Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ive a kiedy Ty na spocie w Poznaniu bedziesz bo ja Cie jeszcze na żywo nie spotkalem, slyszałem różne plotki na mieście i jestem ciekaw ile w nich ziarnka prawdy???? :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 21:16_________________________________________________

Czesc wszystkim i dobry wieczor :hi:

:hi:

bedziesz w niedziele???

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ive a kiedy Ty na spocie w Poznaniu bedziesz bo ja Cie jeszcze na żywo nie spotkalem, slyszałem różne plotki na mieście i jestem ciekaw ile w nich ziarnka prawdy???? :gwizdanie:

no i widzisz jak kłamiesz , chyba się raz spotkaliśmy , wtedy co mi gość w bok auta przypieprzył , co czekaliście na mnie na -2 :gwizdanie: :cool1:
Opublikowano

Vario-T zycze rozu :good: ja jak dobrze pojdzie na mistrzostwa swiata bede miec :wallbash: :gwizdanie:

Opublikowano

no tak się składa ,że akurat mijam się ze spotami :confused4: , na następny muszę już być

Opublikowano

Ive a kiedy Ty na spocie w Poznaniu bedziesz bo ja Cie jeszcze na żywo nie spotkalem, slyszałem różne plotki na mieście i jestem ciekaw ile w nich ziarnka prawdy???? :gwizdanie:

no i widzisz jak kłamiesz , chyba się raz spotkaliśmy , wtedy co mi gość w bok auta przypieprzył , co czekaliście na mnie na -2 :gwizdanie: :cool1:

a własnie że wcale że bo nie, bo jak przyjechales to poszliscie z nikusiem na jedzonko a jak wróciliście to juz mnie nie byli i sie minelismy,ha

Opublikowano

a własnie że wcale że bo nie, bo jak przyjechales to poszliscie z nikusiem na jedzonko a jak wróciliście to juz mnie nie byli i sie minelismy,ha

a no tak ,zapomniałem ,wyrywaliśmy barmankę hyhyhy i chwilę zeszło...szkoda ,że z chłopakami nie przyjechałeś dzisiaj :cool1::naughty::decayed:

Opublikowano

a no tak ,zapomniałem ,wyrywaliśmy barmankę hyhyhy i chwilę zeszło...szkoda ,że z chłopakami nie przyjechałeś dzisiaj :cool1::naughty::decayed:

ale w tą niedziele tez Cie nie bedzie tylko dopiero 15???

Opublikowano

tak dopiero 15.03 powinienem być
Opublikowano

tak dopiero 15.03 powinienem być

a mnie chyba nie bedzie :polew:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 21:32_________________________________________________i znowu się nie spotkamy ;(

Opublikowano

a mnie chyba nie bedzie :polew:

hehe ja też nie obiecuję, bo ze mną to różnie bywa :decayed:
Opublikowano

Kuredu ok 900 - rabat jak pojedziemy razem.

Pawel dzieki :)

Opublikowano

2 asy są w drodze do Pzń , także ok. 23.00 powinny być ich 1 posty wieczorne :cool1::naughty::tongue4:

Opublikowano

Dobra Panowie ja zmykam na turniej w GT 4 i Gorzką, w końcu ostatki są - miłego wieczorku

Opublikowano

ja zmykam na turniej w GT 4

czym pomykasz?? :naughty::decayed:

Opublikowano

2 asy są w drodze do Pzń , także ok. 23.00 powinny być ich 1 posty wieczorne :cool1::naughty::tongue4:

ale ja już jestem w poznaniu :naughty: aten drugi to kto??? :mysli:

Opublikowano

ale ja już jestem w poznaniu :naughty: aten drugi to kto??? :mysli:

Ty jesteś 1 i 1/2 asa , Musasuszi i sadaM :decayed: , już ich wygoniłem i Pet3r , który już spamuje :decayed:
Opublikowano

tak mi wychodzi że zaraz po bukowinie bedzie 15tys także jak bedziesz mógl to podjedziemy

wie ktoś ile dokaldnie do tej bukowiny???

Opublikowano

tak mi wychodzi że zaraz po bukowinie bedzie 15tys także jak bedziesz mógl to podjedziemy

w dwie strony ponad 1000 :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 21:44_________________________________________________jak lecialem po moje auto (prawie ta sama droga) wyszlo 1100 niecale... jechalem przez Wroclaw... nie wiem jak wyjdzie teraz ale raczej podobnie... obstawiam 1100km w obie strony :cool1:

Opublikowano

w dwie strony ponad 1000 :gwizdanie:

fajna trasa bedzie. :kox: muismy dokładnie ustalic ktora trasa jedziemy bo jest kilka propozycji.

mam już pare pomysłow na oklejenie aut ale to w niedziele sie omówi.

Opublikowano

super :good: jestem ciekaw jak to wyjdzie :)[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 21:47_________________________________________________mapy google pokazaly ta sama odleglosc jadac przez Wroclaw, Katowice, Krakow co przez Konin, Kalisz, Sieradz, Czestochowe, Katowice, Krakow 546km w jedna strone...