puertoss Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Tak zjechało z taśmy: -LY9B -pakiet chrom -quattro :> -zawias 1BE -6 manual -brak relingów -szyberdach -ori xenon -pełna elektryka -4x AIR BAG -klima -kierownica s-line -duży FIS -6 zegarów - BOSE -grafitowe skóry -grzane taborety -Alu ori 15' (195/65- teraz zima) Co uległo zmianie, plany: -daylajty (już zdjęte ) -Alu 17' BORBET 8' ET35 (225/45-lato) zmiana na czarny mat :> -wspawanie końcówek kwaśnych -podświetlana gałka -chromowane obwódki zegarów (są :>) -lusterka czarny mat (narazie prawe małe) -turbo dostało nowe życie tzn. regeneracja -oświetlenie wnętrza LED + tablica -naklejki klubowe (a jakże ) -naprawa nieszczęsnego sterownika ABS (jeszcze jeden w zapasie 8E0 614 111 A ) -montaż rozpórki :gwizdanie: - wycięcie katów -czeka na chipsa narazie coś innego ale działa ( 170KM 389Nm ) -w planie ori chlapaki - podświetlane przeciwsłoneczniki (zakupione)pupa tam do oddania bo w przedlifcie są większe - zakupione słoneczka podświetlane z polifta (teraz tylko montaż) - wskaźnik doładowania - duże prawe lusterko - tył nowe hamulce tarcze BOSCH + klocki FERODO - hamulce 312 mm tarcze FERODO+klocki FERODO :gwizdanie: no i sportowy kolor - polerka całego auta - wymiana kpl. wahaczy - dolna rozpórka :gwizdanie: - w planach bix + dzienne w drogowych - sprężynki -30mm - ori koło 16' na zime :gwizdanie: -..... będzie widać i widać...: -dekory sie troszkę zmieniły SERCE: LATO 2010: 2011: VT już niedługo bo się reza :gwizdanie: ciekawe co wyjdzie ----> i wyszło i _Solar_ też sie doczekał na DOPE :gwizdanie: Wnętrze: ZIMA: Ostatnie poprawki... LED w podświetleniu + klubowa naklejka: Graty na jakich lata rechot: inne zmiany: wycofany mod słoneczek (polift ma mniejsze....) są i polifty z lampkami u mnie :> :> :> :> :> :> :> :> next: i za ciosem..... komplecik wahaczy firmy FORTUNA LINE + polerka całego auta i rozpórka dolna wmontowana 312mm :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: w parze trzeba 16' na zime.... :gwizdanie: te w kpl. z jarzmami były beeeee no to nowe w ruch + czujnik ABS sie skończył :gwizdanie: -30mm
aju Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 ale się rozpisałeś a jakie masz dejlajty
Coleman Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 fajna niunia aluski borbeta jak sie nie myle chyba heee bardzo mi sie podoba szerokosci zycze pokazal bys troche wnetrza moze i opisik
Patrykbor Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Wszystko ładnie i pięknie . napęd polift silnik graty odwagi Ale gdzie jest opis auta :bicz3:
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 bardzo fajna brakuje relingów i te ledy są lipne i widzę wydech z a6? daj no jakieś lepsze focisze [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 19:04_________________________________________________i wydaje mi się, że w polerce ten wydech wyglądał by zayebiście
puertoss Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 bardzo fajna brakuje relingów i te ledy są lipne i widzę wydech z a6? daj no jakieś lepsze focisze [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 19:04_________________________________________________i wydaje mi się, że w polerce ten wydech wyglądał by zayebiście relingów nie chce, ledy juz usuniete a wydech nie z a6, końcówki kwaśne wspawane [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 19:08_________________________________________________ fajna niunia aluski borbeta jak sie nie myle chyba heee bardzo mi sie podoba szerokosci zycze pokazal bys troche wnetrza moze i opisik jak najbardziej BORBET
puertoss Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 Wyjebaj te LYDy powtarzam to byl moj blad. juz je usunalem... to byl impuls z ich zalozeniem po spaleniu xenonu[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 19:13_________________________________________________
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 zawsze jakiś opisik się przyda - rok, przebieg, silni, co i jak itp. wnętrze dobre ogólnie na wypasie - jak to 2.5 :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 ale padło na zywca jak oglądałem to tragedia :gwizdanie: furka ładna pogratulować
puertoss Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 zawsze jakiś opisik się przyda - rok, przebieg, silni, co i jak itp. wnętrze dobre ogólnie na wypasie - jak to 2.5 :gwizdanie: a4 b5 końcówka 1999 roku, przebieg 230tys. silniczek nie narzekam (po za wymiana turbo-sie cos do srodka dostało i łopatki ) ogolnie z wyposażenia ma wszystko poza nawi i tempomatem.... i ma to co lubie, a raczej nie czesto spotykane w 2,5 -manual 6 biegów[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 20:07_________________________________________________ ale padło na zywca jak oglądałem to tragedia :gwizdanie: furka ładna pogratulować ja ci pokaze na spocie i graty dostaniesz za 150% wartości
puertoss Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 ja bym odrazu tempomacik dołożył tylko gdzie go uzywać w polskich realiach a szczególnie u nas na wschodzie ale jak by byl to i owszzem czasem sie mozna pobawic z nogami za szyba
dzejk Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 ładna furka A co do tempomatu to moim zdaniem nie warto. Bajer ,który rzadko się używa + spalanie z tempomatem większe o ok 1 litr. Przynajmniej tak jest w b6. Jechałem kilkoma b6 i w każdej było podobnie (trasa oczywiście ta sama - prędkość 120< )
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 czasami jest się fajnie pobawić jest regulacja na tempomacie, więc można zwalniać i przyśpieszać. bynajmniej ja się lubie tym bawić
puertoss Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 czasami jest się fajnie pobawić jest regulacja na tempomacie, więc można zwalniać i przyśpieszać. bynajmniej ja się lubie tym bawić w a3 mam; nie no poobawic sie mozna ale szczerze nie jest mi potrzebny[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 20:52_________________________________________________ teraz trzeba dorezać 2din ile taka przyjemność i na ile?????
Gwerty Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 ile taka przyjemność i na ile????? czasami jest się fajnie pobawić jest regulacja na tempomacie, więc można zwalniać i przyśpieszać. bynajmniej ja się lubie tym bawić w a3 mam; nie no poobawic sie mozna ale szczerze nie jest mi potrzebny[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 20:52_________________________________________________ teraz trzeba dorezać 2din ile taka przyjemność i na ile????? wszystko zależy ile chcesz autem jezdzić. a ile to już róznie zalezy za ile sie uda dorwać 2d in
Rekomendowane odpowiedzi