inta Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 jak przy pomocy vaga odczytac kod z przywieszki do immobilisera? chodzi mi o ten kod przy ktorego to pomocy moglbym dorobic sobie kluczyk a wlasciwie przekodowac bo mam 3 ale tylko 1 dziala...
kobra7 Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Jak masz przywieszkę to w czym problem? Jeżeli jej nie masz to vagiem nie odczytasz.
inta Opublikowano 22 Września 2007 Autor Opublikowano 22 Września 2007 no gdybym mial przywieszke to bym nie potrzebowal odczytac kodu... jesli vagiem sie nie da to mam rozumiec, ze jedyne wyjscie to aso czy co?
Sprinter Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 W tym roczniku, to sprawa jest prosta. Idziesz do pierwszego lepszego dorabiacza, zeskanuje Ci twój działający po czym dorobi na tej podstawie drugi. Koszt w przybliżeniu 150zł.
inta Opublikowano 23 Września 2007 Autor Opublikowano 23 Września 2007 heh no to fajnie bo mysalem ze to o wiele bardziej skomplikowane... zaczalem juz powoli kombinowac i sciagac programy typu a3,a4 i takie tam...
manius_29 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 W tym roczniku, to sprawa jest prosta. Idziesz do pierwszego lepszego dorabiacza, zeskanuje Ci twój działający po czym dorobi na tej podstawie drugi. Koszt w przybliżeniu 150zł. Też tak myślałem, ale byłem u takiego dorabiacza i gość po zczytaniu mojego klucza stwierdził że jest tam wpisany kod zerowy i jego maszynka nie jest w stanie zaprogamować drugiego klucza. Ściemnia? Ma felerny sprzęt? Jakieś sugestie?
Rekomendowane odpowiedzi