Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 nie wiem o jakimś pseudo spocie to czytaj pięć linijek wyżej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Hej wszystkim. W końcu w najbliższą niedzielę będę miał wolne....stąd też wielkie szanse, że przyjadę i się w końcu poznamy....jak śnieg wytrzyma tydzień to może i kulig zrobimy hehehehehe :> :> :> no witam Arki zapraszam serdecznie w imieniu kolegów bo mnie niestety nie będzie
arki Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no madas26 zdarza się nawet najlepszym :> :>[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 18:18_________________________________________________nadrabiam, nadrabiam
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 spadam na trochę z kompa. po wieczorka pany
arki Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a jak spot jednoosobowy?? [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 18:19_________________________________________________3maj się i dzięki za zaproszenie
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 nie czytaj opowiemy Ci w skrócie na spocie
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 :> :> to będzie co opowiadać.... a no będzie będzie A ty jesteś kolegą Jankesa ??
arki Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Jankesa, Jankesa....hmmm nie kojarzę...wiesz kiedy byłem ostatnio na spocie...jakieś 1.5 roku temu jeszcze jak była stara ekipa jeśli mogę to tak nazwać :>
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Jankesa, Jankesa....hmmm nie kojarzę...wiesz kiedy byłem ostatnio na spocie...jakieś 1.5 roku temu jeszcze jak była stara ekipa jeśli mogę to tak nazwać :> no właśnie ja z tej starej Waszej ekipy poznałem tylko chyba 3 osoby ....
tetis Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 :> :> to będzie co opowiadać.... Tak po cichu Ci powiem :gwizdanie: ,że chłopcy czasem słowne psikusy lubią co bys tak bardzo łatwowierny nie był A dodatkowo dobry wieczór Panom -ciekawe czy doczekam się chwili aby przywitać się nie tylko z panami a grono kobitek się powiększy :>
arki Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 dobry wieczór hihihihi ja też jestem za powiększeniem grona o płeć piękną :> :>
tetis Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 u nas jest Azunia kobitą Dobra i Azunia..tylko to i tak nie zmienia faktu,ze jesteśmy nadal tylko we dwie Coś trzeba na to poradzić Byłoby jeszcze bardziej sympatyczniej z paniami
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 u nas jest Azunia kobitą Dobra i Azunia..tylko to i tak nie zmienia faktu,ze jesteśmy nadal tylko we dwie Coś trzeba na to poradzić Byłoby jeszcze bardziej sympatyczniej z paniami Oj Justynko co tu Ci wielce pisać, namów swoje koleżanki i zapraszamy na spota My już sie wami zaopiekujemy :evil2: [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 19:29_________________________________________________i znowu nikogo nie ma :smutas:
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ty nie obserwuj tylko sie udzielaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 udzielam ale jak nikogo nie ma to z kim mam pisać
Rekomendowane odpowiedzi