Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dogass-o ale zes z cena pocisnol? przycisnelo mocno na 6? :evil:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

już myślałem że wszyscy pomarli a tu miłe zaskoczenie coś sie dzieje,kiedy jakiś spot czy coś

Opublikowano

Cena marzenie :wink4:

Opublikowano

cena i tak duuuuużo zaniżona... ale ciśnie troche na jakieś inne cuś. Z tym że już na tą A6 tak niekoniecznie. Najważniejsze żeby na 4 buty pędzone było. Zastanawiałem się nad Leonem (ale troche to małe), Passatem FL 1.9, ewentualnie jakies Subaru (Legancy lub Out) zobaczymy. Niech najpierw się sprzeda A4 a wtedy będziem gaworzyć :wink4: oczywiście A6 też cały czas jest w grze :gwizdanie:

Opublikowano

Teraz ciężki czas na sprzedaż auta nie dość że kryzys to jeszcze zima może poczekaj do wiosny parę tyś do przodu ?

Koledzy kto mi wystawi graty na giełdzie ? bo to setki jeszcze brakuje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż Panowie i Panie! Mało się dzieje ale życzę wszystkim Tańszego Paliwa, Szerszych Dróg bez Dziur, Mniej Mandatów i wszystkiego co spowoduje lepsze korzystanie z Waszych Audików! Wesołych Świąt Chłopaki (i Dziewczyny) :wink4:

Opublikowano

Przyłączam się do życzeń :>

Miejmy nadzieję,że w przyszłym roku znajdziemy wszyscy trochę czasu aby się spotkać :gwizdanie:

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ale tu cisza chyba już wszystko umarło

Opublikowano
  • Autor

hmm e tam umarlo

ja zyje dalej mimo ze bez a4 :kox:

wrzuce pare fotek z przed sprzedazy gdzie niunka stala na bialej feli malowanej przez Burus-a :hi:

aktualnie pojechalo zelaztwo do sandomierza i niech wiernie sluzy

co teraz? hy hy hy a6 2.4 2.8 moze i jeszcze inaczej...

kupie to sie moze pochwale :evil:

Opublikowano

kurcze wszyscy sprzedają swoje a4ki a ja tam pier... lubie swojego turboklekota i będe nim jeżdził :sesese::a4fan:

Opublikowano

kurcze wszyscy sprzedają swoje a4ki a ja tam pier... lubie swojego turboklekota i będe nim jeżdził :sesese::a4fan:

Jeździj dalej, będzie pompa, turbo, wtryski etc, itp. Moda na diesla skończyła się wraz ze wzrostem cen.

Pozdrawiam Nelson

Opublikowano

A ja miałem sprzedawać swojego dziada ale że chętnych za dużo nie było przez całą jesień to decyzja padła że moja A4 zostaje w domu i na wiosnę wysyłam ją do "sanatorium"... Tj jak skończę kasę odkładać (już jest na części, teraz zbieram na robotę). Nie piszę o co chodzi żeby nie zapeszać :P:kwasny:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 19:39_________________________________________________Aaaa i Arek jak już tu zawitasz to zmień datę na logo dotyczącą najbliższego spota :gwizdanie: proponuję np na 4-5 luty...Co na to reszta? Dawno Was parówki nie widziałem :kox:

Opublikowano
  • Autor

o prosze prezes sie odezwal i od razu cos sie dzieje :kox::polew:

ostatnie 2-3 dni to siedze na a6 klub duzo... ale i tak was nie opuszcze :evil:

jutro bedzie chyba nowa niunka ... nie calkiem nowa ale nowa jako nowy nabytek

ciezko cos kupic w dziesiejszym swiecie...

czekam na propozycje spota... :gwizdanie:

hehe

Dawno Was parówki nie widziałem :kox:

nie moze byc :cool1::naughty::hi:

Opublikowano

czołem Panowie :hi: to kiedy się spotykamy pod Matexem? arre czy ja dobrze rozumie że A4 pogoniłeś i A6 zakupiłeś? wrzuć jakies fotki :) dogas w Jelonce jestes już czy dalej Legnica? Pozdro dla wszystkich :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dudziu dobrze rozumiesz... a Dogass bedzie mial teraz dola przez jakis czas ;P

eh jak ja teraz kocham zime zeby jeszcze paliwko tansze bylo :evil:

fotki beda jak ogarne w miare maszyne

podsumuje to tak: czy jest cos lepszego od AUDI? ... TAAAAAAAAAAAAAAK :cool1: AUDI :quattro::naughty::decayed: :> :evil:

Opublikowano

no to gratuluje wyboru a6 w Quattro :) no to spocik mam rozumieć ze w sobote ?

Opublikowano

Ja cały czas w Legnicy siedze. Jestem tylko czasami w Jeleniej ale tylko do pracy i wracam. Jutro też bedę ale gdzies od 8 do 16 wiec jjakby kto chciał to koło tej 16 możemy sie spotkać na chwile :) A co do Arka... nie lubie go :tongue4: :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie.

widzę same zmiany . Dogass na obczyźnie Arre inne auto wszystko się zmienia :) Jako że wielkimi krokami zbliża się sezon letni mam zamiar lekko zmienić design mojego autka ,a mianowicie lusterka oraz felgi maja być w czarnym macie. I tutaj mam problem gdyż nie wiem po pierwsze jaki najlepszy wzór felg w macie podpasywałby mi do mojego modelu, kolejno jeśli chce mieć lusterka w macie czy dawać je do malowania czy obklejać folią carbonową? Macie jakieś sugestie propozycje , może dogass za jakaś zniżką byś mi pomalował felgi w czarny mat?

moje propozycje jak niżej :

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

PS. Czy znacie jakiegoś dobrego / taniego elektryka w jg? potrzebuje naprawić elektrykę w lusterku oraz grzanie i nie wiem gdzie się udać z tym fantem.

Opublikowano

Widze że troche sie ruszyło. Dykan więc tak... Jak dla mnie jak juz chcesz w czarny mat cos wrzucać to wybrałbym 4 wzór z tych co podałes. A dlaczego?? Po pierwsze łatwiej będzie pomalować, po drugie łatwiejsze w utrzymaniu ( im więcej ramion, zagięć, wzorów tym więcej czyszczenia i większe prawdopodobieństwo że lakier może schodzić w tych zakamarach) i po trzecie wydaje mi sie że oryginalne felgi AUDI szybciej się sprzedadzą jak już ci się odwidzi. A co do pomalowania to można się dogadać tyle tylko że ja narazie jestem (jak sam napisałeś :tongue4: ) na obczyźnie... No ale koniec gdybania. Załatw najpierw fele to zaczniemy gaworzyć :wink4: a w jakim rozmiarze tych felg szukasz??

Opublikowano
  • Autor

hmm dziwie sie czemu sie wszyscy na te czarne fele uparli :no: do bialego to to jeszcze pasuje ale o ile dobrze pamietam dykan masz kolor taki buraczkowy?

ja bym szukal jezeli juz w macie to albo cos jasniejszego albo ciemniejszego ale nie czarne... rownie dobrze stalowki sobie machnij sprayem w mat :evil:

moja ex jak mi burus w biala perle machnal fele to wygladala fajnie :naughty::kox:

ale gusta rozne

jak bede letnuch butow szukal to tez moze sie pokusze o malowanie ale do grafitu to tylko pewnie ciemniejszy grafil siadzie zadnych czarnych matow bleah

co do elektrynik to co tam masz za filozofie w lusterku? nie grzeja to kup caly wklad lusterka na allegro za jakies smieszne 25 zl i tyle :hi:

Jak juz dane dzisiaj zmienilem w koncie to zrobie takie male in memory :kox:

Niech wiernie sluzy nabywcy:

ex1.jpg

ex2.jpg

ex3.jpg

niby glupie proste 16 a wygladala zupelnie inaczej niz na zwyklych srebrnych 16 :naughty: