Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 tej czemu nie o której będziesz?...ale o północy jest rozliczenie:facepalm: 10 minut chyba:wink:a Ty sam czy będziesz ze swoją ?
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 sam moja śpi, 15 po może być?? to 15 po pod elisa:)
slo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ochlejusy - obżartusy Czyli lista: 1. Arkadiush 2. Miedzik 3. Maxcudo 4. Skubi + Gosia 5. slo + Werka 6. rosool88 7. Gwerty (może da rade) 8. Szymanek31 (jak zdąży z meczu) 9. Lele + Papuga 10. Qbazulu 11. Baartas (może się pojawi) ps, o ja jebie właśnie zobaczyłem fure miedzika :slina:
rosool88 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja ją widuję często w przeźmierowie, moja dziewoja pracuje niedaleko i raz chyba widziałem na bułgarskiej Arek pod czym?
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja ją widuję często w przeźmierowie, moja dziewoja pracuje niedaleko i raz chyba widziałem na bułgarskiejArek pod czym? elisa to jest taki market na pierwszych światłach za pestką w strone orlenu
slo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 No ja nie widziałem. Muszę stanąć daleko od niego żeby nie było widać mojego lakieru odprysków, urwanego zderzaka, rozwalonej lampy, nadkola itp itd musze się w końcu zabrać za to Wstyd jeździć na spoty Także obwieszczam: proszę się nie śmiać! zderzak urwałem pod uczelnią i przód wygląda jak rozpizgany włoch
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 aaa:grin: to za ile pod nim będziesz ? ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- No ja nie widziałem. Muszę stanąć daleko od niego żeby nie było widać mojego lakieru odprysków, urwanego zderzaka, rozwalonej lampy, nadkola itp itd musze się w końcu zabrać za to Wstyd jeździć na spotyTakże obwieszczam: proszę się nie śmiać! zderzak urwałem pod uczelnią i przód wygląda jak rozpizgany włoch ja mam koze maske nie w kolorze zderzak też średni nie przejmuj się Tomasz
slo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 siemano ! Ps, wiadomo coś o Bart-Sie ? miał przylecieć 31 maja
fantastic Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 siemano ! Ps, wiadomo coś o Bart-Sie ? miał przylecieć 31 maja ja nic nie wiem, nie kontaktowałem sie z nim ostatnio,
Maxcudo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie, ja nie wiem czy dam rade wpaść Wczoraj wieczorem okazało się, że idę na mecz i chyba będę już tam tankował na meczu
Szymanek31 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 rzeczywiscie ze stadionu daleko nie ma do KC wiec mam nadzieje, ze da rade sie jakos zobaczyc;) mam audi a4 b6 od nie dawna no i chcialem sie was spytac kilka rzeczy i o rady prosic takze super byloby sie zobaczyc, tym bardziej, ze w poznaniu nie bywam codziennie bo mam 70 km.
Bart_poznan Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 1. Arkadiush 2. Miedzik 3. Maxcudo 4. Skubi + Gosia 5. slo + Werka 6. rosool88 7. Gwerty (może da rade) 8. Szymanek31 (jak zdąży z meczu) 9. Lele + Papuga 10. Qbazulu 11. Baartas (może się pojawi) 12.Bart_poz to i ja zasilę dzisiaj szeregi
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 1. Arkadiush2. Miedzik 3. Maxcudo 4. Skubi + Gosia 5. slo + Werka 6. rosool88 7. Gwerty (może da rade) 8. Szymanek31 (jak zdąży z meczu) 9. Lele + Papuga 10. Qbazulu 11. Baartas (może się pojawi) 12.Bart_poz to i ja zasilę dzisiaj szeregi Ekipa się całkiem całkiem szykuje ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- Panowie, ja nie wiem czy dam rade wpaść Wczoraj wieczorem okazało się, że idę na mecz i chyba będę już tam tankował na meczu Michał tam też jadą niektórzy zgadaj się z nimi to przyjedziesz z nimi
Maxcudo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 ale ja jadę ekipą 10-cio osobową tak więc tego
Arkadiush Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 ale ja jadę ekipą 10-cio osobową tak więc tego chodz do nas
slo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 A jest gdzieś obok KC miejsce żeby wyjechać ? Jakiś parking czy coś ?
Rekomendowane odpowiedzi