Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Q7 4.2 TDI S-line, 21", V12 look, LED, TV, DVD, Webasto -> SPRZEDANE :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To "ASTON" - Owczarek Swietokrzyski :cool1:

Znalezlismy go z zona pod Kielcami potraconego na drodze przez jakis samochod z polamana miednica, uszkodzonym kregoslupem, sparalizowanymi obiema lapami itp - masakra... :disgust:

Z czasem udalo się go "poogarniac" ale biega na 3,5 lapach bo jednej nie udalo sie uratowac i ma ja w lekkim przykurczu

chyle czoła :notworthy:

za postawę oczywiście :good:

ale to się dopiero nazywa "wyrezać wszystko i wszystkich.." :wink4:

a o zjeżdzalnie chodziło mi, to niebieskie coś co odbija sie z lewej strony , no chyba że masz niebieski dach stodoły :decayed:

Opublikowano

a o zjeżdzalnie chodziło mi, to niebieskie coś co odbija sie z lewej strony , no chyba że masz niebieski dach stodoły :decayed:

to suszace sie reczniki :polew:

Opublikowano

:polew: :polew:

no błysnąłem spostrzegawczością :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew:

no błysnąłem spostrzegawczością :decayed:

Agent Tomek :tongue4:

Opublikowano

Rosemeyer znasz kogos kto jest w stanie przekodowac MMI w Q7 na polski ?

Opublikowano

większość zakładów car audio.. :wink4:

Opublikowano

Rosemeyer znasz kogos kto jest w stanie przekodowac MMI w Q7 na polski ?

turdzi chodzi Ci o jezyk menu po prostu?

Jesli tak to, tak jak napisal jedrekx. Ja u siebie tego nie robilem, bo niekotre polskie tlumaczenia funkcji dziwnie wygladaja :)

Opublikowano

chodzi o menu po polsku.

Opublikowano

to tak jak już wcześniej wspomniałem, większość firm Car Audio

Opublikowano

chodzi o menu po polsku.

olej to, bo na serio wyglada to "srednio" :-/

Zreszta nawet fabryczne tlumaczenia sa do d.upy, np.: "Asysta Kierowcy" gdzie sa ustawienia Side Assist itp :)

Opublikowano

do MMI 3G ja mam dobre tłumaczenie :cool1:

Opublikowano

do MMI 3G ja mam dobre tłumaczenie :cool1:

a co to znaczy "dobre"? :naughty:

Te ktore widzialem ja tez byly dobre, tyle tylko ze jednak niektore pojecia/komunikaty wygladaja po prostu lepiej/krocej w jezyku "obcym" :wink4:

Opublikowano

porównuje to tłumaczenie, które mój ojciec miał w A6 w MMI 2G, a to które ma w Q7 i ja w A5 w 3G. tam niektóre były śmiesznie i niedokładnie przetłumaczone - tu jest ok.

Opublikowano

Dla mnie to wogóle jest przegięcie ze strony porducenta żeby w autach tej klasy trzeba było sobie samemu wygrwać PL menu, to tak jak by zakładali że w PL nikt nie będzie kupował ich aut.

Ja pierwsze co zrobiłem to było PL menu.

Opublikowano

Dla mnie to wogóle jest przegięcie ze strony porducenta żeby w autach tej klasy trzeba było sobie samemu wygrwać PL menu, to tak jak by zakładali że w PL nikt nie będzie kupował ich aut.

Dokładnie, zgadza się :good:

Opublikowano

po prostu zakladaja ze Polak człowiek wykształcony i światowy i zna języki międzynarodowe w odróżniu do amerykanów czy francuzów.

Co z tego że menu w MMI zmienicie na PL skoro SDS i tak zostanie "obcy"

Opublikowano

dla mlodych spoko , mnie szczerze to drazni nawet polskie menu , ale stare dziady maja problem bo kupil sobie wypasione auto i polowy bajerow nie mogo obslugiwac :decayed:

Opublikowano

dla mlodych spoko , mnie szczerze to drazni nawet polskie menu , ale stare dziady maja problem bo kupil sobie wypasione auto i polowy bajerow nie mogo obslugiwac :decayed:

instrukcje papierowe sa po polsku. mozna sie nawet na sraczu edukowac :decayed:

Opublikowano

ba :decayed:

Opublikowano

Tu nie chodzi o to czy ktoś sobie przeczyta czy zna języki tylko o podejście do klientów, tym bardziej że jaki to problem żeby w menu był dostępny język polski, kto nie będzie chciał to go nie ustawi i będzie mial EN lub DE ale chociaż będzie wybór.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...