Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Przecież fotele nie masz s line, masz pełną skórę a s line są pół skóry z materiałem speed w środku. Obicie boczków jest też materiałem speed a nie skórą... Jedyne co masz to obicie ręcznego skórą które było chyba bardzo tanie w zakupie bo ja w zwykłej wersji SE też mam takie seryjnie...
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Podsumowując - można by podpiąć Twoje auto do S line sportpakiet 2004 ale niestety nie masz pikowanej kiery, drążka zmiany biegów i oznaczeń na listwach tylnych drzwi. Nie pasuje też rocznik Felgę pomijam bo ten element zawsze można zmienić...
Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 IMO Twoje auto to nie S line (tym bardziej ori). Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak pakiet "częściowy" - albo jest pełen zestaw elementów tego pakietu albo to nie S line. Na koniec knyf o którym wspomniałem wcześniej... w 2004 roku (także kwiecień) Audi zmieniło strukturę pakietu. Teraz został on rozbity na okrojony wariant eksportowy (S line Sportpakiet) oraz pełną wersję (S line Sportpakiet plus). Dla ciekawostki podam, że w polskich salonach oferowano tylko wariant "plus". Napisał przecież, że wszedł dopiero w 2004, czyli jak byś miał auto z 2004 roku to można by było powiedzieć, że masz fotele s line. Chociaż w 2004 wprowadzili je z innymi obiciami to twoje fotele to raczej zbieg okoliczności zamówiony przez klienta i nic z s linem nie miały Uspokój się w ogóle bo mam wrażenie, że zaraz się obrazisz na nas, że Ci próbujemy wytłumaczyć...
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 IMO Twoje auto to nie S line (tym bardziej ori). Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak pakiet "częściowy" - albo jest pełen zestaw elementów tego pakietu albo to nie S line. Na koniec knyf o którym wspomniałem wcześniej... w 2004 roku (także kwiecień) Audi zmieniło strukturę pakietu. Teraz został on rozbity na okrojony wariant eksportowy (S line Sportpakiet) oraz pełną wersję (S line Sportpakiet plus). Dla ciekawostki podam, że w polskich salonach oferowano tylko wariant "plus". Napisał przecież, że wszedł dopiero w 2004, czyli jak byś miał auto z 2004 roku to można by było powiedzieć, że masz fotele s line. Chociaż w 2004 wprowadzili je z innymi obiciami to twoje fotele to raczej zbieg okoliczności zamówiony przez klienta i nic z s linem nie miały Uspokój się w ogóle bo mam wrażenie, że zaraz się obrazisz na nas, że Ci próbujemy wytłumaczyć... Co mi chcesz wytlumaczyc :gwizdanie: przeciez wiem jakie auto kupowalem 2002r AVJ bez fabrycznego s-line niepotrzebie tylko sie powtrzasz robiac OT. Pytalem Bartka o poszczegolne elementy wnetrza powiedzial ze czesc z nich to s-line sportpakiet 2004 a ty znowu, ze nie mam auta z s-line Daj se na wstrzymanie bo nie o to chodzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:36_________________________________________________jeszce raz przypominam, ze chodzi o wnetrze / elementy innymi slowy co to za REMIX tam siedzi
Bieniek Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Nie masz z s-lina nic i koniec kropka. Po co te dywagacje?
Chuck Norris Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja yebie :decayed:, masz to co ja w środku czyli tzw. pakiet sport . Żadnego mixa remixa masmixa nie masz, tylko pakiet sport. W skład tego pakietu wchodziło: - kubły skóra - zawiecha 1BE lub 1BV ( nie jestem pewny która) - listwy alu środek - 3-ramienna kiera - gałka zmiany biegów "kulka" - na pewno o czymś zapomniałem lub nie wiem dokładnie . :naughty:
Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 a ty znowu, ze nie mam auta z s-line Bo nie masz... Każdy Ci to mówi, przecież s line to nie jest przedłużenie fiuta... Nie każdy go ma, ja też nie miałem seryjnie. Dobra kończymy te głupoty bo nie ma sensu... Jak się opony sprawują?
