ferdek77 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Lekko odjechany, ale fajny, Mr.Robot. Polecam
insane_Infinity Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Westworld ...po 1 odcinku i daje radę ..na chwilę obecną POLCEAM ..afkors HBO
majkel20 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 A mnie Westworld nie urzekło... Polecam polskiego Belfra
sebek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 A mnie Westworld nie urzekło... Polecam polskiego Belfra Belfer całkiem niezły, zacząłem ostatnio oglądać ale ciężko trochę na necie znaleźć. Z ostatnich Pakt sezon II - polecam Oraz The suits a tak z innej beczki, coś ostatnio znikają z różnych stron poświęconych tematyce, macie jakieś strony z serialami godne polecenia?
nitroo Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Pakt sezon to jakieś nieporozumienie. Jedynka była ekstra. Belfer też bomba. Polecam też polski serial Wataha.
Yoghurt Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 a ja uwazam odwrotnie. pierwszy sezon paktu byl sredni. ten jest duzo lepszy.
cysiek18 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Young Pope mi się podoba Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
xBladex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Od kiedy będzie drugi sezon Watachy? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
sebek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 A ja podzielam zdanie Yoghurta:) a Wataha po kliku odcinkach w ogóle mi d** nie urwała
xBladex Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 No dobrze..ale czy była juz premiera? Bo z czystej ciekawości bym sobie zobaczył. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Od kiedy będzie drugi sezon Watachy? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Dopiero zaczęli kręcić.
Yoghurt Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) w sumie ciekawe na ile drugi sezon bedzie powiazany z pierwszym. ciekawe jak chca pociagnac watek Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Yoghurt
nitroo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Mam nadzieję, że nie tak, jak Pakt 2, gdzie Skalski w pierwszej serii rzekomo ginie w samochodzie, a w drugiej gra wiodącą rolę
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Mam nadzieję, że nie tak, jak Pakt 2, gdzie Skalski w pierwszej serii rzekomo ginie w samochodzie, a w drugiej gra wiodącą rolę tak samo im wyszła sprawa wybuchu Saaba potem jeździ, jakby nigdy nic sklepali chłopaki z przystanku
pksmlody Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Lekko odjechany, ale fajny, Mr.Robot. Polecam Mr.Robot jeden z TOP na mojej liście +1 dla Ciebie. Mam nadzieję, że nie tak, jak Pakt 2, gdzie Skalski w pierwszej serii rzekomo ginie w samochodzie, a w drugiej gra wiodącą rolę Pakt sezon 1 był remakem jakiegoś tam serialu skandynawskiego, Pakt sezon 2 jest w całości Polską produkcją. Nie czepiaj się Belfer 6,5/10. W sumie szybko rozkminiłem o co tam chodziło, dlatego ocena też niska, bo się zwyczajnie zawiodłem... Zobaczymy czy 2 sezon z Wrocławia będzie lepszy
nitroo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Czepiam się, bo jak widać słabo im - moim zdaniem - wyszedł scenariusz pisany od zera. Zaproponowali wątek polityczny - ot rewelacja, jakbyśmy nie wiedzieli, co mamy.
pksmlody Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) E tam, dają radę. Porażką to dopiero był 2 sezon True Detective w porównaniu do 1. I to AMERYKAŃCKA produkcja, ha!? Edytowane 10 Grudnia 2016 przez pksmlody
nitroo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale niedowiarkom powiem, że piąty odcinek Pakt 2 jest mega denny i nudny... Jak flaki z olejem - obnażyli słabość polskiego scenariusza, tak dobrego serialu... Kompletny brak pomysłu.
Krumak Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale niedowiarkom powiem, że piąty odcinek Pakt 2 jest mega denny i nudny... Jak flaki z olejem - obnażyli słabość polskiego scenariusza, tak dobrego serialu... Kompletny brak pomysłu.Takie już są polskie seriale produkcji HBO. Pakt jest strasznie denny...
Pawisco Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja docenię polski produkt - uważam, że jak na polskie warunki Belfer był znakomity. Pakt 2 słabnie wraz z kolejnym odcinkiem, dziś obejrzałem czwarty, moim zdaniem najsłabszy tej serii. Też zwróciłem uwagę na Saaba - mogli mu auto zmienić w nowym sezonie
Rekomendowane odpowiedzi