Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawie jak u mnie 7007d722c95f528f.jpg

Opublikowano

seba a ty masz w odbłyśniku jakąś żarówkę?

Opublikowano
  • Autor

U Ciebie to jest KOX :kox:

Opublikowano

no

tu mam lepsze foto

286b29ae289f5cf4med.jpg

Opublikowano

Ja bym się przy biXe pokusił o zamalowanie tego odbłyśnika, i kierunku, wtedy to by były ciorne w chooj, Bix na długich słabo daje?

Opublikowano

dobrze jest jak jest ja mam tak, ale nie róbmy tu burdelu w temacie pabla

Opublikowano
  • Autor

Ja bym się przy biXe pokusił o zamalowanie tego odbłyśnika, i kierunku, wtedy to by były ciorne w chooj, Bix na długich słabo daje?

Aaa opowiadacie, lepiej iść po całości po bandzie i bez pieprzenia się z jakimiś przeróbkami tylko zapodać takie :kox: :kox: :kox:http://moto.allegro.pl/reflektory-nowe-audi-a4-b5-99-dayline-black-w-wa-i1251152395.html

:polew:

Opublikowano

chodzi mu o malowanie lamp, także niech pozna chłopak opinie innych :naughty:, na tej drugiej focie wygląda nieźle, jednak przy ciemnym kolorze, czarne lampki robią robotę :kox:, także Pablo nie zastanawiaj się :slina:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:36_________________________________________________

Aaa opowiadacie, lepiej iść po całości po bandzie i bez pieprzenia się z jakimiś przeróbkami tylko zapodać takie :kox: :kox: :kox:http://moto.allegro.pl/reflektory-nowe-audi-a4-b5-99-dayline-black-w-wa-i1251152395.html

:polew:

załóż je a przyjadę Ci je osobiśćie rozpierd***ć :decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor

Jak bym nie miał co robić z kasą, uwierz że miałbyś okazje skosztować takiej przyjemności :decayed:

Opublikowano

Jak bym nie miał co robić z kasą, uwierz że miałbyś okazje skosztować takiej przyjemności :decayed:

:kox:

Opublikowano
  • Autor

:kox:

I wtedy dopiero byłby niezły fun :kox:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:03_________________________________________________Cholera 4.5 stopnia za oknem a muszę jechać do makro, na takich szerokich oponach nieciekawie się jeździ przy takiej temperaturze :angry:

Opublikowano

nie płacz :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie płacz :polew:

Nie mam z czego :tongue4:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 16:18_________________________________________________Przyjechała paczka od Maxito 5caeefd8033481e7m.jpg i jest nowy mod na wypady spontanowe :kox: :gwizdanie:

326af6da690c2507m.jpg5c4878ada4ffae4am.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Elegancja tablica :) Gdyby tak zachował wygląd oryginalnych, dał jakąkolwiek naklejkę na środek to by się pewnie nawet policja od razu nie zorientowała z daleka że to nie oryginał :)

Szybki muszę zrobić u siebie tak jak masz Ty, tylko wszystkie tak jak masz z przodu, aby nie było różnicy.

Nie miałeś kontroli przez te szyby?

Opublikowano
  • Autor

Elegancja tablica :) Gdyby tak zachował wygląd oryginalnych, dał jakąkolwiek naklejkę na środek to by się pewnie nawet policja od razu nie zorientowała z daleka że to nie oryginał :)

Szybki muszę zrobić u siebie tak jak masz Ty, tylko wszystkie tak jak masz z przodu, aby nie było różnicy.

Nie miałeś kontroli przez te szyby?

Raz miałem chyba kontrole ale jak jechałem do krk z brzeska, gość chciał wklepać mi mandat za prędkość ale poszła gadka że kolega od nich jest ode mnie z klubu i właśnie robiłem mu rabat w Media Markcie to się pytał kiedy będą kolejne akcje to wpadnie do mnie i mnie puścił :polew:

Nie raz się patrzą, ale nigdy nie miałem problemów z szybami, może ich uwagę skupiły wypolerowane koła :decayed:

Co do szyb to z tyłu mam 3 stopień a przód zrobiony na 2 stopień, gość robi fachowo, nie wyjmuje nawet szyb także już kilka osób wysłałem do niego i są zadowoleni :wink4:

Opublikowano

Ja mam na miejscu dobrego fachowca, w Pasku ojca są przyciemnione i wyszło mu elegancko, tylko że ojciec wziął bardzo czarny tył i najjaśniej przód i wygląda to fatalnie, ja chcę wszystkie równo.

Opublikowano
  • Autor

Dlatego ja tak nie robiłem bo to bez sensu wygląda, najciemniejszy to jest 4 stopień czyli taki jak w samochodach dostawczych a robiąc 1 stopień na przodzie wtedy uzyskasz taki :sick3: efekt. [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 12:54_________________________________________________Właśnie założyłem 16tki z nowymi miszelinkami, kurde jak to teraz wygląda ;( :wallbash::thumbdown:

Nie było co dłużej czekać bo głównie w nocy jeżdżę a wtedy temperatura spada do 0 stopni..

Opublikowano

nie narzekaj :kox: inni jeżdżą na stali 15" hehe

Opublikowano
  • Autor

nie narzekaj :kox: inni jeżdżą na stali 15" hehe

Sprzedam te 16tki i kupię 14tki ale nie wiem czy podejdą, teraz w drugą stronę będę jechał w calach :kox::polew::decayed:

Opublikowano

z 14" możesz mieć problem u mnie alu 15" ledwo co wchodzi a mamy taki sam rozmiar tarcz :)