mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 niet :gwizdanie: no to mam z Toba zrobic porzadek?
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Fajnie się bawicie chłopcy ale pijemy browar a nie CINCIN
rafalekx Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 ale pijemy browar a nie CINCIN ładne auto szkoda że nie ma relingów... żeby nie było OT
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 ale pijemy browar a nie CINCIN ładne auto szkoda że nie ma relingów... żeby nie było OT no i chlapacze ma cudne
puertoss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 dopiero co z dworu wróciłem a przy okazji z fotkami efektu.... ale pijemy browar a nie CINCIN ładne auto szkoda że nie ma relingów... żeby nie było OT relingów nie chce niet :gwizdanie: no to mam z Toba zrobic porzadek? zawijam fanty ze sobą do Lbn i tam sie bede bawił
_Solar_ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 no baw sie tam szybko bo ja z mrogalem czekamy na nowy mod :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 DOPE ukończone i jest teraz to dopiero :kox: wcześniej to można powiedzieć "przedszkole"
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 DOPE ukończone i jest teraz to dopiero :kox: wcześniej to można powiedzieć "przedszkole" no dajesz dajesz pokazujesz ja czekam na dzieci z tego woskowania i zalewania formy
_Solar_ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 to kiedy bedzisz w LC trza obadac fanta nowego
puertoss Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 to kiedy bedzisz w LC trza obadac fanta nowego w niedziele powracam [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 17:10_________________________________________________ufffff..... o w DOPE..... ukończone
_Solar_ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 to kiedy bedzisz w LC trza obadac fanta nowego w niedziele powracam [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 17:10_________________________________________________ufffff..... o w DOPE..... ukończone goot jutro jestem lukac
puertoss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 to kiedy bedzisz w LC trza obadac fanta nowego w niedziele powracam [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 17:10_________________________________________________ufffff..... o w DOPE..... ukończone goot jutro jestem lukac dajesz dziś bo idzie pod xsero i nie zobaczysz :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 no no dzis ja ino bede u pana Jak to pod xero i nie zobacze :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 no no dzis ja ino bede u pana Jak to pod xero i nie zobacze :gwizdanie: no jak pójdzie pod xsero to wtedy jak przez mgłe
_Solar_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 no no dzis ja ino bede u pana Jak to pod xero i nie zobacze :gwizdanie: no jak pójdzie pod xsero to wtedy jak przez mgłe wez no mnie wytłumacz co z tym xero bo ja rozumie ale pojąc nie moge :polew: :polew:
puertoss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 no no dzis ja ino bede u pana Jak to pod xero i nie zobacze :gwizdanie: no jak pójdzie pod xsero to wtedy jak przez mgłe wez no mnie wytłumacz co z tym xero bo ja rozumie ale pojąc nie moge :polew: :polew: yyyyy.... nie powiem
mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 no no dzis ja ino bede u pana Jak to pod xero i nie zobacze :gwizdanie: no jak pójdzie pod xsero to wtedy jak przez mgłe wez no mnie wytłumacz co z tym xero bo ja rozumie ale pojąc nie moge :polew: :polew: yyyyy.... nie powiem no jak tam rezacie dzis gajgera?
puertoss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 no no dzis ja ino bede u pana Jak to pod xero i nie zobacze :gwizdanie: no jak pójdzie pod xsero to wtedy jak przez mgłe wez no mnie wytłumacz co z tym xero bo ja rozumie ale pojąc nie moge :polew: :polew: yyyyy.... nie powiem no jak tam rezacie dzis gajgera? bedzie z tym niejaki problem bo nie wiem czy wezyka mnie starczy??? dużo zapasu miałeś czy raczej na styk???
Rekomendowane odpowiedzi