Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Bartek pojawił się i znikł Paweł Poznań też zresztą
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 to kurna na ukrytym jesteś ?? jak w gg??
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 to kurna na ukrytym jesteś ?? jak w gg?? nie ...jestem cały czas....a co nie widać mnie
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 nie, nie było widać, mnie i mlodego tak, Tetis witanko
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 nie, nie było widać, mnie i mlodego tak, Tetis witanko kurde dziwne trochę ...musze zgłosić do hugo
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 madas jesteś jak czarny na pasach, pojawiasz się i znikasz
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 madas jesteś jak czarny na pasach, pojawiasz się i znikasz jak w piosence .... a Vario jak w pracy ??
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Praca dodatkowa się znalazła, ciężko bo na otwartym powietrzu i zimno, jutro naprawa maszyny i szkolenie a do soboty naprawa innej maszyny i instalacja ze szkoleniem w poniedziałek, we wtorek pewnie powrót do fabryki w Kaliszu, co robić, trza zapindalać, bez pracy nie ma kołaczy
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Praca dodatkowa się znalazła, ciężko bo na otwartym powietrzu i zimno, jutro naprawa maszyny i szkolenie a do soboty naprawa innej maszyny i instalacja ze szkoleniem w poniedziałek, we wtorek pewnie powrót do fabryki w Kaliszu, co robić, trza zapindalać, bez pracy nie ma kołaczy święta racja kolego... święta
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Dobra, idę w kimono bo spałem 4 godziny a jutro pobudka przed 7mą. Pozdro 4@LL
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 i znowu Adamie jesteśmy sami [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 21:28_________________________________________________ide na TV bo na TVN leci "pan życia i śmierci" z Nicolasem Cage
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 i znowu Adamie jesteśmy sami no niestety nie wiem może taki dzień dzisiaj bo wszędzie są pustki z tego co widzę [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 21:30_________________________________________________też oglądam właśnie
Młodzik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 to włącz TVN ponoć fajny film. ja lecę może jeszcze dziś tu zajrzę
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 to włącz TVN ponoć fajny film. ja lecę może jeszcze dziś tu zajrzę no właśnie zaczyna się ...miałem zamiar oglądać
tetis Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 hej ludziska :> :> :> widzę,ze wszyscy przylgnęli do tv :kox: przynajmniej w spokoju ponadrabiałam zaległości w czytaniu
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 hej Tetis miłego czytania [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 21:41_________________________________________________Suli co tak czytasz
Rekomendowane odpowiedzi