Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zrobiłem na spocie :gwizdanie: ale ja nie byłem nim na spocie złodzieju odsawaj auto
Yelo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ty byłeś na spocie, a ja robiłem foty
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ty byłeś na spocie, a ja robiłem foty to rzeczywiście musze z tym ziołem zaprzestać...bo nic nie pamiętam
Yelo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ty byłeś na spocie, a ja robiłem foty to rzeczywiście musze z tym ziołem zaprzestać...bo nic nie pamiętam Pal dalej, przynajmniej nie pamiętasz jak mi kasę oddałeś :gwizdanie:
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ty byłeś na spocie, a ja robiłem foty to rzeczywiście musze z tym ziołem zaprzestać...bo nic nie pamiętam Pal dalej, przynajmniej nie pamiętasz jak mi kasę oddałeś :gwizdanie: pożyczyłem chyba a teraz mmi wisisz
Yelo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie, oddawałeś co byłeś winien... Ale to dopiero pierwsza rata była
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie, oddawałeś co byłeś winien... Ale to dopiero pierwsza rata była to chyba Ty jednak palisz za dużo :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie, oddawałeś co byłeś winien... Ale to dopiero pierwsza rata była to chyba Ty jednak palisz za dużo :gwizdanie: Wachy i owszem, ale to nie ja
august Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Byłem dzisiaj pierwszy raz na parkingu na dachu w starym browarze. Zachmurzone niebo, w tle wieża z zegarem, normalnie jak w Londynie. Idealne miejsce na sesję zdjęciową Tylko długo się wjeżdża :/
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wachy i owszem, to jakiś nowy rodzaj zioła ?? [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 20:50_________________________________________________ Byłem dzisiaj pierwszy raz na parkingu na dachu w starym browarze. Zachmurzone niebo, w tle wieża z zegarem, normalnie jak w Londynie. Idealne miejsce na sesję zdjęciową Tylko długo się wjeżdża :/ ja jeszcze nie byłem ....nawet nie wiedziałem że tam można wjechać
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Siemka siemkia Denis .. nagram Ci na jutro płytkę
august Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja jeszcze nie byłem ....nawet nie wiedziałem że tam można wjechać No ja też nie wiedziałem - dlatego "ździwko mnie chapło" jak wjeżdżam na 5 piętro parkingu a tu gołe niebo
Deni$ Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ok to jutro widzimy sie na 16 ?? Tylko ja moge sie troszku spoznic bo do fryzjera jeszcze trzeba
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ok to jutro widzimy sie na 16 ?? Tylko ja moge sie troszku spoznic bo do fryzjera jeszcze trzeba no co TY po co.... teraz w modzie
Młodzik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 :hi: mnie niestety jutro nie zobaczycie ja będę w tym czasie wcinał pączki :banan:
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 :hi: mnie niestety jutro nie zobaczycie ja będę w tym czasie wcinał pączki :banan: no szkoda już wypoczęty ??
Młodzik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 dopiero do domu wróciłem, mam nadzieje że dziś sobie trochę pośpię ;(
Rekomendowane odpowiedzi