Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 byłem u siostry, miałem początkowo taki zamiar ale stwierdziłem że późno sie zrobiło i nie chciałem już zawracać gitary przestań ...;. późno to byłoby ok 24 ale nie o tej porze następnym razem wpadaj bez wahania
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 byłem u siostry, miałem początkowo taki zamiar ale stwierdziłem że późno sie zrobiło i nie chciałem już zawracać gitary przestań ...;. późno to byłoby ok 24 ale nie o tej porze następnym razem wpadaj bez wahania ok. wiesz, myślałem że dziecko może juz pora położyć wiesz jak to tam bywa, a to już prawie 19 była
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 spoko dziecko ma swój pokój więc nawet jakby spało to nie ma problemu ...ale Julka chodzi spać ok 21.30 ...więc zapamiętaj ....że masz wpadać na przyszłość
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ale pusto tu dzisiaj wieczorową porą co nie Mlodzik
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 no tak jak mówisz może jakieś zakazy dostali
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 lecę Adamie na jakąś herbatkę będę później bo i tak nikogo nie ma oprócz nas
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 lecę Adamie na jakąś herbatkę będę później bo i tak nikogo nie ma oprócz nas spoko ...ja siedzę z małą bo żona poszła na lufry z sąsiadką
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 no tak jak mówisz może jakieś zakazy dostali a może przez przypadek wszystkim -a posłaliśmy :mysli:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 chyba nie mamy takich możliwości choć kto wie :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 lecę Adamie na jakąś herbatkę będę później bo i tak nikogo nie ma oprócz nas spoko ...ja siedzę z małą bo żona poszła na lufry z sąsiadką sie znaczy że do Ciebie mam wlecieć na tą herbate :naughty: [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 19:29_________________________________________________ chyba nie mamy takich możliwości choć kto wie :gwizdanie: może tak jak do gier i do forum są jakieś kody które przypadkiem wcisnęliśmy :decayed:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 nie ma sprawy zapraszam zawsze koledzy i koleżanki z forum mile widziani :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 nie ma sprawy zapraszam zawsze koledzy i koleżanki z forum mile widziani :gwizdanie: nie no trochę późno ale na pewno w niedalekiej przyszłości wpadnę [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 19:31_________________________________________________ nie ma sprawy zapraszam zawsze koledzy i koleżanki z forum mile widziani :gwizdanie: szczególnie te koleżanki bo żona na plotkach siedzi :naughty:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 powiem tak: kiedy masz ochotę i jestem w chacie zawsze możesz wpaść na grajgul
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 powiem tak: kiedy masz ochotę i jestem w chacie zawsze możesz wpaść na grajgul Zapamiętam to sobie a teraz lecę coś wypić bo zaraz padnę na suchoty :>
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Siemka Pany jakoś mi się udało wrócić z Wawy. Poznań jednak ma dużo lepsze ulice, po wawie boli mnie kręgosłup i szyja od slalomów. Czasy w normie do Wawy 3.30 z Wawy 3.15, spalanie 5,-6,1 hihi miasto 5,7-6,1 uważam to za sukces
Rekomendowane odpowiedzi