Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 witamy serdecznie na spotach poznańskich sie smiej... mi PW przyslal z zacheta do udzialu w spotach :polew: przypadkiem
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 witajcie poeci witamy serdecznie na spotach poznańskich sie smiej... mi PW przyslal z zacheta do udzialu w spotach :polew: przypadkiem no ładnie _________________________________________________ to tak z innej beczki: powiedzcie mi gdzie w Poznaniu jest jakiś fajny duży sportowy sklep? potrzebuje dwie rzeczy: 1) rolki (nie jakieś tam za***iste za 500 zł ale nie plastikowe ) 2) wiązania do snowboardu (chętnie z przeceny )
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Witaj Zapraszam na spoty wielkopolskie : http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie-b93.0/ [br /]*SPOTY POZNAŃSKIE* madas26 dzieki za zaproszenie, moze przyjade.. a co robicie na tych spotach... Adamie ja juz bywalem na spotach i nie zamierzam ich opuszczac
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wojtek zobacz w Plazie i w pasazu rondo przy selgrosie... tam maja takie sklepy sportowe
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 coś poznań ucichł :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: co jest chłopaki
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wojtek zobacz w Plazie i w pasazu rondo przy selgrosie... tam maja takie sklepy sportowe a tam jakieś duże sa te sklepy? bo najpierw się wybiorę na pewno do Intersportu w Browarze i może w M1... a tam koło KC jest jakieś Ski centrum czy coś, nie?
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 hejka Ja mam teraz ochotę na piwko bo byłem w lesie i musiałem przerzucić 26 m3 drzewa a skad masz drewno?
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wojtek zobacz w Plazie i w pasazu rondo przy selgrosie... tam maja takie sklepy sportowe a tam jakieś duże sa te sklepy? bo najpierw się wybiorę na pewno do Intersportu w Browarze i może w M1... a tam koło KC jest jakieś Ski centrum czy coś, nie? szczerze to nie wiem co jest w M1 i w Browarze... wiem ze w plazie i w rondzie widzialem sklepy z nartami i deskami...
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 hejka Ja mam teraz ochotę na piwko bo byłem w lesie i musiałem przerzucić 26 m3 drzewa a skad masz drewno? z lasu :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 witajcie poeci przyjezdzasz na kregle jutro?????
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dzięki Michał jakby się coś jeszcze przypomniało to piszcie
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nikus widzę że humor dopisuje chlapnal to dopisuje
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 piechol Ty leśnik jesteś ?? nie ale skąd drewno jest to wiem
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Miałem was dzisiaj pytac co byscie kupili felgi 18 czy RNS-E zdecydowanie RNS-E, na to zawsze patrzysz i korzystasz jadac, a na felgi od czasu do czasu [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 22:18_________________________________________________ hejka Ja mam teraz ochotę na piwko bo byłem w lesie i musiałem przerzucić 26 m3 drzewa a skad masz drewno? z lasu :gwizdanie: powaznie pytam potrzebowalbym wieksza porcje :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 piechol Ty leśnik jesteś ?? nie ale skąd drewno jest to wiem widze nie bylejaka ta Twoja szkoła jak was takich rzeczy ucza skad drewno jest itd
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nikus widzę że humor dopisuje chlapnal to dopisuje
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Miałem was dzisiaj pytac co byscie kupili felgi 18 czy RNS-E zdecydowanie RNS-E, na to zawsze patrzysz i korzystasz jadac, a na felgi od czasu do czasu [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 22:18_________________________________________________ hejka Ja mam teraz ochotę na piwko bo byłem w lesie i musiałem przerzucić 26 m3 drzewa a skad masz drewno? z lasu :gwizdanie: powaznie pytam potrzebowalbym wieksza porcje :gwizdanie: Odezwij sie na PW jeśli chcesz naprawdę
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 potrzebuje dwie rzeczy: 1) rolki (nie jakieś tam za***iste za 500 zł ale nie plastikowe ) moge zalatwic, Rouville, Ina, SKF
Rekomendowane odpowiedzi