bogdansky Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 panowie mam pytanie , nie wiem czy bylo czy nie , szukałem i nie moglem znaleźć, mianowicie : jak sie ma różna wielkość kół do quattro, zgóry thx za odpowiedż
Flyer Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A jak ma sie miec? Musisz miec takie same kola na obu osiach.
MARCIN607 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 do Q tak jak do każdego innego auta- tyle że na tyle bardziej się będą zcierały jak będziesz wariował-ale to każde koło tak samo.
Natanael Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Moj kolega jest fanem aut 4x4 i dosc powaznie sie tym zajmuje. Zawsze twierdzil, ze najlepiej miec wszystkie kola/opony takie same (firma, rozmiar). Wtedy ich zuzycie jest rownomierne i trakcja sie nie pogarsza.
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Moj kolega jest fanem aut 4x4 i dosc powaznie sie tym zajmuje. Zawsze twierdzil, ze najlepiej miec wszystkie kola/opony takie same (firma, rozmiar). Wtedy ich zuzycie jest rownomierne i trakcja sie nie pogarsza. noi dobrze twierdził, zwróćcie uwage na koło zapasowe również bo często jest w ogóle inne wsadzone rozmiarowo, a wrazie wpadki z kapciem jest zonk :gwizdanie: no chyba że jeżdzicie bez zapasu
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Ja zapasu nigdy nie mialem Ha w tym roku nabyłem bo siedziała 15ka wczesniej :gwizdanie:
bogdansky Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 dzięki wielkie, no to już wiem wszystko, tylko musze sobie faktycznie dokupić drugie kolo zapasowe bo na lato mam 16 a na zimę 15 cali, jeszcze raz dzięki panowie
Rekomendowane odpowiedzi