Piechol Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ze spaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ze spaniem? Ze śniadaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To trzeba dobrze pary dobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 wody do kanału napuścimy i jest basen co do grilla to jestem otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 moze bysmy w tym czasie jakiegos grilowego spota zrobili. Poznań ? Września ? Witam :hi:u Slo na działce ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Arek powiem Ci że też bym był chętny na jakąś inną robote ale jest straszna kicha ja mam umowe o prace ale znowu przez pośrednictwo i od 3 lat już sie tak bujam z umowami na 6 miesięcy przedłużane w nieskończoność nawet mi kurde tv na raty nie chcą dać :/ lipton :facepalm:ja to mam dosyć tej pracy bo czuje się jak w obozie pracy ciągle drze mordę na mnie i wyżywa się a na rodznie i uja Panowie Arku orlen to jest kołchoz, wiem bo moja pani przez 2 lata pracowała. minimum czasu spędzanego razem mimo wspólnego mieszkania a i związek troche wtedy podupadł może spróbuj u kurzymskiego na bp:wink: btw ebać Warte i całą ich rodzine:decayed: a daj spokój Rafał... masakra oni mają jazdę takie że po prostu człowieka traktują jak psa gorzej:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- witam wszystkich jutro jak będzie pogoda to będę dzwonił o której ? mi pasi od 8 Tomek nie dzwoniłem bo pogoda lipna była jak słonecznie się zrobi to wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 przytrzasnąłem pas kierowcy i połamałem takiego klipsa-ogranicznika do spinki pasa bezpieczeństwa - żeby nie zjeżdżało do podłogi ma ktoś jakiś pomysł czym to zastąpić - bo muszę prawei z podłogi podnosić klamrę żeby się zapiąć ? (później wrzucę fotki) jutro zownie do ASO czy to jest to , znalazłem w ETCE , ale nie ma rozróżnienia kolorów: 443857847B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baartas Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Witam wszystkich, Od pewnego czasu zaczęło niepokoić mnie dość głośne i denerwujące buczenie powyżej 60 km/h. Zaczęło się po podróży z Wawy do Poznania (cała droga autostradą powiedzmy że 140 "+" ) martwię się czy czasem łożysko zaczęło kończyć swój żywot, jednak przed wymianą wolałbym się upewnić i stąd moja ogromna prośba do was. Chodzi o to żeby sprawdzić, czy to czasem nie wina opon (bo wydaje mi się, że moje letnie Fuldy są i były głośne, ale nie jestem pewny czy aż tak, zwłaszcza, że identycznie buczy czy sucho czy mokro) i gdyby była możliwość u kogoś pożyczyć dosłownie na 10 minut komplet kół żeby założyć i sprawdzić czy dalej będzie buczeć. Swoje zimówki mam 140 km od Poznania, poza tym są gołe opony. Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc?? Pozdrawiam Po prostu czy ktoś ma wolny komplet kół żeby założyć na moje auto i sprawdzić czy dalej będzie buczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Witam wszystkich,Od pewnego czasu zaczęło niepokoić mnie dość głośne i denerwujące buczenie powyżej 60 km/h. Zaczęło się po podróży z Wawy do Poznania (cała droga autostradą powiedzmy że 140 "+" ) martwię się czy czasem łożysko zaczęło kończyć swój żywot, jednak przed wymianą wolałbym się upewnić i stąd moja ogromna prośba do was. Chodzi o to żeby sprawdzić, czy to czasem nie wina opon (bo wydaje mi się, że moje letnie Fuldy są i były głośne, ale nie jestem pewny czy aż tak, zwłaszcza, że identycznie buczy czy sucho czy mokro) i gdyby była możliwość u kogoś pożyczyć dosłownie na 10 minut komplet kół żeby założyć i sprawdzić czy dalej będzie buczeć. Swoje zimówki mam 140 km od Poznania, poza tym są gołe opony. Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc?? Pozdrawiam Po prostu czy ktoś ma wolny komplet kół żeby założyć na moje auto i sprawdzić czy dalej będzie buczeć ja miałem w sumie dosyć podobnie w b5 i to było łożysko do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Arku nie wiem czy doczytałeś ale jutro jestem w PSL i mam do was towar, jesteś jutro w robocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 rosół, o której będziesz ? mam opary w baku to mogę podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Arku nie wiem czy doczytałeś ale jutro jestem w PSL i mam do was towar, jesteś jutro w robocie? jestem jestem Rafał a u Ciebie tam w robocie nie potrzebują ? ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- rosół, o której będziesz ? mam opary w baku to mogę podjechać u Ciebie to zawsze opary i rezerwa świecąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Arku nie wiem czy doczytałeś ale jutro jestem w PSL i mam do was towar, jesteś jutro w robocie? jestem jestem Rafał a u Ciebie tam w robocie nie potrzebują ? ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- rosół, o której będziesz ? mam opary w baku to mogę podjechać u Ciebie to zawsze opary i rezerwa świecąca Bo wtedy jest lżejszy samochód i szybciej jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Arku nie wiem czy doczytałeś ale jutro jestem w PSL i mam do was towar, jesteś jutro w robocie? jestem jestem Rafał a u Ciebie tam w robocie nie potrzebują ? ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- rosół, o której będziesz ? mam opary w baku to mogę podjechać u Ciebie to zawsze opary i rezerwa świecąca Bo wtedy jest lżejszy samochód i szybciej jeździ no w Twoim przypadku to na prawdę :whistling:załóż LPG do DIESLA swojego :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 chyba podtlenek gazotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 chyba podtlenek gazotu podtlenek wódki od razu przyjdzie Ci 200 koni :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 spóźniłeś się jakieś pół roku:kwasny: jak się coś ruszy to wiadomo dam znać, ale tak szczerze to opłacałoby Ci się jeździć do Poznania czy raczej byś się przeprowadził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 ja od października będę w Poz mieszkać.. ble znowu.. będę się bał o audiczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 spóźniłeś się jakieś pół roku:kwasny: jak się coś ruszy to wiadomo dam znać, ale tak szczerze to opłacałoby Ci się jeździć do Poznania czy raczej byś się przeprowadził? no raczej przeprowadzka.. a jak z $ ? napisz mi na pw ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- ja od października będę w Poz mieszkać.. ble znowu.. będę się bał o audiczkę studia czy robota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 studia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 studia Tobie to jedno w głowie :polew:to zostaw audi pod blokiem w Słupcy będzie bezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi