wit.s Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Biedna Niunia wpadła w sidła miłości i teraz raczy nas tu takimi temacikami Albo namiętności przypominam ze to jest temat tylko o jedzeniu, sposobie przygotowania itd... Tere fere, wątek od dawna kipi sexem, a kulinaria w nim są uzupełnieniem. :>
letallec Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Tylko ja tego nie zauwazylem??? i sprzedalem przepis :th:
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 wiciu czy Ty zawsze musisz wszystko wypeplac? temat dalej sie juz nie rozrasta wiec prosze o zamkniecie bo teraz to juz poleci stek bzdur
wit.s Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Niunia, informacją o swoim szczęściu trzeba się dzielić Nie zamykałbym, temat fajnie ewoluował. Mała zmiana tematu, zostawmy "Panie i Panowie w kuchni" i ... jedziemy. Ważne tylko, żeby temat potraktowac poważnie Pierwszemu, który zacznie jaja, bądź oborę robić, Modowie powinni j@j@ urwać i w garze ugotować (no patrzcie nawet groźba mi sexualnie i kulinarnie wyszła)
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 a jakie znacie afrodyzjaki kuchenne?
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 W sumie całkiem ciekawy temat. Odkąd sprzedałem A4 ;(, siedzę głównie w tym dziale forum;/ Ale spoko - zarobię, to będzie nowsze;D. W kuchni może nie jestem mistrzem, ale conieco zrobić potrafię...Jak mi się chce, to piekę jakieś ciasto, jak trzeba, to jakąs zupkę też się zrobi, a jeżeli chodzi o to , co lubię, to bardzo wysoko w rankingu jest kurczaczek z rożna, kiełbacha z grilla i pyszna karkówka, ale to ostatnie naprawdę trzeba umieć zrobić Do tego mięska piwo i jestem w 7. niebie :>
Gość rob Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 a jakie znacie afrodyzjaki kuchenne? kobieta w fartuchu kuchennym, tylko w fartuchu
krzyniek Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 a jakie znacie afrodyzjaki kuchenne? czekolada na gorąco
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 rob Ty zberezniku to nie jest afrodyzjak tylko wizja artystyczna
Gość rob Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 rob Ty zberezniku to nie jest afrodyzjak tylko wizja artystyczna jaki zbereżniku, pytałaś o afrodyzjak to Ci szczerze odpowiedziałem, żadnych wspomagaczy jeszcze nie potrzebuję
Kaśka Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Tak się ładnie rozwijał temacik i od wczoraj nic
adadur Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 adadur w jakie sidla milosci :bicz3: to jest temat o gotowaniu, czasami jest tak ze nie ma sie pomyslu co ugotowac a tak to wystarczy wejsc na ten temat i po krzyku a jakie znacie afrodyzjaki kuchenne? No cóż trudno ci przyznać mi rację .... co do afrydozjaku ... latem zalej owoce pół na pół słodkim białym winem i szampanem ... nie za dużo bo niechodzi to o picie ale zjedzenie tych owoców - tylko nie za dużo bo trudno spostrzec kiedy nagle (nie będzie się w stanie...) urwie się film.
Kaśka Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Najstarszy ze znanych mi afrodyzjaków to lubczyk. A tak na serio to najbardziej lubie czerwone wino do jedzonka, niezależnie od tego czy powinno sie podawać z czymś innym. mniam.
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 hmm...może na jakimś zlocie pozabieramy troche rzecz z kuchni i pobawimy się w makłowicza.... ?
Gość rob Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 hmm...może na jakimś zlocie pozabieramy troche rzecz z kuchni i pobawimy się w makłowicza.... ? i zobaczymy co najbardziej działa na zmysły
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 ej ej ej w ogóle kiedyś już był taki temat, nawiasem mówiąc założony przez moją skromną osobę, niestety nie spotkał się praktycznie z żadnym odzewem
krzyniek Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 ej ej ej w ogóle kiedyś już był taki temat, nawiasem mówiąc założony przez moją skromną osobę, niestety nie spotkał się praktycznie z żadnym odzewem nie obrażaj się, na zlocie dostaniesz jakiś afrodyzjak na poprawę humoru temat założony przez Niunię dobrze sie rozwijał, myślę że będzie jeszcze ciąg dalszy
Gość rob Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 ej ej ej w ogóle kiedyś już był taki temat, nawiasem mówiąc założony przez moją skromną osobę, niestety nie spotkał się praktycznie z żadnym odzewem pamiętam, jakieś przepisy, sałatki ale było bez podtekstów i dlatego temat umarł
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 podtekst dobra rzecz
krzyniek Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 podtekst dobra rzecz zgadzam się, dziś nic nie ma bez podtekstów :polew:
Rekomendowane odpowiedzi