dawajrapa Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 witam, w koncu sie zebralem i cyknalem kilka fotek smigam juz ponad 1,5 roku, i poki co wszystko si. Auto przyjechalo spod holenderskiej granicy, kosztowalo mnie 5 miechow szukania niestety bez klimy, no ale jest na pocieszenie szyberdziura... Dotychczasowe modyfikacje: alufelgi 16' (kupilem na fabrycznych alu 15', na ktorych sa teraz zimowki) podlokietnik ori lampy przednie valeo zespolone boczne kierunki biale grill RS4 trzeci stop radyjko clarion z mp3- fajnie pasuje pod wzgledem kolorystycznym do deski rozdzielczej- wyglada jak oryginal :] skrzynia biegow hehe w starej skonczylo sie synchro 3ciego biegu, nowa od passata B5 110KM- fajnie smiga sprzeglo, wahacze, kocowki drazkow, termostat. w planach: mozliwe ze wrzuce sprezynki -20mm ori audi, ale sam jeszcze nie wiem (obawiam sie o utrate komfortu itd. prosze ew. posiadaczy takiej zawiechy o podpowiedz) kierownica S4 moze jakis chips, ale zastanawiam sie, czy nie lepiej wrzucic te pieniadze do skarbonki z napisem A4 B6 ) to na tyle! pozdrawiam
Szuder Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 ładniutka... zmiany bardzo korzystne, pogratulować... :oklaski:
Pelex Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Bardzo fajnie się prezentuje tylko fotki troszeczke ciemne :oklaski:
Piotrek98igo Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 podoba mi sie kiere jeszcze zmien
Gość Keżor Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 fajne ale ten tył wygląda jakby o o 3 centy opadł
TTom3k Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Wlasnie tak zestaw planuje na przod - wyglada super!
Rekomendowane odpowiedzi