nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 joł joł joł powitac we wtorkowy poranek :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Pepinek ważne że cali i zdrowi dotarliście ....miłej zabawy Madas .. 3ci dzień była whisky wieczorkiem .. Balentines, Gelfiddisch, Grants yo czarnuchu laser do czyszczenia, u mnie rns-e dwuletnie, dlatego czyta bez problemow czy mogę czyścić laser płytką czyszczącą taką z mała szczoteczką czy jakis inny patent jest ?
waarren Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam szanownych kolegów po dluzszym czasie nieobecnosci, mialem ostatnio troche na glowie, sesja, magisterka i obrona ostatecznie :gwizdanie:, ale juz na szczescie po wszystkim. Teraz widze ze zrobil się tu taki kącik towarzyski , nowe znajomosci, nowe miłości, nawet szanowne Panie się pojawiły . Nie zostało mi nic innego jak pozdrowic wszystkich no i moze juz zawitam na najblizszym spocie. W koncu bede mial wtedy urodzinki :gwizdanie:. Pepin: ja na twoim miejscu nie kombinowal z zadnymi szczoteczkami na plytach bo pogorszysz sprawe. Najlepiej by bylo przemyc leciutko wacikiem z alkoholem soczewke od srodka i wydmuchac wszystkie pylki z wewnatrz
Iverson Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 hej Warren kupę lat , fajnie ,że się pojawisz
august Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 przemyc leciutko wacikiem z alkoholem Broń Boże alkoholem!!!!
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Słuchajcie okradli mi dzisiaj auto ....RNS E , żarniki xenonowe,mapa Audi, kierunek, szyba poszła, uchwyt tel wyrwany, dziury w tunelu kokpitu..... nachodzi mnie jedna myśl, czy na taką kradzież ma wpływ zamieszczenie fotek RNS E w sowim wątku "Moja A4" ??
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dzien dobry, chociaz nie dla wszystkich. siemka wszystkim z samego rana fajnie poczytac coście tam nabazgrali wczoraj przy porannej kawie :polew: :tongue4:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 06:55_________________________________________________ale się usmiałem do łez :polew: [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 06:56_________________________________________________10 albo 11 stronic wy to macie talent :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: rozumiem, ze dojdzie tez od ciebie pare stron co dziennie [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 13:32_________________________________________________ Pepinek ważne że cali i zdrowi dotarliście ....miłej zabawy Madas .. 3ci dzień była whisky wieczorkiem .. Balentines, Gelfiddisch, Grants yo czarnuchu laser do czyszczenia, u mnie rns-e dwuletnie, dlatego czyta bez problemow czy mogę czyścić laser płytką czyszczącą taką z mała szczoteczką czy jakis inny patent jest ? Balentines i Grants, troche siury, ale Gelfiddisch zacny trunek nieeeeeeeeeee, tylko IPA specjalny srodek do czyszczenia. zapraszam po powrocie przeprowadzimy akcje
Azunia Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Dzień dobry Słuchajcie okradli mi dzisiaj auto ....RNS E , żarniki xenonowe,mapa Audi, kierunek, szyba poszła, uchwyt tel wyrwany, dziury w tunelu kokpitu..... nachodzi mnie jedna myśl, czy na taką kradzież ma wpływ zamieszczenie fotek RNS E w sowim wątku "Moja A4" ?? żartujesz?!
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Słuchajcie okradli mi dzisiaj auto ....RNS E , żarniki xenonowe,mapa Audi, kierunek, szyba poszła, uchwyt tel wyrwany, dziury w tunelu kokpitu..... nachodzi mnie jedna myśl, czy na taką kradzież ma wpływ zamieszczenie fotek RNS E w sowim wątku "Moja A4" ?? no co Ty????
waarren Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 przemyc leciutko wacikiem z alkoholem Broń Boże alkoholem!!!! miałem na myśli specjalnym środkiem Ivers- a no kope Madas - współczuje jakbym dorwał takich to...
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Pepin: ja na twoim miejscu nie kombinowal z zadnymi szczoteczkami na plytach bo pogorszysz sprawe. Najlepiej by bylo przemyc leciutko wacikiem z alkoholem soczewke od srodka i wydmuchac wszystkie pylki z wewnatrz czyli rozumiem ze Warren stawia, na spot przyjezdzamy transportem komunikacji miejskiej kategorycznie nie wolno czyscic alkoholem etylowym. wodka zawiera wode, ktora pozostaje na soczewce po odparowaniu alkoholu, natomiast spirytus rektyfikowany jest silnie higroskopijny wchlania willgoc z powietrza i rowniez pozostawia kropelki wody na soczewce. soczewka posiada powloke antyreflesyjna na ktora woda wplywa bardzo niekorzystnie. tylko tak jak napisalem IPA czyli alkohol izopropylowy. coby uprzedzic ew. pytanie do celow spozywczych lub rozrywkowych sie nie nadaje [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 14:04_________________________________________________ Słuchajcie okradli mi dzisiaj auto ....RNS E , żarniki xenonowe,mapa Audi, kierunek, szyba poszła, uchwyt tel wyrwany, dziury w tunelu kokpitu..... nachodzi mnie jedna myśl, czy na taką kradzież ma wpływ zamieszczenie fotek RNS E w sowim wątku "Moja A4" ?? no co Ty???? hmm, a wiadomo kto tu zaglada
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Słuchajcie okradli mi dzisiaj auto ....RNS E , żarniki xenonowe,mapa Audi, kierunek, szyba poszła, uchwyt tel wyrwany, dziury w tunelu kokpitu..... nachodzi mnie jedna myśl, czy na taką kradzież ma wpływ zamieszczenie fotek RNS E w sowim wątku "Moja A4" ?? co Ty gadasz? gdzie? kiedy? serio czy se jaja robisz?
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Słuchajcie okradli mi dzisiaj auto ....RNS E , żarniki xenonowe,mapa Audi, kierunek, szyba poszła, uchwyt tel wyrwany, dziury w tunelu kokpitu..... nachodzi mnie jedna myśl, czy na taką kradzież ma wpływ zamieszczenie fotek RNS E w sowim wątku "Moja A4" ?? co Ty gadasz? gdzie? kiedy? serio czy se jaja robisz? nikus, ile z rejestrujacych sie osob aktywnie bierze udzial w forum a ile tylko przeglada, a w jakich celach?
variocustoms Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja pierdzielę, chyba wywalę wszystkie fotki z działu moja A4
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Słuchajcie okradli mi dzisiaj auto ....RNS E , żarniki xenonowe,mapa Audi, kierunek, szyba poszła, uchwyt tel wyrwany, dziury w tunelu kokpitu..... nachodzi mnie jedna myśl, czy na taką kradzież ma wpływ zamieszczenie fotek RNS E w sowim wątku "Moja A4" ?? co Ty gadasz? gdzie? kiedy? serio czy se jaja robisz? nikus, ile z rejestrujacych sie osob aktywnie bierze udzial w forum a ile tylko przeglada, a w jakich celach? w roznych celach... m.in. w celu zdobycia wiedzy technicznej... chyba nie kazdy rejestruje sie po to zeby cos komus ukrasc
Rekomendowane odpowiedzi