Gość spedyt Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Przyrządzanie jedzonka to fajna sprawa, tylko przyznajcie się panowie kto po tym wszystkim zmywa te gary? Mi przynajmniej pomaga córka
Maciek80 Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Gotowanie to w sumie prosta sprawa... Nie chce sie chwalic ale potrafie przyrzadzic wszystko, czasem wychodza mi nawet potrawy ktorych jeszcze nie wymyslono Dlatego sam gotuje tylko wtedy gdy jestem NAPRAWDE glodny - mam wtedy gwarancje ze zjem bez wzgledu na efekt koncowy A co do garow to najlepiej skombinowac sobie zmywarke - do niedawna mialem taka bardzo wydajna, ekonomiczna i prosta w obsludze ale niestety ze mna zerwala...
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 Oj nie o garach i zmywaniu tu mowa lecz o pienkej sztuce jaka jest gotowanie!!! Czy kiedys ktos z Was gotowal z osoba towarzyszaca, gotowanie we dwoje to jest super swietan zabawa i gotowy scenariusz na extra randke... Smakowanie razem przypraw, czucie zapachow przeroznych miodzio po porstu...
krzyniek Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 No gary to tragedia a ja lubię zmywać tak jak i gotować jak już cos robić to od deski do deski panowie! a jak sie nie lubi to trzeba kupic zmywarkę lub wynająć taką na dwóch nogach czyli gosposie [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2007, 19:57 _________________________________________________ Oj nie o garach i zmywaniu tu mowa lecz o pienkej sztuce jaka jest gotowanie!!! Czy kiedys ktos z Was gotowal z osoba towarzyszaca, gotowanie we dwoje to jest super swietan zabawa i gotowy scenariusz na extra randke... Smakowanie razem przypraw, czucie zapachow przeroznych miodzio po porstu... scenariusz na randkę i to bardzo udaną, przeżyłem coś takiego, fajna sprawa
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 a co gotowaliscie podziel sie z nami...
krzyniek Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 a co gotowaliscie podziel sie z nami... jak to sobie dokładnie przypomnę to napisze bo nie tylko na gotowaniu sie skończyło no i nie wszystko pamiętam dobrze.
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 no to bylo na pikantnie :oklaski:
krzyniek Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 no to bylo na pikantnie :oklaski: bardzo ładnie to ujęłaś można powiedziec tez że na słodko.....
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 deserek zawsze jest slodki
krzyniek Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 no ja to lubię bardzo słodycze itp. chyba jestem uzależniony.
adadur Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Biedna Niunia wpadła w sidła miłości i teraz raczy nas tu takimi temacikami
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Opublikowano 21 Września 2007 adadur w jakie sidla milosci :bicz3: to jest temat o gotowaniu, czasami jest tak ze nie ma sie pomyslu co ugotowac a tak to wystarczy wejsc na ten temat i po krzyku
Gość rob Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 deserek zawsze jest slodki ze słodyczy najbardziej lubię schabowe
krzyniek Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 deserek zawsze jest slodki ze słodyczy najbardziej lubię schabowe to tak na obiad schabowy,na deser schabowy....?? czy jak ten obiad wygląda skoro na deser jest schabowy? to już wiadomo dlaczego w temacie zlotu zimowego tak wszyscy o jedzeniu piszą
Kaśka Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Krzyniek jak sie kiedyś będziesz nudził to możesz przyjechać do mnie i coś ugotować wiesz gdzie mieszkam więc problem żaden.
krzyniek Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Krzyniek jak sie kiedyś będziesz nudził to możesz przyjechać do mnie i coś ugotować wiesz gdzie mieszkam więc problem żaden. wszystko fajnie tylko co na to powie Twój chłopak.... może pomyslec np. że chcę go otruć... kurczak nie wiem czy bym trafił do Ciebie.
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 przypominam ze to jest temat tylko o jedzeniu, sposobie przygotowania itd...
letallec Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 No to trzeba czytac tylko 1 strone, bo dalej to juz nic...
Rekomendowane odpowiedzi