Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i znowu jesteśmy sami :naughty: :naughty: :naughty:

zauważyłem :gwizdanie:

a ja to niby co..?cichaczem podglądam :wink4:

Co wy dzisiaj tak spokojnie-rozruszać was trzeba :kox: :kox: :kox:

No i Dobry wieczór wszystkim :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i znowu jesteśmy sami :naughty: :naughty: :naughty:

zauważyłem :gwizdanie:

przydały by sie jakieś kobiety do towarzystwa :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:23_________________________________________________O!! o wilku mowa!![br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:23_________________________________________________witaj Tetis!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

no właśnie widzę,że jacyś potrzebujacy jesteście :naughty:

dzisiaj zbytnio wam nie pomogę ;( wcześnie rano śmigam na nartki :dance2:a jeszcze spakować by się wypadało

Opublikowano

normalnie jak sie pojawiłaś to od razu jakoś weselej tutaj :)[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:26_________________________________________________

dzisiaj zbytno wam nie pomogę ;( wczesnie rano śmigam na nartki a jeszcze spakować by się wypadało

a gdzie jedziesz?

bo ja jutro do szlkarskiej uderzam

Opublikowano

nie moge :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: no się na pewno spotkamy :kox:

Opublikowano

nie moge :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: no się na pewno spotkamy :kox:

ja i tak będze jeździł w harahowie bo u nas troche zbyt male to wszystko i gorsze niż tam a cena praktycznie ta sama[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:29_________________________________________________a teraz Adam znikł :confused4: ;( :embarrassed:

Opublikowano

To podobnie jak my.... :naughty: jadę ze znajomymi i lądujemy w Szklarskiej,ale plan jest aby gdzieś smignąć po za...

Ja co prawda chyba większość czasu tam pozostanę, znajomy instruktor będzie mnie doszkalał bo jak na razie to bardziej zjeżdżam niż jeżdżę :kox:

ale na grzańca wieczorem zawsze można się umówić :naughty:

[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:32_________________________________________________

a teraz Adam znikł :confused4

faktycznie ja chyba tez zniknę po trzeba sie do roboty brać..później pewnie jeszcze do was zaglądnę :>

Opublikowano

To podobnie jak my.... :naughty: jadę ze znajomymi i lądujemy w Szklarskiej,ale plan jest aby gdzieś smignąć po za...

Ja co prawda chyba większość czasu tam pozostanę, znajomy instruktor będzie mnie doszkalał bo jak na razie to bardziej zjeżdżam niż jeżdżę :kox:

ja też zjeżdżam a nie jeżdżę ale w szklarskiej są wqrzające te ciągłe kolejki do wyciągów które jadą z żółwim tempem a tam to jednak troche inna technologia, szklarska w porównaniu do harachova jest daleko za murzynami [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:35_________________________________________________

faktycznie ja chyba tez zniknę po trzeba sie do roboty brać..później pewnie jeszcze do was zaglądnę :>

no to trzymaj sie i przyjemnych zjazdów :hi:

Opublikowano

A ja mam arbeit ciężki od rana :(

Opublikowano

A ja mam arbeit ciężki od rana :(

ja rano też do pracy uderzam i jadę dopiero ok. 16 z poznania więc na miejscu będę koło 20[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 21:53_________________________________________________idę spać bo i tak widzę że nikogo tu nie ma, (nawet Adaś uciekł :kox:). do poniedziałku w takim razie przyjemnego spotowania i weekendowania :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

na narty polecam austrię, dojazd co prawda dwa razy dłuższy ale warunki, liczba tras są super. pobyt wychodzi podobnie jak w polsce, karnety też, więcej tylko za dojazd. ale do każdego wyciągu czeka się max 1min.tras zjazdowych na jednej górze 14 i 7 różnych wyciągów. ja byłem w tym roku pierwszy raz w życiu na nartach więc nie mam porównania ale znajomi co ze mną byli mówią że już nigdy więcej do Polski nie pojadą na narty, bo u nas tylko kolejki, kupa pijanych zjeżdzających itd. a tak spokój, żadnego wypadku nie było przez cały tydzień jak tam jeździeliśmy, także jakby co to polecam wszystkim. NO I JESZCZE TRASA 800KM PRZEZ NIEMCY - MIODZIO( no chyba że są korki)

Opublikowano

Bo nasi "górale" wychodzą z jednego założenia - oskubać :baseball:

Po prostu u nas jest nie opłaca - jeśli już to lepiej jechać na Słowację, bo góry sporo ładniejsze :przebiegly: i bardziej dzikie :naughty:

Opublikowano

bo góry sporo ładniejsze :przebiegly: i bardziej dzikie :naughty

bardziej dzikie powiadasz... :naughty:

i widzę,że na prawde dobrze sie czujesz tu u :wink4: :> nas

Opublikowano

co jest ...co to za dyskusje :decayed::naughty:

Opublikowano

co jest ...co to za dyskusje :decayed::naughty:

dyskusje.. :polew: :polew: :polew: :polew:

tak tu dzisiaj spokojnie,że aż sie zastanawiam czy na dobre forum weszłam :cool1::wink4:

Opublikowano

na dobre, na dobre.....

zajęty byłem :gwizdanie:

Opublikowano

Przed chwilą spotkaliśmy się "na zlocie", teraz tutaj :rolleyes: To się nazywa sztuka bilokacji :polew:

Tak sobie do Was zajrzałem :wink4:

Opublikowano

jesteś wciąż miło widziany :wink4::naughty:

Opublikowano

Miło mi z tego powodu :notworthy: Bo Warszawiaków w Poznaniu rzadko się lubi :polew: :polew:

A jeśli chodzi o góry - podobało mi się chodzenie po słowackich Tatrach :kox:

Ale to było parę latek temu... kondycja nie ta i wogóle :gwizdanie:

Opublikowano

to tak samo jak u mnie :decayed: ten sam wiek :evil: