KmK Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 To "ASTON" - Owczarek Swietokrzyski Znalezlismy go z zona pod Kielcami potraconego na drodze przez jakis samochod z polamana miednica, uszkodzonym kregoslupem, sparalizowanymi obiema lapami itp - masakra... Z czasem udalo się go "poogarniac" ale biega na 3,5 lapach bo jednej nie udalo sie uratowac i ma ja w lekkim przykurczu chyle czoła za postawę oczywiście ale to się dopiero nazywa "wyrezać wszystko i wszystkich.." a o zjeżdzalnie chodziło mi, to niebieskie coś co odbija sie z lewej strony , no chyba że masz niebieski dach stodoły
Rosemeyer Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 a o zjeżdzalnie chodziło mi, to niebieskie coś co odbija sie z lewej strony , no chyba że masz niebieski dach stodoły to suszace sie reczniki
KmK Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 :polew: no błysnąłem spostrzegawczością
Rosemeyer Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 :polew: no błysnąłem spostrzegawczością Agent Tomek
turdzi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Rosemeyer znasz kogos kto jest w stanie przekodowac MMI w Q7 na polski ?
Rosemeyer Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Rosemeyer znasz kogos kto jest w stanie przekodowac MMI w Q7 na polski ? turdzi chodzi Ci o jezyk menu po prostu? Jesli tak to, tak jak napisal jedrekx. Ja u siebie tego nie robilem, bo niekotre polskie tlumaczenia funkcji dziwnie wygladaja
jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 to tak jak już wcześniej wspomniałem, większość firm Car Audio
Rosemeyer Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 chodzi o menu po polsku. olej to, bo na serio wyglada to "srednio" :-/ Zreszta nawet fabryczne tlumaczenia sa do d.upy, np.: "Asysta Kierowcy" gdzie sa ustawienia Side Assist itp
jedrekx Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 do MMI 3G ja mam dobre tłumaczenie
Rosemeyer Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 do MMI 3G ja mam dobre tłumaczenie a co to znaczy "dobre"? Te ktore widzialem ja tez byly dobre, tyle tylko ze jednak niektore pojecia/komunikaty wygladaja po prostu lepiej/krocej w jezyku "obcym"
jedrekx Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 porównuje to tłumaczenie, które mój ojciec miał w A6 w MMI 2G, a to które ma w Q7 i ja w A5 w 3G. tam niektóre były śmiesznie i niedokładnie przetłumaczone - tu jest ok.
NYNA Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Dla mnie to wogóle jest przegięcie ze strony porducenta żeby w autach tej klasy trzeba było sobie samemu wygrwać PL menu, to tak jak by zakładali że w PL nikt nie będzie kupował ich aut. Ja pierwsze co zrobiłem to było PL menu.
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Dla mnie to wogóle jest przegięcie ze strony porducenta żeby w autach tej klasy trzeba było sobie samemu wygrwać PL menu, to tak jak by zakładali że w PL nikt nie będzie kupował ich aut. Ja pierwsze co zrobiłem to było PL menu. Dokładnie, zgadza się
Rosemeyer Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Dla mnie to wogóle jest przegięcie ze strony porducenta żeby w autach tej klasy trzeba było sobie samemu wygrwać PL menu, to tak jak by zakładali że w PL nikt nie będzie kupował ich aut. Ja pierwsze co zrobiłem to było PL menu. po prostu zakladaja ze Polak człowiek wykształcony i światowy i zna języki międzynarodowe w odróżniu do amerykanów czy francuzów. Co z tego że menu w MMI zmienicie na PL skoro SDS i tak zostanie "obcy"
turdzi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 dla mlodych spoko , mnie szczerze to drazni nawet polskie menu , ale stare dziady maja problem bo kupil sobie wypasione auto i polowy bajerow nie mogo obslugiwac
Rosemeyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 dla mlodych spoko , mnie szczerze to drazni nawet polskie menu , ale stare dziady maja problem bo kupil sobie wypasione auto i polowy bajerow nie mogo obslugiwac instrukcje papierowe sa po polsku. mozna sie nawet na sraczu edukowac
NYNA Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tu nie chodzi o to czy ktoś sobie przeczyta czy zna języki tylko o podejście do klientów, tym bardziej że jaki to problem żeby w menu był dostępny język polski, kto nie będzie chciał to go nie ustawi i będzie mial EN lub DE ale chociaż będzie wybór.
Rekomendowane odpowiedzi