marcuso86 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Witam Zamierzam zmienić swoją BNS 5.0 na RNS-E czy wszystko bedzie pasować p&p czy trzeba coś przerabiać z podłączeniem bo niebardzo sie orientuje w temacie? Z góry dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam
domin79 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ..do przełożenia jeden kabelek a konkretnie linia diagnostyczna :gwizdanie:
marcuso86 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Mógłbyś mi bardziej rozjaśnić temat?
domin79 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 siedze w pracy i nie mam schemacików jak dojade do domciu to napisze co i jak
marcuso86 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 OK z góry dzieki. Czekam
domin79 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 rozpiska RNS-E jesli nie masz zmieniarki ani systemu Bose to sprawa jest prosta przepinasz tylko pin z wtyczki 7C Bnsa do wtyczki 5B Rnsa i powinno zachulać jeśli masz system bose i zmieniacz to na pw podeśle ci rozpiske pinów BNs
broniu63 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 @domin79 i ja też poprosze-mam system bose i zmieniarke-dzieki.
domin79 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 rozpiske RNS-E masz post wcześniej a BNS podeśle na pw jak wróce z pracy
marcuso86 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 domin79 mógłbys podesłać jeszcze rozpiske pinów BNS? Co bedzie jeśli nie podepne tej lini diagnostycznej?
domin79 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 domin79 mógłbys podesłać jeszcze rozpiske pinów BNS? Co bedzie jeśli nie podepne tej lini diagnostycznej? ..nie połączysz sie vagem z navi a co za tym idzie nie zakodujesz jej pod auto a to oznacza same problemy
konik Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 @domin 79 mam prośbę, planuje w miejsce BNS-a wsadzić RNS-E (mam zmieniarkę) proszę o podanie koniecznych modyfikacji okablowania. Z góry dziękuję
domin79 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 @domin 79 mam prośbę, planuje w miejsce BNS-a wsadzić RNS-E (mam zmieniarkę) proszę o podanie koniecznych modyfikacji okablowania. Z góry dziękuję ..przepinasz tylko pin z wtyczki 7C Bnsa do wtyczki 5B Rnsa ,cała reszta kabelków pozostaje bez zmian (chyba że masz system BOSE) poglądowa rozpiska RNS-E wyżej
Rekomendowane odpowiedzi