Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Jaki wyświetlacz przy roczniku 04?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nie wiedziałem w jakim dziale zadać to pytanie, najbardziej podpasywała mi elektryka także jeśli Admin będzie miał zastrzeżenia proszę o przeniesienie :hi:.

Wracając do tematu... kumpel zakupił tydzień temu A4, 2004r, 1,9 TDI 131 KM. Zaciekawiony nowym nabytkiem zaoferowałem swą pomoc w sensie podłączenia VAG'a.

Ponieważ mam ten sam rocznik Niuni, myślałem że wszystko będzie podobnie a tutaj stary typ wyświetlacza pomiędzy zegarami.

Autko kupione od makaroniarzy więc może to rozwiązuje problem, u mnie jest nowy, kolorowy wyświetlacz stąd moje zdziwienie.

Pytanie czy rzeczywiście Włosi takie montowali czy ktoś już dłubał przy wyświetlaczu :naughty:.

Z góry dziękuje za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jeśli była navi mała czy RNS-E kolorowy wyświetlacz,a jeżeli bez navi czerwony :wink4: w mojej B7 z 2006 też jest czerwony :gwizdanie:

Opublikowano

dokładnie ja też mam czerwony.kolorowy był tylko z mała navi.bo to właściwie była navi :decayed:

Opublikowano

...były dwie wersje komputera pokładowego - z monochromatycznym wyświetlaczem (9Q2) i kolorowym (9Q4).

Opublikowano

Witam ponownie.

Dzięki za zainteresowanie... u kolegi wyświetlacz jest czerwony - domniemałem że stary bo mój ( mam wersje navi ) jest kolorowy.

Z tego co piszecie to były dwie wersje bez względu na rocznik ( kwestia wyposażenia ) także nie ma chyba chłopak powodów do zmartwień że ktoś dłubał przy zegarach.

Pozdrowionka dla wszystkich i jeszcze raz dzięki za info :hi:.

Opublikowano

Z tego co piszecie to były dwie wersje bez względu na rocznik ( kwestia wyposażenia)...

...dokładnie, niezlaeżnie od rocznika. Za monochromatyczny komputer pokładowy dopłacało się 260 euro. Za kolorowy FIS trzeba było położyć 350 euro.