Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam jeszcze 3 naklejki klubowe takie wypukłe 5PLN*

ktoś chce na spocie w niedzielę?

*dla madasa 5EURO :tongue4:

a które to są?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dowcipniś :naughty::polew::tongue4:

Mnie się tez podobało .... :hahaha:

Opublikowano

Pokaż to swojemu menowi żeby miał sie na baczności w ten dzień :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 21:35_________________________________________________i nastała cisza...

Opublikowano

Pokaż to swojemu menowi żeby miał sie na baczności w ten dzień :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 21:35_________________________________________________i nastała cisza...

dobrze ,że go nie posiadam bo ja byłabym bardziej brutalna.... :wink4: dołączyłam by do tego małe co nie co i nie mam tu na myśli przemocy :tongue4:

Opublikowano

no to widzę że na Ciebie trzeba uważać żebyś krzywdy człowiekowi nie zrobiła :decayed:

Opublikowano

no to widzę że na Ciebie trzeba uważać żebyś krzywdy człowiekowi nie zrobiła :decayed:

Spokojnie na co dzień jestem niegroźna :wink4: wręcz przeciwnie.... :> chyba,że ktoś na odcisk mocno nadepnie :gwizdanie:

Opublikowano

ZAPAMIĘTAM :tongue4:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 22:01_________________________________________________ja uciekam spać. do juterka Tetsi i cała reszta :hi:

Opublikowano

mam jeszcze 3 naklejki klubowe takie wypukłe 5PLN*

ktoś chce na spocie w niedzielę?

*dla madasa 5EURO :tongue4:

co to za wyłudzenia :kox:

Opublikowano

cz jak czapka :hi: o widze że dzisiaj wszyscy idą szybko spac

Opublikowano

nikt nie idzie spać ...

cześć :hi:

Opublikowano

cholera szczęściarze widze że w wielkopolsce coraz więcej pieknych kobiet macie na forum,a u nas nic ,jestsm zazdrosny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :foch:

Opublikowano

a mówiłem Ci z Musashim i Yelo żebyś do nas na spoty wpadał :evil:

Opublikowano

oj będę musiał oj będę :mysli: :mysli: a co tam u was sąsiedzi dawno mnie tu nie było ,jakies zmiany

Opublikowano

oj będę musiał oj będę :mysli: :mysli: a co tam u was sąsiedzi dawno mnie tu nie było ,jakies zmiany

a wszystko w porządku ...za tydzień spot .... kilku nowych kolegów przybyło na ostatnim .... pełna kultura, ogólnie do przodu :good:

a co u Ciebie ...??

Opublikowano

a u mnie poza tym że choróbsko mnie dopadło to chyba bez zmian :kwasny: a no może to że małe zmiany w aucie sie robia :good:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 22:23_________________________________________________to ilu was tam teraz spotuje u was :mysli: :mysli: :mysli:ze 20 furek co :shocked:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

u nas to zależy ostatnio nie było dużo 10 aut + Musashiego na podwórku ale są spoty gdzie jest nawet 16 aut .... ostatnio też kilka osób było chorych ..tak jak u Was dzisiaj :cool1:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 22:29_________________________________________________

hej Wojtek :hi:

Opublikowano

no siema :hi:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 22:32_________________________________________________

u nas to zależy ostatnio nie było dużo 10 aut + Musashiego na podwórku ale są spoty gdzie jest nawet 16 aut .... ostatnio też kilka osób było chorych ..tak jak u Was dzisiaj :cool1:[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 22:29_________________________________________________

hej Wojtek :hi:

no u nas tez ostatnio jak byłem było nas 14,no a dzisiaj tylko4[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 22:34_________________________________________________co to dzisiaj tak ponuro dzisiaj u was ,wszystkie koty pozdychały czy co :polew: :polew:
Opublikowano

wiem czytałem ....nie zawsze będzie tak że frekwencja będzie mega dobra.... ale klimat u nas zawsze fajny .... najmniej aut jak jestem w klubie było 10 właśnie ostatnio i mam nadzieję że to ostatni raz :naughty: