bzyku18_23 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Witam. przepaliła mi sie mata na siedzisku. Szukałem w ETCE ale nie moge nigdzie znaleźć numeru tej maty. Dodam Ze mam siedzenia sportowe z wysuwanym siedziskiem.
g_egorz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ... 8E0 963 555 .. ale są jeszcze końcówki w zależności od VIN.. wpisz w ETCE - "element grzewczy siedzenia"
bzyku18_23 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Dzięki kolego ale po numerze nadwozia mi nic nie znajduje. Zadzwonię do serwisu i dopytam.
agentsmith Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu także dopisuję się tutaj. Mam do wymiany całą matę grzewczą w fotelu kierowcy plus czujnik G59. Orientuje się ktoś jakie są koszta tych części w serwisie? Mechanik radził mi kupno używanego fotela żeby przerzucić te elementy. A ten czujnik jest osobno czy wbudowany w tą matę? I rozumiem, że mata jest dwuczęściowa - oparcie + siedzisko?
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 cena za mate okolo 300 PLN ASO a maty sa osobno w siedzeniu i w oparciu
jacol184 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja kupiłem w zeszłym roku maty po 10zł za sztukę gość miał na alledrogo do dziś żałuję że nie kupiłem ich więcej
agentsmith Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 cena za mate okolo 300 PLN ASO a maty sa osobno w siedzeniu i w oparciu Oho, to faktycznie lepiej używany fotel kupić
Rekomendowane odpowiedzi