KACPER1_2005 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu tylko na jak długo to wystarczy
Thom4s Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Zdrowa seria, ładny wynik. Gratulacje. Duża różnica jest w przyśpieszeniu?
antonio Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Duża różnica jest w przyśpieszeniu? średnio 30 niutków więcej w całym zakresie więc napewno czuć dużą różnicę
KACPER1_2005 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 Różnica jest duża, o wiele lepiej czuć przyśpieszenie Troszkę szwankuje mi przepływomierz, Wojtek wsadził inny i wyszło 142 KM w serii, znowu 520 pln w plecy
dejf Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu tylko na jak długo to wystarczy Wiesz moze jakie masz cisnienie ustawione w peak'u?? Czy wiecej jak 2550mbar?
spanky Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu tylko na jak długo to wystarczy Wiesz moze jakie masz cisnienie ustawione w peak'u?? Czy wiecej jak 2550mbar? napewno mniej ... 2550 dla suszarki AWX to juz za duzo ... poza tym nie ma takiej potrzeby ustawiac takiego doladowania w standardowej modyfikacji AWX/AVF ...
KACPER1_2005 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu tylko na jak długo to wystarczy Wiesz moze jakie masz cisnienie ustawione w peak'u?? Czy wiecej jak 2550mbar? No niestety nie wiem, a powinienem
dejf Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu tylko na jak długo to wystarczy Wiesz moze jakie masz cisnienie ustawione w peak'u?? Czy wiecej jak 2550mbar? napewno mniej ... 2550 dla suszarki AWX to juz za duzo ... poza tym nie ma takiej potrzeby ustawiac takiego doladowania w standardowej modyfikacji AWX/AVF ... Jaka jest wg Ciebie górna granica dla niej?
Jarol Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Po wizycie u Wojtka zaczęła jeżdzić w końcu tylko na jak długo to wystarczy Wiesz moze jakie masz cisnienie ustawione w peak'u?? Czy wiecej jak 2550mbar? napewno mniej ... 2550 dla suszarki AWX to juz za duzo ... poza tym nie ma takiej potrzeby ustawiac takiego doladowania w standardowej modyfikacji AWX/AVF ... Jaka jest wg Ciebie górna granica dla niej? maksymalne cisnienie doładowania dla tej turbiny to 1500 mbar
badboy Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Kacper jak u Ciebie ze spalaniem po mniej więcej miesiącu użytkowania ??? wymieniałeś ten przepływomierz ????
KACPER1_2005 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Kacper jak u Ciebie ze spalaniem po mniej więcej miesiącu użytkowania ??? wymieniałeś ten przepływomierz ???? Witam, mam to ubogą wersję bez pełnego fis-a więc nie wiem ile pali a tak na poważnie to nie czuję znaczącej różnicy przy normalnej jeździe, ale z drugiej strony troszkę zmieniłem styl jazdy bo teraz w końcu da się normalnie jeździć więc i Włoszka wypija teraz troszkę więcej Jeśli chodzi o przepływomierz to mój troszkę niedomaga z górnym zakresie obrotów Aliemu wyszło ok 6 KM gdzieś ok 4 tyś obr, więc zamiast kupić nowy pożyczyłem dwie sztuki, dzięki uprzejmości serwisu, i po założeniu i przetestowaniu w mojej Włoszce nie odczułem zupełnie żadnej różnicy :gwizdanie: Narazie potrzebna kaska na następne mody więc przepływka poczeka choć i tak pewnie wymienię na nową po zimie :> Pozdrawiam.
badboy Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Kacper jak u Ciebie ze spalaniem po mniej więcej miesiącu użytkowania ??? wymieniałeś ten przepływomierz ???? Witam, mam to ubogą wersję bez pełnego fis-a więc nie wiem ile pali a tak na poważnie to nie czuję znaczącej różnicy przy normalnej jeździe, ale z drugiej strony troszkę zmieniłem styl jazdy bo teraz w końcu da się normalnie jeździć więc i Włoszka wypija teraz troszkę więcej Jeśli chodzi o przepływomierz to mój troszkę niedomaga z górnym zakresie obrotów Aliemu wyszło ok 6 KM gdzieś ok 4 tyś obr, więc zamiast kupić nowy pożyczyłem dwie sztuki, dzięki uprzejmości serwisu, i po założeniu i przetestowaniu w mojej Włoszce nie odczułem zupełnie żadnej różnicy :gwizdanie: Narazie potrzebna kaska na następne mody więc przepływka poczeka choć i tak pewnie wymienię na nową po zimie :> Pozdrawiam. a co w planach ??? felgi ? gleba ?
KACPER1_2005 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 zawias jest s line, felg szukam wzór rs4 chyba a narazie uzupełniam wnętrze s line ... muszę w końcu zrobić fotki i się pochwalić jaki ten panel potrzebujesz, mam jeden sprawny ale w marnym stanie oddam za stówkę jak chcesz tto podeślę fotki wieczorem
Rekomendowane odpowiedzi