peter22 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 super dzięki za szybką odpowiedź . macie jakieś zdjęcia albo parametry takiego pilota , czy po prostu szukać po modelu auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Webasto dokładane czy fabrycznie. Musisz zobaczyć jaki model webasto tam siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Webasto dokładane czy fabrycznie. Musisz zobaczyć jaki model webasto tam siedzi. fabryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Pilot jest jeden do B6/B7. Działa jednokierunkowo. Taki jak w wątku poniżej. Trudno go dostać. Cena zaporowa: Pilot webasto Audi VAG Chełm • OLX.pl WWW.OLX.PL 349 zł: 349 zł: Oryginalny pilot do webasto Audi sprawny 8E0909507 Edytowane 6 Grudnia 2022 przez kqba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 3 minuty temu, kqba napisał(a): Pilot jest jeden do B6/B7. Działa jednokierunkowo. Taki jak w wątku poniżej. Trudno go dostać. Cena zaporowa: Pilot webasto Audi VAG Chełm • OLX.pl WWW.OLX.PL 349 zł: 349 zł: Oryginalny pilot do webasto Audi sprawny 8E0909507 Dzieki wielkie za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmonk Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Czy muszę dokładać panelu menu w tunelu wraz z okablowaniem do podlaczenia aby móc odpalić webasto, skoro będę korzystał tylko z pilota, oraz pytanko z innej co w przypadku wpięcia instalacji od pieca webasta jeśli w słupku A kierowcy, nie ma ani żadnej pustej wtyczki czerwonej i białej Edytowane 21 Stycznia 2023 przez sirmonk Literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Mam pytanie do autora @wrclaguna mam Webasto ale nie mam pilota i w sumie nwm jak je odpalić sprawdzić ? Pomożesz ? Audi Q7 2006. chętnie też kupie do niego pilot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicbox Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Panowie do której kostki w klimatronicu trzeba podać plus żeby zaczęło pracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 10 godzin temu, sonicbox napisał(a): Panowie do której kostki w klimatronicu trzeba podać plus żeby zaczęło pracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicbox Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 (edytowane) Ale chodzi mi o webasto analogowe Dla potomnych 😁 https://webasto-russia.ru/doc-montmanual-AUDI-A4-2006-1.9-2.0-d-TTC-en.pdf wszystko elegancko opisane Edytowane 17 Września 2023 przez sonicbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicbox Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 proszę o pomoc W poradniku jest napisane ,że wyciągamy dolny przewód idący z nagrzewnicy na zdjęciu widać na górnym dorabiany wąż i opaskę . Opis w webasto-russia.ru/doc-montmanual-AUDI-A4-2006-1.9-2.0-d-TTC-en.pdf mówi o dolnym. Jak to jest poprawnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Witam A4 b7 3.0 TDI webasto Ori, samochód kupiony 8 miesięcy temu (nie mam pojęcia kiedy było używane Webasto). Odpaliłem dziś Webasto podymiło na biało i przestało lecz jak się rozbuja dymi na czarno i zieje ogniem, błędów brak, miał ktoś taki przypadek? Kolejna próba uruchomienia już brak białego dymu ale ogień jest przepalilem 30min i bez zmian. VID_20231125_123326.mp4 VID_20231125_123124.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) Wygląda na rozpylacz do wymiany. Do kupienia w Volvo numer 3731100 Edytowane 29 Listopada 2023 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Dziękuję za podpowiedź 😃😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Najlepiej by było wyjąć i rozebrać piec. Może ma za dużo nagaru w środku? Chociaż obstawiałbym rozpylacz. Ja ten rozpylacz reanimowałem i śmiga już trzeci rok. Praktycznie zero dymu. Lekki przy odpaleniu i gaszeniu pieca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Zamówiłem rozpylacz na dniach będę działał, odezwę się po pierwszej próbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Witam ponownie, po zmianie rozpylacza Webasto na nowy włącza się na chwilę max do 2 min i wyłącza się i tak w koło. Paliwo pół zbiornika temperatura na zewnątrz 0°C, volty na Aku są, błędów zero. Zauważyłem że przy wyłączeniu się Webasto wywala płyn ze zbiorniczka przy odkręconym korku i nie mogę odpowietrzyć układu chłodzenia, czy ta wtyczkę na pompce obiegu v55 mozna ją obrócić ? I pompka odwraca kierunek obiegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmonk Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Patrzylem na krotko pompkę i dokładnie tak będziesz miał obieg w drugą stronę czyli w tym przypadku do zbiorniczka będzie pchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 8 godzin temu, sirmonk napisał(a): Patrzylem na krotko pompkę i dokładnie tak będziesz miał obieg w drugą stronę czyli w tym przypadku do zbiorniczka będzie pchać Ok dzięki za info sprawdzę na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 8.12.2023 o 04:18, Kołacinka1995 napisał(a): Ok dzięki za info sprawdzę na dniach Tak jak myślałem nie ma możliwości obrócenia wtyczki. Ktoś miał podobny problem? Edytowane 9 Grudnia 2023 przez Kołacinka1995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi