Gość dzikidzidz Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Witam, dzisiaj odebrałem filtr odmy, ale jest on zupełnie inny niz opisywany i obfotografowany przez Bradapita. Jest cały plastikowy, i ma dodatkowo katalogowe oznaczenie b przy numerze części na końcu. Samochód to model 2003, czyli może być to 2,5 litra "po lifcie" - czyli nowsza generacja 2,5tdi? ciekawy
adadur Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Powiem tyle że pomimo tego samego numeru ale z różną literką na końcu dana cześć możę być przeznaczona zupełnie do innego auta (silnika)
Flyer Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 O ile sie nie myle bratpit mial AFB, a Ty masz AYM. Oba to V6, ale Ty masz nowsza generacje 2.5, wiec i czesci sa inne, proste.
kaj82 Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Ile kosztował?? sam bedziesz wymieniał?? jak nie to ile bedziesz placil za wymiane?? pytam bo sie juz zbieram i zbieram na wymiane tego filtra i jakos zawsze brak czasu
Sprinter Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Zdejmij pokrywę silnika i na środku pomiędzy głowicami będzie siedział w głębii twój filtr, porównaj sobie.
Gość dzikidzidz Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Ile kosztował?? sam bedziesz wymieniał?? jak nie to ile bedziesz placil za wymiane?? pytam bo sie juz zbieram i zbieram na wymiane tego filtra i jakos zawsze brak czasu W ASO: - filtr 220 - komplety uszczelek niezbędnych przy wymianie około 60 zł Wszystko znajdziesz łącznie z numerami w opisie zrobionym przez bratpita,wrzuć w znajdz "wymiana odmy". Numery uszczelek podane w opisie są jednakowe ze stosowanymi w moim AYM. Filtr ma inny nr i wygląda inaczej niż na zdjeciach z opisu, ale to już mi koledzy wyjaśnili... Sam nie będe robił - za cienki w uszach jestem, a ile mi policzą nie wiem, będe robił w pt napiszę, jle czasu to zajęło i inne. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi