kuropatkin Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Witam wszystkich z tą listą bedzie najlepszy pomusł !!! zobaczymy ile osób będzie zainteresowanych i do ilosci załatwie miejsce . Obecnie gril jest przewidziany u mnie teraz na spocie dogadamy wstepny termin spotkania !! Pozdrawiam
dykan Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Dobrze by było jak by grill był wcześniej niż 15.06.2011 bo wtedy wylatuje w daleka delegacje z pracy i wracam 10.08.2011. Spędzę ten czas w Indonezji. ehhhhhhh
Rek1n Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 panowie zdaje sie ze bede musial oddac maglowinice do regeneracji i wpadla mi w rece wizytowka tej firmy http://www.regeneracjaczesci.com/ macie jakies zdanie na temat tego warsztatu? A moze macie jakis zaprzyjazniony zeby to ogarnac?
dudziu Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Rek1n a jakie masz objawy że stawiasz na maglownice? Ja byłem u tego chłopaczka z polecenia kolegów a ogólnie też słyszałem że jest dobry i wiesz co mi się z podobało że nie naciągnął mnie na robote tylko pierwsze po sprawdzał i wydał werdykt że nie wygląda mu to na magiel u mnie. Więc to wielki plus. Myśle że warto do niego podjechać PANOCKI GRIL U KUROPATKINA!!! ZAPISY RUSZYŁY... hehehe... dykan ja mysle żeby jak najszybciej imprezke zrobić
Raker Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 U mnie sprawa stoi podobnie jak u dykana,tez wyjezdzam i wracam w sierpniu.Sory za ostatnie nieobecnosci ale zwalily mi sie na glowe dosyc wazne sprawy plus do tego praca....
Rek1n Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Rek1n a jakie masz objawy że stawiasz na maglownice? Ja byłem u tego chłopaczka z polecenia kolegów a ogólnie też słyszałem że jest dobry i wiesz co mi się z podobało że nie naciągnął mnie na robote tylko pierwsze po sprawdzał i wydał werdykt że nie wygląda mu to na magiel u mnie. Więc to wielki plus. Myśle że warto do niego podjechać u mnie wyglada to tak ze wszystkie wahacze w zawieszeniu sa ok a diagnosta postawil na drazek wiec wymienilem a pokanie nie ustalo. wyraznie na prostej drodze slychac pukanie z lewej strony. Przy odpalonym silniku i ruszaniu kierownicy czuc luz i pukania na wymienionym drazku
dudziu Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Rek1n podleć do tego chłopaczka i niech on zerknie swoim fachowym okiem jak już byś był u niego i postawił by diagnoze to napisz na forum czy to faktycznie magiel pozdrawiam
wojtek26 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Zrobiło sie ciepło to chyba pora wrócic do tematu klubowego kompleksowego czyszczenia naszych autek, na najblizszym spotkaniu bedzie trzeba cos ustalic jeżeli nadal oferta kolegów jest aktualna.
bania Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Kolego Rek1n jak będziesz potrzebować jakiś części do magla powinienem pomóc bo mi zostało po przekładce
Rek1n Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Bylem wczoraj i fachowe oko stwierdzilo ze to nie magiel. Polozyl sie pod nogi u kierowcy i stwierdzil ze cos w ukladzie kierowniczym w strefie zgniotu. Polecil mi naszego wspolnego znajomego mechanika niedaleko lubania. A tak na marginesie to bardzo mila obsluga!
dudziu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Rek1n ja mam te same objawy co ty chyba. Pukanie w kierze i lekkie zacinanie jak krece w lewo. Jak będziesz juz po wizycie u tego fachowca to daj prosze co u Ciebie było. Będziesz na spocie teraz 3-go w piatek?? Pozdro.
arre Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam kolegow na wstepie male info ze mnie jutro nie bedzie z czego zadowolony nie jestem ale w gory ide na caly weekend Bylem dzisiaj na spocie bmw i rozmawialem tam z organizatorem i moze sie jakiegos wspolnego spota zrobi kiedys Tyle... bawcie sie jutro dobrze i grzecznie
Raker Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Mnie tez nie bedzie bo wyjezdzam nad jezioro Melduje zeby pozniej nie bylo
dudziu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 hmm... jak by tu zacząć dobra wale w prost mam imprezke i nie stety również się nie pojawie ;(
Karl28 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja nie melduje.... poprostu-nie ogarnąłem tematu...podziwiam pracujących ojców,samotnie wychowujących dziecko :gwizdanie: a to tylko 3 dni....w sumie..chyba zacznę doceniać małżonkę
dogasso Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 nie powiem... spocik był gruby :polew: o 20.00 juz nikogo nie było :gwizdanie: śmiać mi się chce!!!
Maniek85 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 No masakra lekka Oj Dogas jak nikogo nie było. My byliśmy. Panowie trzeba się przepisać do klubu bmw tzn zintegrować się z nimi.
beemek88 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 panowie wiecie może czy w Jeleniej jest na szrocie jakiś avant po lifcie?potrzebuje flaków
dogasso Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja chyba będę chciał sprzedać swoją czwóreczke... Ktoś zainteresowany?
Rekomendowane odpowiedzi