arki Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Cześć wszystkim. Miałbym gorącą prośbę Jako, że nie mam napisanych ponad 100 postów, a dział umieszczania ogłoszeń o sprzedaży auta tego wymaga, prosiłbym kogokolwiek z Was o zamieszczenie w moim imieniu ogłoszenia o sprzedaży mojej NIUNI. Tytuł AUDI A4 AVANT 2.5TDI 180KM QUATTRO. W opisie prosiłbym o zamieszczenie tekstu "Więcej informacji pod tym linkiem -> www.decorlondon.com/audi/audi.php" Z góry serdecznie dziękuje, osobie, która zamieści "wiszę" dobrą kawę na spociku :)
Piechol Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ale za***iste foty są w większej rozdziałce gdzieś, to bym sobie na pulpit walnął?
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 kliknij : prawy-pokaż obrazek i kliknij na obrazek
pet3r Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Cześć wszystkim. Miałbym gorącą prośbę Jako, że nie mam napisanych ponad 100 postów, a dział umieszczania ogłoszeń o sprzedaży auta tego wymaga, prosiłbym kogokolwiek z Was o zamieszczenie w moim imieniu ogłoszenia o sprzedaży mojej NIUNI. Tytuł AUDI A4 AVANT 2.5TDI 180KM QUATTRO. W opisie prosiłbym o zamieszczenie tekstu "Więcej informacji pod tym linkiem -> www.decorlondon.com/audi/audi.php" Z góry serdecznie dziękuje, osobie, która zamieści "wiszę" dobrą kawę na spociku :) a cena?
arki Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Co do ceny czekam na Wasze sugestie....[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 11:56_________________________________________________Muszę uciekać. Do sklikania papappa
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 IVER ty sadysto czemu nas katujesz tak pięknymi furami
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 IVER ty sadysto czemu nas katujesz tak pięknymi furami przynajmniej mogę sobie popatrzeć , bo i tak nigdy nie będę takiej miał
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 IVER ty sadysto czemu nas katujesz tak pięknymi furami przynajmniej mogę sobie popatrzeć , bo i tak nigdy nie będę takiej miał nigdy nie mów nigdy bo coś czuję że może być inaczej.... [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 12:17_________________________________________________ mam nową tapetę z S5 to zapodaj ...
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 mam nową tapetę z S5 ja też mam tą 1 co wkleiłem.Madasek , dzięki ,że we mnie wierzysz ale naprawdę nie realne , nie w tym kraju
pet3r Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 to zapodaj ... ostatnia fota od Iversona
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 to zapodaj ... ostatnia fota od Iversona myślałem że masz coś innego ..... IVER nie zansz dnia i godziny jeśli chodzi o sukces ...życzę Ci tego
kuredu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 IVERSON nie mów że to nie realne w tym kraju bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka. mi gdyby ktoś powiedział 3 lata temu że bede mial nowe audi to bym go wyśmial, ale los chciał inaczej, także pozytywne myslenie przede wszystkim i bedzie dobrze, no i oczywiście życze tej S5 jak najszybciej
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dokładnie Kuredu u mnie tak samo , jak ktoś by mi powiedział dwa lata temu że dzisiaj będę miał B7, fabrykę marmolady, wille z basenem na starym rynku w Poznaniu, pole golfowe pod wrocławiem, 51% udziałow w Orlenie, 45% w TP SA i innego majątku to bym go wyśmiał
Rekomendowane odpowiedzi