Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Włoszka po spotkaniu z Aligatorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdrowa seria, ładny wynik. Gratulacje. Duża różnica jest w przyśpieszeniu?

Opublikowano

Duża różnica jest w przyśpieszeniu?

średnio 30 niutków więcej w całym zakresie więc napewno czuć dużą różnicę

Opublikowano

Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu :polew: tylko na jak długo to wystarczy :mysli:

dsnBA.jpg

Wiesz moze jakie masz cisnienie ustawione w peak'u?? Czy wiecej jak 2550mbar?

Opublikowano

Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu :polew: tylko na jak długo to wystarczy :mysli:

dsnBA.jpg

napewno mniej ... 2550 dla suszarki AWX to juz za duzo ... poza tym nie ma takiej potrzeby ustawiac takiego doladowania w standardowej modyfikacji AWX/AVF ...

Opublikowano

nie 2550mbar tylko 1550

Opublikowano

dsnBA.jpg

No niestety nie wiem, a powinienem :mysli:

Opublikowano

dsnBA.jpg

napewno mniej ... 2550 dla suszarki AWX to juz za duzo ... poza tym nie ma takiej potrzeby ustawiac takiego doladowania w standardowej modyfikacji AWX/AVF ...

Jaka jest wg Ciebie górna granica dla niej?

Opublikowano

dsnBA.jpg

Jaka jest wg Ciebie górna granica dla niej?

maksymalne cisnienie doładowania dla tej turbiny to 1500 mbar

Opublikowano

Kacper jak u Ciebie ze spalaniem po mniej więcej miesiącu użytkowania ???

wymieniałeś ten przepływomierz ????

Opublikowano

Witam, mam to ubogą wersję bez pełnego fis-a więc nie wiem ile pali :polew: a tak na poważnie to nie czuję znaczącej różnicy przy normalnej jeździe, ale z drugiej strony troszkę zmieniłem styl jazdy bo teraz w końcu da się normalnie jeździć więc i Włoszka wypija teraz troszkę więcej :kox:

Jeśli chodzi o przepływomierz to mój troszkę niedomaga z górnym zakresie obrotów Aliemu wyszło ok 6 KM gdzieś ok 4 tyś obr, więc zamiast kupić nowy pożyczyłem dwie sztuki, dzięki uprzejmości serwisu, i po założeniu i przetestowaniu w mojej Włoszce nie odczułem zupełnie żadnej różnicy :gwizdanie:

Narazie potrzebna kaska na następne mody więc przepływka poczeka choć i tak pewnie wymienię na nową po zimie :>

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, mam to ubogą wersję bez pełnego fis-a więc nie wiem ile pali :polew: a tak na poważnie to nie czuję znaczącej różnicy przy normalnej jeździe, ale z drugiej strony troszkę zmieniłem styl jazdy bo teraz w końcu da się normalnie jeździć więc i Włoszka wypija teraz troszkę więcej :kox:

Jeśli chodzi o przepływomierz to mój troszkę niedomaga z górnym zakresie obrotów Aliemu wyszło ok 6 KM gdzieś ok 4 tyś obr, więc zamiast kupić nowy pożyczyłem dwie sztuki, dzięki uprzejmości serwisu, i po założeniu i przetestowaniu w mojej Włoszce nie odczułem zupełnie żadnej różnicy :gwizdanie:

Narazie potrzebna kaska na następne mody więc przepływka poczeka choć i tak pewnie wymienię na nową po zimie :>

Pozdrawiam.

a co w planach ??? felgi ? gleba :) ?

Opublikowano

zawias jest s line, felg szukam wzór rs4 chyba :mysli: a narazie uzupełniam wnętrze s line ... muszę w końcu zrobić fotki i się pochwalić :tongue4:

jaki ten panel potrzebujesz, mam jeden sprawny ale w marnym stanie oddam za stówkę :polew: jak chcesz tto podeślę fotki wieczorem :hi: