Embe Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej fury! Widać, że z sercem podchodzisz do tematu i tak trzymaj Oprócz oryginalnych S4 to chyba najładniejsza (a jeśli nie to w top 5) B5 jaką widziałem Jak już zakupię swoją będę dążył w podobnym kierunku bo wygląda nieziemsko. Pozdrawiam i szerokości życzę
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pablo jak zmieniłeś dolot? to 2.6 150KM po wycięciu kata i zmianie dolotu jedzie jak 2.8 174KM shocked
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej fury! Widać, że z sercem podchodzisz do tematu i tak trzymaj Oprócz oryginalnych S4 to chyba najładniejsza (a jeśli nie to w top 5) B5 jaką widziałem Jak już zakupię swoją będę dążył w podobnym kierunku bo wygląda nieziemsko. Pozdrawiam i szerokości życzę Dziękuje za miłe słowa pablo jak zmieniłeś dolot? to 2.6 150KM po wycięciu kata i zmianie dolotu jedzie jak 2.8 174KM shocked Tak ścigałem się kiedyś z kolegą z 2.8 i szliśmy równo Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest
paput Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej fury! Widać, że z sercem podchodzisz do tematu i tak trzymaj Oprócz oryginalnych S4 to chyba najładniejsza (a jeśli nie to w top 5) B5 jaką widziałem Jak już zakupię swoją będę dążył w podobnym kierunku bo wygląda nieziemsko. Pozdrawiam i szerokości życzę Dziękuje za miłe słowa pablo jak zmieniłeś dolot? to 2.6 150KM po wycięciu kata i zmianie dolotu jedzie jak 2.8 174KM shocked Tak ścigałem się kiedyś z kolegą z 2.8 i szliśmy równo Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest pokaż fotkę dolotu
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 pokaż fotkę dolotu Jak będę miał możliwość podniesienia auta to zrobię fotkę
Rafal_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest a po wycięciu kata nie jest głośniejszy i nic nie pierdzi? myślę zrobić to u siebie i właśnie nie chciałbym żeby coś takiego się stało
K2 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mam pytanie co do końcówki Ulter 2 x 80mm podchodzi p&p do seryjnego tłumika czy jakieś przeróbki ???
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest a po wycięciu kata nie jest głośniejszy i nic nie pierdzi? myślę zrobić to u siebie i właśnie nie chciałbym żeby coś takiego się stało Przy normalnej jeździe nie ma żadnej różnicy, tylko powyżej 4 tys jest bardziej rasowy dźwięk. Przy odpaleniu przy zimnym silniku troszkę czuć spaliny ale później jest już ok Rób śmiało [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:44_________________________________________________ Mam pytanie co do końcówki Ulter 2 x 80mm podchodzi p&p do seryjnego tłumika czy jakieś przeróbki ??? Podchodzi P&P, gość od tłumików trochę się męczył bo długo go męczyłem by równiutko je wspawał i ustawił [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:46_________________________________________________Na prośbę zapodaje filmik jak to mruczy, z dzisiejszego spota [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 22:38_________________________________________________Dzisiaj założone 19" i znowu banan na twarzy :>
K2 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no i pięknie Dzwiek bardzo dobry nie ryczy i nie ma wiochy a zbiera się już dużo wcześniej niz z Kat dobra robota czas i usiebie cos takiego zrobic To będzie następny krok
insane_Infinity Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 NIE no Pablo czemu tak nisko siedzisz....mi się źle to kojarzy...taki lans gówniarzy w Kadetach
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 NIE no Pablo czemu tak nisko siedzisz....mi się źle to kojarzy...taki lans gówniarzy w Kadetach To nie ja siedziałem tylko inny kolega z klubu, ja gazowałem
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 nieźle nieźle na żywo pewnie i tak jeszcze lepiej słychać
pitman Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajnie to chodzi jak na seryjny tłumik A zmieniło Ci się brzmienie silnika po wycięciu kata?
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajnie to chodzi jak na seryjny tłumik A zmieniło Ci się brzmienie silnika po wycięciu kata? Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajnie to chodzi jak na seryjny tłumik A zmieniło Ci się brzmienie silnika po wycięciu kata? Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy a nie nad stożkiem?
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajnie to chodzi jak na seryjny tłumik A zmieniło Ci się brzmienie silnika po wycięciu kata? Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy a nie nad stożkiem? Można założyć stożek ale trzeba by było rzeźbę zrobić, w tym silniku jak i w 2.4 165KM oraz 2.8 174KM jest wkładka oryginalnie http://www.aqt24.eu/filtr-powietrza-k-n-audi-a4-audi-a6-vw-passat-skoda-superb.html
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajnie to chodzi jak na seryjny tłumik A zmieniło Ci się brzmienie silnika po wycięciu kata? Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy a nie nad stożkiem? Można założyć stożek ale trzeba by było rzeźbę zrobić, w tym silniku jak i w 2.4 165KM oraz 2.8 174KM jest wkładka oryginalnie http://www.aqt24.eu/filtr-powietrza-k-n-audi-a4-audi-a6-vw-passat-skoda-superb.html jak wkładka jest oryginalnie?
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nie ma filtra stożkowego tylko taka wkładka jak wyżej
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no trochę do stożka trza by przerobić ale ja chętnie bym łyknąl takowy
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dokładnie jak już robić to gruby wypas
Rekomendowane odpowiedzi