Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No faktycznie ciekawe. Piatek juz tuz tuz :naughty: a mi cos zaczyna buczec w kole... pewnie lozysko przypomina o sobie :no: ale nic sie nie bojta! bede na pewno:)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dogasso przeprowadzimy serwis na MATEXIE:-) szybszy od teamu Kubicy:-)

Opublikowano

WTRYSKI PRZYSZLY!!! :evil: Ojjj wiosna zapowiada sie konkretnie :kox: A co do spotu to aura troche dupna... Moze byc mniej ludzi! Napisalem na forum Zgorzelca i okolic zeby zajechali jak nic nie maja do roboty. Ale cisza... Na dolnym slasku to chyba tylko u nas i we wroclawiu sie jakos to kreci... Poznalem goscia z Legnicy z A4 i tez zaprasza do siebie :mysli: zobaczymy... To do milego Panowie (Panie tez :tongue4: )

Opublikowano
  • Autor

Wytryski wtryski zebyc tylko przy nich wytrysku nie dostal :evil::polew:

gdzie ty tutaj masz Panie? :mysli::polew:

pozyjemy zobaczymy co to bedzie a bedzie co ma byc ;)

Opublikowano

Witam witam,

no i widze ze informacja do mnie tez doszła;)) Tylko jest jeden problem. W porównaniu do was moja maszyna to leszczyk. Co to jest 1.6 w porównaniu do 1.8 T , 1.9 110 km, 2.5 - na zlocie stane sobie z boku i pede na was patrzył i łkał do poduszki:))

dykan

Opublikowano

witam,

Po pierwsze dzieki za info o spotach w Jelonce. Ostatnio rzadko odwiedzam forum, a na spoty już dawno nie wchodziłem i stąd moja niewiedza. Postaram się pojawić w piątek i poznać miejscowych użytkowników A4 :>

do zobaczenia

Opublikowano
  • Autor

Witam witam,

no i widze ze informacja do mnie tez doszła;)) Tylko jest jeden problem. W porównaniu do was moja maszyna to leszczyk. Co to jest 1.6 w porównaniu do 1.8 T , 1.9 110 km, 2.5 - na zlocie stane sobie z boku i pede na was patrzył i łkał do poduszki:))

dykan

witam,

Po pierwsze dzieki za info o spotach w Jelonce. Ostatnio rzadko odwiedzam forum, a na spoty już dawno nie wchodziłem i stąd moja niewiedza. Postaram się pojawić w piątek i poznać miejscowych użytkowników A4 :>

do zobaczenia

Ciesze sie ze moje wiadomosci dotarly wyslalem ich sporo wiec juz odzew 2 kolegow jest dla mnie mila informacja :naughty:

Kolego Dykan nie liczy sie motor a to ze :a4fan: jezdzisz i bedziesz mogl sie podzielic z nami wiedza na temat swojej maszyny :cool1:

Kolego Kgb77 nie ma za co dziekowac przejrzalem wszystkich ktorzy sa zarejestrowani i sa z Jeleniej i wyslalem zaproszenia bo mysle ze im nas wiecej tym lepiej i bardzo nam milo bedzie jak rowniez sie zjawisz :gwizdanie:

Opublikowano

Dykan nawet jak mialbys 1.2 to twoja obecnosci mile widziana bo w koncu latasz OOOO :wink4:

Opublikowano

Fajnie ze będzie VAG , jeśli będziecie mi w stanie pomóc z moim problemem to będzie fajnie . To bedzie wymagało przejażdżki moim autkiem aby poznać problem;)) także jak nic nie wybuchnie , albo jeśli nie zdarzy sie cud typu : jelenie Góra będzie miała metro albo dostęp do morza to jak najbardziej sie pojawię.

dykan

Opublikowano
  • Autor

Raker wyslalem tez komus info z forum kto ma taki sam piecyk jak Ty wiec moze bedziesz mial z kim pogadac ;) niestety nie widze by w Jeleniej bylo drugie abc 2.6 :(

Opublikowano

Raker :)) Moje auto z lataniem nie ma nic wspólnego , ale jest;))

dykan

Opublikowano
  • Autor

Dykan zadna z maszyn nie lata ale tak jak mowisz jest i jest to OOOO :) i to sie liczy :) napewno na spociku ktos sie z Toba z Vagiem przejedzie :)

Opublikowano

To arre jestes taka wisienka na torcie :naughty: :naughty:

Opublikowano

Albo ogórkiem w zalewie;)) hehhee

Opublikowano
  • Autor

Ta wisienka i ogorkiem hehe rozwolnienie murowane :sick3::polew:

Opublikowano

no widze że się ruszyło na forum :) i coraz więcej klubowiczów zgłasza chęć uczestnictwa w piątek :) arre i dogasso kawał dobrej roboty :hi: do zobaczyska w piątek :>[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 21:45_________________________________________________dykan mój koleżka ma taki silniczek jak Ty i też ma się pojawic w piątek :) świerzy użytkownik oooo więc na pewno dasz mu pare wskazówek :)

Opublikowano
  • Autor

Mowilem ze sie ruszy to sie i ruszylo troszke checi i pracy i bedzie ok :naughty::kox::cool1:

Opublikowano

Mam nadzieje tylkoz e w piątek nie pojawi sie tam np zlot golfów 3 bo na Matexie to zawsze jakieś mety się kręcą , pala blanty i graja w karty , wielokrotnie będąc w Tesco widziałem tamtejsze zlociki masakra : zero gustu auta w kolorach teczy albo sraczki, muz na full dziewczyny w kusych spódniczkach z Lumpeksów, białych kozaczkach z wyprzedaży w castoramie :0 oraz z wąsami :)) Jak coś to chyba będzie trzeba ich pogonić.

dykan

Opublikowano
  • Autor

He he :polew: damy sobie rade kolego... pare razy juz bylismy i byl spokoj... a jak nie to sa inne fajne miejsca :cool1:

Opublikowano

Takie pytanie :0 czy przewidujesz występy , quizy, konkursy no i oczywiście nagrody:0 czy poprostu postoimy popatrzymy na golfiarzy , drobne zamieszki i do domu:))

W kwestii konkursów np mogę zaproponować pogoń za podpalona oponą od stara na wiadukcie, mam dwóch kolegów żydów wiec mogę ich wziąć wtedy rzucimy miedzy nich grosika i bedziemy patrzeć jak sie bija o niego , mam tez kolege z ksywką "JIN" a to dlatego bo gdy zawsze otwieram butelke on sie zjawia;)) . Mozna tez pojechac pod atrape i popatrzeć jak lampucery bija się w kałuży błota etc etc jest mase atrakcji w jeleniej , festiwal światła ( wszyscy użytkownicy dróg poruszają sie po mieście na światłach drogowych "pospolite długie " etc etc

dykan