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 czyli jedyne co mam s-line w srodku to chyba badge wiec musze sie naprawic a ta tzw. rybia luska wiem ze to nie s-line ale skad to pochodzi tez sport ???
Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Rybia łuska to dodatkowe wyposażenie na zamówienie. Seryjnie było soul, a w dodatku można było zamowić: Szczotkowane aluminium Rybią łuskę Carbon Piano Drewno też chyba wychodziło seryjnie w jakimś tam standardzie
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Dzieki Pytales o opony... Polecam fajnie sie kleja lepiej od Kumho :gwizdanie: choc nie testowalem jeszcze na mokrym :gwizdanie: okazja - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270710272585&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Opony Avon ZZ3 235/35R19 91 Y ~ zobacz ceny w porównywarce cen idealnie sie chowaja i nic nie obciera na muldach testowane przy 4 osobach z przodu - ET38 8.5J + dystans Eibach 8mm kola Avon ZZ3 225/35/19 tyl - ET38 9.5J opona Avon ZZ3 235/35/19
Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Tylko na felge uważaj teraz bo lekko krawężnik przytulisz i będzie kupa No u mnie na razie na opony się nie zbiera. W ogóle to po głowie chodzą mi ori rs4 19". Od zawsze mi się podobały, może jak się opony u mnie skończą to sobie takie sprezentuję
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Hehehe nie było mnie 1,5h i 3 strony nawaliliście Remik - jeszcze raz. Twoje autko to nie S line - źle mnie zrozumiałeś z tym Sportpakiet 2004. Aby określić furaka mianem S line musiałbyś mieć wszystkie elementy tego pakietu (kilka Ci brakuje). Wniosek jest taki - że auto masz po prostu doposażone, ale bez żadnego pakietu (i takiej wersji się trzymaj ). Flyer pomylił się w dwóch kwestiach... 1. S line wychodził zarówno z zawieszeniem 1BE jak i 1BV. Dla przykładu Sportpakiet (bez plusa) miał zawieszenie 1BE - Sportpakiet plus ma 1BV. Natomiast pierwsza wersja S line (przed podziałem w 2004 roku) miała tylko zawieszenie 1BV. W nadwoziu B7 obowiązuje podział zapoczątkowany w B6 (tak samo - Exterieur, Sportpakiet i Sportpakiet Plus - skład pakietów rózni się tylko nieznacznie). 2. Nie ma czegoś takiego jak "Pakiet Sport" w nadwoziu B6.
Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Tutaj Cię Bart-s zdziwię, bo kolega ma na przykład B6 z 01 i ma w dowodzie wpisane a4 sport. Może jest to pakiet wypuszczany na wyspy, ale już się parę razy spotkałem z autami które mają takie same wyposażenie w środku, tj. kubełki + 3ramienna kiera i gałka inna trochę
Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 hmm w dowodzie... Muszę sprawdzić wlepkę i rozkodować, zobaczymy co wyjdzie
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 no ja mam wlasnie w dowodzie A4 T Sport[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 23:26_________________________________________________wiec co to za siedzenia itp. jak nie s-line nie pakiet sport :> :> :> :> :> :> :> bo znowu sie skolowalem
Młody_drog Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 są to siedzenia kubełkowe pokryte skórą, za pewne wyposażenie dodatkowe na życzenie klienta
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 wiec to sportowy dodatkowy pakiet wystepujacy tylko na wyspach. dobrze rozumiem
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 W dowodzie to ja widziałem też TDI S4... To nie jest dokument AG, tylko papier wystawiony przez urzędasa - zatem nie jest żadnym wyznacznikiem. Remik - właśnie kończę PW. Nie masz żadnego pakietu - Twoje auto jest po prostu doposażone Siedzenia masz po prostu sportowe (bez żadnego pakietu). BTW. Masz może wydruk kodów wyposażenia?
Rekomendowane odpowiedzi