już zaczyna łapać prawie przy suficie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 o ile pamietam to pod raczka recznego wyciagasz zaslepke i jest jedna sruba. naciagasz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wie ktoś w końcu jak podciągnąć ręczny w a4 b6 ? mój już zaczyna łapać prawie przy suficie pewnie VAGiem ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- szukam ładnej B7 Avant, jakby ktoś widział/wiedział o ofercie sprzedaży ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 o ile pamietam to pod raczka recznego wyciagasz zaslepke i jest jedna sruba. naciagasz i masz zobaczę. Ktoś jeszcze orientuje się w temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pepin przecież masz ładną B7 w Avancie ohkyomoon kopę lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi