arre Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Dogass-o ale zes z cena pocisnol? przycisnelo mocno na 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 już myślałem że wszyscy pomarli a tu miłe zaskoczenie coś sie dzieje,kiedy jakiś spot czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Cena marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 cena i tak duuuuużo zaniżona... ale ciśnie troche na jakieś inne cuś. Z tym że już na tą A6 tak niekoniecznie. Najważniejsze żeby na 4 buty pędzone było. Zastanawiałem się nad Leonem (ale troche to małe), Passatem FL 1.9, ewentualnie jakies Subaru (Legancy lub Out) zobaczymy. Niech najpierw się sprzeda A4 a wtedy będziem gaworzyć oczywiście A6 też cały czas jest w grze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Teraz ciężki czas na sprzedaż auta nie dość że kryzys to jeszcze zima może poczekaj do wiosny parę tyś do przodu ? Koledzy kto mi wystawi graty na giełdzie ? bo to setki jeszcze brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Cóż Panowie i Panie! Mało się dzieje ale życzę wszystkim Tańszego Paliwa, Szerszych Dróg bez Dziur, Mniej Mandatów i wszystkiego co spowoduje lepsze korzystanie z Waszych Audików! Wesołych Świąt Chłopaki (i Dziewczyny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Przyłączam się do życzeń :> Miejmy nadzieję,że w przyszłym roku znajdziemy wszyscy trochę czasu aby się spotkać :gwizdanie: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu... Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 ale tu cisza chyba już wszystko umarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 hmm e tam umarlo ja zyje dalej mimo ze bez a4 wrzuce pare fotek z przed sprzedazy gdzie niunka stala na bialej feli malowanej przez Burus-a aktualnie pojechalo zelaztwo do sandomierza i niech wiernie sluzy co teraz? hy hy hy a6 2.4 2.8 moze i jeszcze inaczej... kupie to sie moze pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 kurcze wszyscy sprzedają swoje a4ki a ja tam pier... lubie swojego turboklekota i będe nim jeżdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 kurcze wszyscy sprzedają swoje a4ki a ja tam pier... lubie swojego turboklekota i będe nim jeżdził Jeździj dalej, będzie pompa, turbo, wtryski etc, itp. Moda na diesla skończyła się wraz ze wzrostem cen. Pozdrawiam Nelson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A ja miałem sprzedawać swojego dziada ale że chętnych za dużo nie było przez całą jesień to decyzja padła że moja A4 zostaje w domu i na wiosnę wysyłam ją do "sanatorium"... Tj jak skończę kasę odkładać (już jest na części, teraz zbieram na robotę). Nie piszę o co chodzi żeby nie zapeszać [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 19:39_________________________________________________Aaaa i Arek jak już tu zawitasz to zmień datę na logo dotyczącą najbliższego spota :gwizdanie: proponuję np na 4-5 luty...Co na to reszta? Dawno Was parówki nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 o prosze prezes sie odezwal i od razu cos sie dzieje ostatnie 2-3 dni to siedze na a6 klub duzo... ale i tak was nie opuszcze jutro bedzie chyba nowa niunka ... nie calkiem nowa ale nowa jako nowy nabytek ciezko cos kupic w dziesiejszym swiecie... czekam na propozycje spota... :gwizdanie: hehe Dawno Was parówki nie widziałem nie moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 czołem Panowie to kiedy się spotykamy pod Matexem? arre czy ja dobrze rozumie że A4 pogoniłeś i A6 zakupiłeś? wrzuć jakies fotki dogas w Jelonce jestes już czy dalej Legnica? Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dudziu dobrze rozumiesz... a Dogass bedzie mial teraz dola przez jakis czas ;P eh jak ja teraz kocham zime zeby jeszcze paliwko tansze bylo fotki beda jak ogarne w miare maszyne podsumuje to tak: czy jest cos lepszego od AUDI? ... TAAAAAAAAAAAAAAK AUDI :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu... Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 no to gratuluje wyboru a6 w Quattro no to spocik mam rozumieć ze w sobote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja cały czas w Legnicy siedze. Jestem tylko czasami w Jeleniej ale tylko do pracy i wracam. Jutro też bedę ale gdzies od 8 do 16 wiec jjakby kto chciał to koło tej 16 możemy sie spotkać na chwile A co do Arka... nie lubie go :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witajcie. widzę same zmiany . Dogass na obczyźnie Arre inne auto wszystko się zmienia Jako że wielkimi krokami zbliża się sezon letni mam zamiar lekko zmienić design mojego autka ,a mianowicie lusterka oraz felgi maja być w czarnym macie. I tutaj mam problem gdyż nie wiem po pierwsze jaki najlepszy wzór felg w macie podpasywałby mi do mojego modelu, kolejno jeśli chce mieć lusterka w macie czy dawać je do malowania czy obklejać folią carbonową? Macie jakieś sugestie propozycje , może dogass za jakaś zniżką byś mi pomalował felgi w czarny mat? moje propozycje jak niżej : PS. Czy znacie jakiegoś dobrego / taniego elektryka w jg? potrzebuje naprawić elektrykę w lusterku oraz grzanie i nie wiem gdzie się udać z tym fantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Widze że troche sie ruszyło. Dykan więc tak... Jak dla mnie jak juz chcesz w czarny mat cos wrzucać to wybrałbym 4 wzór z tych co podałes. A dlaczego?? Po pierwsze łatwiej będzie pomalować, po drugie łatwiejsze w utrzymaniu ( im więcej ramion, zagięć, wzorów tym więcej czyszczenia i większe prawdopodobieństwo że lakier może schodzić w tych zakamarach) i po trzecie wydaje mi sie że oryginalne felgi AUDI szybciej się sprzedadzą jak już ci się odwidzi. A co do pomalowania to można się dogadać tyle tylko że ja narazie jestem (jak sam napisałeś ) na obczyźnie... No ale koniec gdybania. Załatw najpierw fele to zaczniemy gaworzyć a w jakim rozmiarze tych felg szukasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 hmm dziwie sie czemu sie wszyscy na te czarne fele uparli do bialego to to jeszcze pasuje ale o ile dobrze pamietam dykan masz kolor taki buraczkowy? ja bym szukal jezeli juz w macie to albo cos jasniejszego albo ciemniejszego ale nie czarne... rownie dobrze stalowki sobie machnij sprayem w mat moja ex jak mi burus w biala perle machnal fele to wygladala fajnie ale gusta rozne jak bede letnuch butow szukal to tez moze sie pokusze o malowanie ale do grafitu to tylko pewnie ciemniejszy grafil siadzie zadnych czarnych matow bleah co do elektrynik to co tam masz za filozofie w lusterku? nie grzeja to kup caly wklad lusterka na allegro za jakies smieszne 25 zl i tyle Jak juz dane dzisiaj zmienilem w koncie to zrobie takie male in memory Niech wiernie sluzy nabywcy: niby glupie proste 16 a wygladala zupelnie inaczej niz na zwyklych srebrnych 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi