xXPiotrekXx19 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 aha no to go pominolem jak go sprawdzic
krzysiekml Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 trzeba wyjąć najlepiej,zasada działania prosta,cienkim wężykiem zaciąga powietrze i podciąga grzybka wśrodku który właśnie często stoi w mniejscu.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 aha to po co jeszcze idzie ta gruba rurka jak by od pompy wturnego powietrza do niego a z drugiej wychodzi właśnie ten cienki. czyli jak zdejmę ten cienki wężyk to powinien zaciągać powietrze tak
krzysiekml Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 dokładnie tak ale tylko wtedy kiedy komp wyseruje N112 i pompę powietrza
xXPiotrekXx19 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 ok to jutro sprawdzę bo jeszcze gdzieś coś widziałem że się sprawdza ustami dmucha czy coś słyszałeś coś o takim sposobie ? ---------- Post dopisany 12-12-2013 at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany 03-11-2013 at 20:09 ---------- koledzy u mnie pompa jeszcze z 2 miesiące temu czasami rano działała bylo słychać ale teraz jest dużo chłodniej i nie załącza się jak robię test to działa tylko nie wiem czemu rano nie działa.
Łukasz13 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 TAk ma być działą tylko w określonej temp.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 aha myślałem że już jest coś nie tak czasami ja słychać ale to faktycznie jak jest inna temp. ale na to nie wpadłem że to zależy od tego myślałem że cały czas powinna działać. dzięki wielkie za pomoc więc mam spokój z tym
Rekomendowane odpowiedzi