Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BKE] Pakiet S4 [ BRD ] [FMIC] [BQ] [soft ROGAL] [Hebel S4 345mm]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piotrze, możesz w moim wątku zobaczyć jak się prezentują takie końcówki :) osobiście mi się podobają, większe były by już zbytnio przesadzone.

Opublikowano

no właśnie trzeba coś wybrać żeby nie były przesadzone ani za małe :gwizdanie: najlepiej jak bym miał 2 rodzaje, pewnie pierwsze kupie 90mm może będą dobre :wink4:

Opublikowano

myślę nad ulter ścięte 90mm, ale wydaje mi się ze zderzak S4 ma większe otwory na foto są właśnie 90mm ulter

http://img8.imageshack.us/f/50509970.jpg/

http://img707.imageshack.us/f/1000692d.jpg/

http://img215.imageshack.us/i/1000693l.jpg/

ooo... moj ex zderzak S4 na zdjeciach :polew:

90mm bedzie wystarczajace, przekonasz sie na zywo :wink4:

Opublikowano

nie bo to jest z b7

Opublikowano

Ciekawie to gość zrobił :decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:05_________________________________________________Nowy mod :decayed:

System Homelink – nadajnik sygnału otwierania bramy/garażu zrobiony bez sterownika który jest dość drogi :naughty:

dscf4396f.jpgdscf4411.jpg

dscf4426q.jpg

Opublikowano

no generalnie tez kiedyś myślałem o tym żeby zrobić sobie w ten sposób sterownik :gwizdanie: nie jest źle ale jednak lepiej chyba by było mieć to w oryginalnym miejscu :mysli: ogólnie sam pomysł :good:

Opublikowano

będzie dobrze jak będzie odpowiedni kolor przełącznika na żywo wygląda ok lepiej jak na foto

Opublikowano

Ciekawie to gość zrobił :decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:05_________________________________________________Nowy mod :decayed:

System Homelink – nadajnik sygnału otwierania bramy/garażu zrobiony bez sterownika który jest dość drogi :naughty:

dscf4396f.jpgdscf4411.jpg

dscf4423.jpg

dscf4426q.jpg

to jest ori włącznik audi? masz jego numerek?

Opublikowano

Tak to jest ori numeru nie spisałem musiał bym wyciągnąć i zobaczyć

Opublikowano

Tak to jest ori numeru nie spisałem musiał bym wyciągnąć i zobaczyć

to najwyżej przy okazji :wink4:, graty furki, a jak ją ubierzesz w pakiet s4, to już całkiem bedzie kosić :kox:

Opublikowano

Nieeeeeeeeeeee moim zdaniem :sick3: :sick3: :sick3: czemu nie wrzuciłeś w ori miejsce?

Opublikowano

Jak dopadne słonecznik to wrzucę w ori miejsce jak by przełącznik był w kolorze panela to wygląda ok :gwizdanie:

Opublikowano

Jak dopadne słonecznik to wrzucę w ori miejsce jak by przełącznik był w kolorze panela to wygląda ok :gwizdanie:

gdzie to dorwałeś i za ile?

Opublikowano

Przełącznik? dostałem w prezencie na mikołaja :gwizdanie: od kolegi z forum :gwizdanie:

Opublikowano

Przełącznik? dostałem w prezencie na mikołaja :gwizdanie: od kolegi z forum :gwizdanie:

no to nieźle, muszę takiego dorwać :evil:

Opublikowano

:gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: :naughty:

Mikołaju, nie masz jeszcze jednego :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...