Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz jeszcze te ledy do spzedania? :) bo kolega szuka a nie chce mi sie link wlaczyc :wink4:

Opublikowano
  • Autor

masz jeszcze te ledy do spzedania? :) bo kolega szuka a nie chce mi sie link wlaczyc :wink4:

Już sprzedane, zostały w klubie :)

Opublikowano

ok spoko :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nowe fotki ze ściemą szyb w 1 poście :)

Opublikowano

szybki fajnie wygladaja :kox: koncowki masz podobne do moich :decayed:

Opublikowano
  • Autor

szybki fajnie wygladaja :kox: koncowki masz podobne do moich :decayed:

Lookałem u Ciebie i faktycznie masz podobyn wzór, ja bym nie zmieniał na Twoim miejscu :wink4::good:

Kiedyś miałem owalny wydzior KM INFERNO i wyleczyłem się z takich wynalazków :decayed:

Opublikowano

i lusterka m3 :kox:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 10:33_________________________________________________dobrze wyszla sciema ... ciekawe ile pojezdzisz w krk...

ja po powrocie stwierdzam ze nie macie wcale zlych drog ( tzn gorsze niz my w zg ale np duzo lepsze niz wroclaw czy poznan )

Opublikowano
  • Autor

i lusterka m3 :kox:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 10:33_________________________________________________dobrze wyszla sciema ... ciekawe ile pojezdzisz w krk...

ja po powrocie stwierdzam ze nie macie wcale zlych drog ( tzn gorsze niz my w zg ale np duzo lepsze niz wroclaw czy poznan )

Lusterka były KOZAK :decayed: :decayed: :decayed:

Spoko Nowak_zg jak coś to mam wizytówki z MediaMarkt to będę im robił rabaty jak będą chcieli coś kupić :decayed: hehe Wczoraj jechali koło mnie na zlocie "szybkich i wściekłych" i powiem Ci że nie spuszczałem szyb tylko włączyłem oświetlenie wnętrza bo teraz dobrze razi na ledach i było mnie lepiej widać :polew:

Szkoda że nie znalazłeś czasu we wtorek jak byłeś w krk to byśmy pogadali na spocie :)

Tragedii nie ma z naszymi ulicami tak jak Ci mówiłem tylko trzeba uważać w niektórych miejscach.

Opublikowano

Juz prawie to auto wyglada :decayed:

Teraz jeszcze:

- Zmiana grilla na polift albo eSowy

- Lusterko symetryczne od angola

- No i jakbys mial za duzo kasy to pokusilbym sie o zderzak od eSy

:cool1:

Opublikowano
  • Autor

Juz prawie to auto wyglada :decayed:

Teraz jeszcze:

- Zmiana grilla na polift albo eSowy

- Lusterko symetryczne od angola

- No i jakbys mial za duzo kasy to pokusilbym sie o zderzak od eSy

:cool1:

Dokładnie, grill jak coś to będę polował od RS'a bo mi się za***iście podoba :kox:

Lusterko to może później chyba że trafi się "okazja" bo będzie trzeba szukać zderzak od esy w dobrej cenie bo wczoraj jak byłem na zlocie to były 3 S4 w avancie na Krk tablicach a nie było ich nigdy na spocie :rant::bicz::decayed: dlatego mówiłem im że mają kiszkowate Esy :polew::decayed: (żarcik)

Jedna czarna była i zaparkowaliśmy obok siebie bo chciałem porównać to wyglądało to :kox: :kox: :kox:

Dlatego myślę że następny update będzie pakiet S4 :)

Opublikowano

a potem sprzedaż auta za 12 tys :wink4:

przemyśl to pablo

Opublikowano
  • Autor

przemyśl to pablo

Sokół a potem wszystko sprzedam osobno co włożyłem do tego auta dlatego że Twoim tokiem myślenia nikt by nie modził żadnej audicy bo "nic się nie zwróci", także sorry :wink4:

A co do sprzedaży to zawsze może się trafić "napaleniec" i sprzedać tą audiole za dużo wyższą kwotę co napisałeś :)

Nie wiem ile jeszcze będę nim jeździł także bawię się na całego, inni wolą wlać :drunk: do siebie ja wolę zainwestować w auto bo to mi sprawia przyjemność i większość na pewno się z tym zgadza co napisałem.

Opublikowano

przemyśl to pablo

Sokół a potem wszystko sprzedam osobno co włożyłem do tego auta dlatego że Twoim tokiem myślenia nikt by nie modził żadnej audicy bo "nic się nie zwróci", także sorry :wink4:

A co do sprzedaży to zawsze może się trafić "napaleniec" i sprzedać tą audiole za dużo wyższą kwotę co napisałeś :)

Nie wiem ile jeszcze będę nim jeździł także bawię się na całego, inni wolą wlać :drunk: do siebie ja wolę zainwestować w auto bo to mi sprawia przyjemność i większość na pewno się z tym zgadza co napisałem.

Lepiej sie nawalic :D

Opublikowano
  • Autor

przemyśl to pablo

Lepiej sie nawalic :D

Ty mi tu nie pitol tylko powiedz kiedy będziesz w krk i trza iść co nie co :drunk::naughty:

Dobra nie zmieniamy tematu bo temat o audiku :decayed:

Opublikowano

przemyśl to pablo

Pablo, masz problem z wszelką krytyką i pochodnymi, nawet dobrymi radami

a co do modyfikacji to Ty chyba zapomniałeś deklu do kogo mówisz

to się nigdy nie zwraca, i wszyscy Ci to powiedzą

a dużo osób reza bo lubi, sam lubię

ale trzeba czasem przekalkulować

nie chce mi się z Tobą kłócić

także powodzenia

Opublikowano
  • Autor

przemyśl to pablo

Pablo, masz problem z wszelką krytyką i pochodnymi, nawet dobrymi radami

a co do modyfikacji to Ty chyba zapomniałeś deklu do kogo mówisz

to się nigdy nie zwraca, i wszyscy Ci to powiedzą

a dużo osób reza bo lubi, sam lubię

ale trzeba czasem przekalkulować

nie chce mi się z Tobą kłócić

także powodzenia

Napisałem Ci wyraźnie że to robię dla własnej przyjemności a co do sprzedaży to zawsze można auto "rozebrać" przed sprzedażą i pewne koszty się zwrócą bo nie jedna osoba z forum tak robiła i nie takie są projekty na forum gdzie chłopaki wrzucają do auta 5 x więcej niż ja i ich nie interesuje że to się nie zwróci.

Także nie wiem po co zarzuciłeś takim tematem bo chyba wiesz że nie jestem początkującym userem forum i wiem co robię z autem :wink4:

Sokół jak coś to pisz na pw :D:decayed:

Opublikowano

Sam słysze od znajomych ze niepotrzebnie wkladam w auto ktore jest warte maks 12tys zl. Ale wkladam... tylko ze od jakiegos czasu jak inwestuje w drogie zabawki to nie sprzedaje starych, zaluje ze sprzedalem lampy za pare groszy bo na tym bede w plecy. To samo z grilem i kierownica esa. Wkladaj wkladaj, chociaz na ulicy auto robi robote i tak ma byc.

Opublikowano

nie ma co sie kłucic...jedni wola co weekend dać w palnik a inni zainwestowac w autko i patrzeć jak ludzie sie oglądają za dobrą sztuką

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie takie samo mam zdanie, dlatego nie sprzedaję starych rzeczy :)

Opublikowano

jedni wola co weekend dać w palnik a inni zainwestowac w autko

a jeszcze inni robią to i to :)