jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 swietna masz ta audiczke Idzie do żyda, taki jest plan i jaki jest plan na kolejne auto?
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 jak będzie szła do żyda to popchaj mi tylne lampiszony (moje poliftowe w rozliczeniu + $$) Już dwóch do mnie targa na PW abym im je sprzedał a są przecież jedne na alledrogo w ciemnej odmianie tylko cena nie całe 600zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 00:08_________________________________________________ i jaki jest plan na kolejne auto? Hmmm czekam jak będziesz sprzedawał swoją A5 to do tego czasu trochę się dozbiera kasy A tak serio to celowałbym w B7 ale problem w tym że nie ma tam konkretnego silnika a raczej zostałbym przy PB Chodzi też po głowie S4 B5
Majkel23 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie no Pawełku naprawde furka wypas! idealnie zrobiona nic nie przesadzone, no i oczywiscie wielki + za moje ulubione fele ! jedyne prawidlowe do A4 B5 czy A6 C5
seba1-2 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 ty mistrzu ustrzeliłeś 6 w totka czy cuś plany widzę konkret
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 jak będzie szła do żyda to popchaj mi tylne lampiszony (moje poliftowe w rozliczeniu + $$) Już dwóch do mnie targa na PW abym im je sprzedał a są przecież jedne na alledrogo w ciemnej odmianie tylko cena nie całe 600zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 00:08_________________________________________________ i jaki jest plan na kolejne auto? Hmmm czekam jak będziesz sprzedawał swoją A5 to do tego czasu trochę się dozbiera kasy A tak serio to celowałbym w B7 ale problem w tym że nie ma tam konkretnego silnika a raczej zostałbym przy PB Chodzi też po głowie S4 B5 w B7 jest 2.0T
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 ty mistrzu ustrzeliłeś 6 w totka czy cuś plany widzę konkret I po uj żeś wygadał Pierdziele przez Ciebie muszę z rok jeszcze pojeździć (6lat ) tym autem żeby nikt się nie zorientował że wygrałem w B7 jest 2.0T Tylko ten silnik biorę pod uwagę w B7
michail55 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 wydawalo mi sie ze cie ostatnio widzialem gdziesw okolicach kapelanki jaki masz gwint wlozony u siebie ladne??
PABLO Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ostatni mod to doszła instalacja gazowa bo brat jeździł nią chwilę, teraz jest ekonomia Niedawno zrobiony rozrząd, sprzęgło, amory i kilka dupereli.Audi będzie na sprzedaż bo już wystarczy tego związku, jest Beta 5 i Merol C klasa więc nie ma sensu już ją trzymać..
Patrykbor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 LPG powiadasz. Palnij hał macz za furmanke na Pw
Pavetti Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Pablo, pytanie za 100 punktów, co to był za grill na pierwszej stronie, bo ktoś wrzucił taki sam do mojej i tak został? /// Ohhh shiiiit, nie zauważyłem, że ostatni post ze stycznia. Przepraszam Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Pavetti
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ohhh shiiiit, nie zauważyłem, że ostatni post ze stycznia. Przepraszam Spoko, grill firmy Kamei A4ka dzisiaj wystawiona na otomoto http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b5-2-6-v6-lpg-ID6y6GnH.html
Pavetti Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ohhh shiiiit, nie zauważyłem, że ostatni post ze stycznia. Przepraszam Spoko, grill firmy Kamei A4ka dzisiaj wystawiona na otomoto http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b5-2-6-v6-lpg-ID6y6GnH.html Ale wiadomo coś więcej o tym grillu, czy lepiej się go pozbyć i ładować ori?Wytapatalkowane
PABLO Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Ja grilla nie zmieniłem jednak a miałem plany zmienić na RS, jeśli masz zmieniać to tylko na taki bo jest to wg. mnie najlepsza opcja, oczywiście trochę kosztuje, żałuję, że kilka lat temu nie zdecydowałem się na zakup ori grilla RS od Jarka S4 z forum, miał dla mnie odłożony za 200zł. Kilka fotek obu aut http://a4-klub.pl/index.php?/topic/233477-bmw-525d-e39-2002r-czarny-sedan/?p=4528237 Bye bye Audi Szmat czasu wspaniałej historii A4ki Edytowane 12 Czerwca 2015 przez PABLO
Rekomendowane odpowiedzi