fatboy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No to i ją pewnie wlece z Areczkiem:D Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 a co się stało??---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- Panowie tylu chętnych było i narazie 5 osób tylko...niestandardowy wpadniesz? zawitam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie odpadam dzisiaj Zaraz wsiadam w auto i gonie do Berlina na 15 min i wracam Dzisiaj rekord świata w Maratonie Berlińskim, pierwszy Polak był 11ty ... ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:59 ---------- Pepin widzę, że większość a może i wszystkie spod znaku czarnego konia:wink: ja mam inną kolekcję figurek filmowych Transformersów:decayed: No jest też Viper i Maluszek ---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- 1. Arkadiush:wink:PS: byłem na myjni bezdotykowej na pb nie daleko ronda Solidarności. Masakra, kompletnie nic ta myjnie nie myje. Nawet lekkiego zakurzenia mi nie zmyła. Ja dzisiaj po TESCO skorzystałem, bo parking mam pod 400V i ptaki się dogrzewają nad moim autem -- i też średnio zadowolony Chyba najlepsze to jak na razie ta kołó wież tv .. nawet suszarkę masz jak chcesz oraz te koło MAKRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 kolo makro? przy mc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 kuba być może jak mój plan wypali to będzie hokej przedni na sprzedaż ale na razie nie chcę zapeszać. jeśli dobrze pamiętam byłeś zainteresowany..tyle, że bez kratek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 byłem, byłe, będziesz dzisiaj na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 kurde chciałem wpaść ale nie mam co z młodym zrobić o tej porze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie ja odpadam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Szału widzę nie bedzie z ilością aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 będę to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 będziesz na 19 czy później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja z Rafałem(fatboy) będę chwile po 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 To dali bo już czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Dzieki za spota :hi:Fajnie było postać w podziemiach po długiej przerwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Dzięki również. Ja tam nie byłem z dwa lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 podziękował za spotkanie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Miło było poznać panowie:D Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 dzięki za spota i przepraszam wszystkich ,że tak szybko musiałem uciekać. wie ktoś co się dzieję z bart-s'em , ze tak rzadko zagląda ostatnio na spoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 również miło było zawitać znowu na spocie, Lele, Papuga dzięki za browar Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi