Gość -makaveli- Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja gram 5 minut połówkę zdecydowanie za krótko....nie da się rozgrywać taktycznie meczy w tak krótkim czasie....to nie koszykówka żeby w kilka minut padały gole często bramki padaja w doliczonym czasie.....Wy nic nie macie z doliczonego czasu :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 szkoda że Ci z X nie mogą grać z tymi z PS-a dokopałbym Wam do zera To ja juz nie chce z Tobą grać nie no nie jestem takim specem prywatnie gram na poziomie "zawodowiec" polską ekstraklase i zajmuje 2 miejsce .... Lechem Poznań Zawodowiec to poziom bez rewelki... na takim graja u mnie chlopaki w pracy, ktorzy w domu nie maja ani konsoli, ani zadnej gry na pc
slepy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 szkoda że Ci z X nie mogą grać z tymi z PS-a dokopałbym Wam do zera To ja juz nie chce z Tobą grać nie no nie jestem takim specem prywatnie gram na poziomie "zawodowiec" polską ekstraklase i zajmuje 2 miejsce .... Lechem Poznań Zawodowiec to poziom bez rewelki... na takim graja u mnie chlopaki w pracy, ktorzy w domu nie maja ani konsoli, ani zadnej gry na pc no to mnie Fly, pocieszyłeś ja na Poczatkującym jadę , Zacząłem właśnie kariere Gwiazdy, w Jagielloni, pierwsza wygrana z Getafe, 2-1
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zawodowiec to poziom bez rewelki... na takim graja u mnie chlopaki w pracy, ktorzy w domu nie maja ani konsoli, ani zadnej gry na pc tylko że co innego grać zespołem Lecha a co innego Realem,Barcą czy Interem.....wtedy śmigałbym na "legendarnym" Lechem od wczoraj gram na "klasie światowej" ....2-0 z Jagiellonia,1-0 z Widzewem jeszcze warto dodać że inaczej gra się towarzysko a inaczej w trybie kariery .....ale laicy nie mają pojęcia o co kaman :gwizdanie: zreszta co tu dużo gadać....kiedyś w fife 07 myslałem że jestem herosem ....a kumpel co nie miał "pleja" dokopał mi 14-0
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ej... ale grasz tym Lechem w lidze polskiej, a nie w lidze mistrzow, wiec masz przeciwnikow na podobnym poziomie
slepy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja jade Jagą na początkującym, po 8 minut połowa, ale trzeba chyba się przesiąść na zawodowca, bo wyniki oscylujące wokoło 6-0, są grubo przesadzone , Jedynie wisła wyszła 1-1
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 odpadłem w 1/2 pucharu polski w dwumeczu z Legią 0-1 dom i 1-2 wyjazd (nie strzeliłem karnego przy stanie 1-0) do końca sezonu 5 kolejek,7pkt straty do lidera Polonii W. w ostatniej kolejce mecz z liderem i jeszcze m.in. z Wisłą K. i Legią :gwizdanie:
slepy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 odpadłem w 1/2 pucharu polski w dwumeczu z Legią 0-1 dom i 1-2 wyjazd (nie strzeliłem karnego przy stanie 1-0) do końca sezonu 5 kolejek,7pkt straty do lidera Polonii W. w ostatniej kolejce mecz z liderem i jeszcze m.in. z Wisłą K. i Legią :gwizdanie: Ja dopiero zacząłem, rozegrałem 7 spotkań, 5 zwycięstw, 2 remisy, i drugie miejsce w lidze za Lechem, 1pkt. straty , ten sezon męcze jeszcze na początkującym, następny przechodzę na zawodowca
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zakończyłem drugi sezon....na 2 miejscu (wcześniej 6) 1.Polonia Warszawa 71pkt 2.Lech Poznań 66pkt 3.Wisła Kraków 64pkt 4.Legia Warszawa 60pkt 5...............
slepy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 zakończyłem drugi sezon....na 2 miejscu (wcześniej 6) 1.Polonia Warszawa 71pkt 2.Lech Poznań 66pkt 3.Wisła Kraków 64pkt 4.Legia Warszawa 60pkt 5............... no to nieźle, ja jutro walczę dalej
Tomson Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 a ja gram Barceloną i do pakietu dokupiłem sobie C. Ronaldo za 105 mln euro :] grałem Lechem, ale żenujące było, że praktycznie nikogo nie mogłem kupić, bo "przejście do ligi polskiej to krok wstecz w karierze" nawet przechodząc z ligi czeskiej itp.. :/
czarny Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 co powiecie o moich brameczkach:D http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/55142641 http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/55142826 zapraszam do oglądania jak będę miał jakieś ciekawe brameczki to z miłą chęcią wam pokaże:)
Tomson Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 na Ju Tube i u siebie w telewizorze widywałem ładniejsze
czarny Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 to wklejaj to ocenimy:D ja ostatnio dopiero wyczaiłem tę fukcje teraz was bede zasypywał golami
czarny Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 eee dla pięknych bramek warto poczekać
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 ja tam bramek nie zapisuje.....bo jestem świadomy tego że kogoś to wogóle nie ochodzi poza tym to tylko gra i logiczne że można walić bramy z każdej pozycji,z każdego tricku...tymbardziej na "amatorze":naughty:
czarny Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 na amatorze to gralem w fife 08:D jedna jest z gosciem z ligi a druga na klasie swiatowej jest ktos chetny do grania ligi?
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 zdobyłem mistrzostwo i puchar polski na poziomie "klasa światowa" Lechem Poznań
Rekomendowane odpowiedzi