DeeJay_Kill Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Nareszcie się ojciec poznał, co dobre.....;D Obajrzyjcie wiadomości - nowe w rydzykowej stajni:D
Gość NUTI Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 No pomimo że jestem na Anty dla Ojca i jego ferajny, to tu ma u mnie plusa, w końcu podjął bardzo dobrą decyzje i kupił sobie :oklaski: A6 za 250 tyś zł Podróżowanie po polskich drogach jest bardzo ryzykowne. Wciąż przewodzimy w statystykach wypadków drogowych. Tak ważna dla ludzi osoba jak ojciec Rydzyk, która często kursuje między Toruniem a Częstochową, nie powinna narażać pochopnie życia.
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Września 2007 Autor Opublikowano 12 Września 2007 jeszcze troche i ojciec zawita na naszym forum i będzie jeździł na zloty;D Na których to będziemy słuchać i oglądać... Kochani Klubowicze...a może tak zrzucić sie po kilka złotych, kupić mu breloczek ze św. Krzysiem i wysłać razem z zaproszeniem na forum?? Dobra reklama dla klubu, nie Hugo
schiller Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Kochani Klubowicze...a może tak zrzucić sie po kilka złotych, kupić mu breloczek ze św. Krzysiem i wysłać razem z zaproszeniem na forum?? Dobra reklama dla klubu, nie Hugo
audia4s4 Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 jeszcze troche i ojciec zawita na naszym forum i będzie jeździł na zloty;D Na których to będziemy słuchać i oglądać... Kochani Klubowicze...a może tak zrzucić sie po kilka złotych, kupić mu breloczek ze św. Krzysiem i wysłać razem z zaproszeniem na forum?? Dobra reklama dla klubu, nie Hugo Tak i wymysli moze zebym my mu pózniej składke zrobili na paliwo bo bieda
Tony Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Wstyd, hańba i nie wiem co jeszcze. Sprzedaję Audi Nie ma to jak ascetyczne życie duchownych... Mam nadzieję, że kiedyś coś znajdą na tego gnoja i zamkną go na wieki wieków Amen
bratpit Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 grunt to zycie w skromności :polew:
Gość Keżor Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 wolałem jak Adaś miał a4ke. temu typowi nie pasuje takie auto. mógł sobie kupić bmw
pet3r Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 co za typ... temu gościowi się na prawdę nieźle poje*ało we łbie. w sumie to ciekawe komu bardziej - jemu, czy jego sponsorom??
wesoly1601 Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Takie te babcie są na świecie że zamiast wnukom auto, to auta Ojcu Dyrektorowi kupują <lol2>
Rekomendowane odpowiedzi