Michalos Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 hmmm tak sie zastanawiam czy poprzednik juz nie zmienial czegos, bo ja nie mam chyba kierownicy przedliftowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 burus a dorwij ta redukcje......fiu fiu........ michalos a no wyglada na polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 walała sie w garażu kiedyś za 3dyszki pogoniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 sie burek widze do neta dzisiaj dopadl i nawet go na dwa zdania przycisnelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 qrde czaje sie na kiere trojramienna z polifta i nie jestem pewien czy bedzie pasowac. ---------- Post dopisany 27-11-2013 at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany 26-11-2013 at 23:40 ---------- ktos moze chetny na 4 ramienna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 eheh u mnie tez w garazu lezy gdzi9es 4ro ramienna jak chcesz;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 dwie mi na co?? osmioramiennej nie zrobie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 snieg ma sypac :quattro::quattro::quattro::quattro::quattro: Matys szykuj maszyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 termostad i tylne łozyska cze=kaja w garazu na montaz poxniej moze juz tylko padac...Arre ...powiem tak: bedzie nas 3ch:) ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- termostad? japitole co ja pisze miało byc termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 to walcz... do piatku masz czas a kto 3? wiesz oski tez sie moga zabrac... najwyzej bedzie co ciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 nie oska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 dzis w Szklarskiej sypalo bylem godzine na zajeciach i auto cale biale:decayed: zjechalem do Cieplic a tam nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Przeglądałem wcześniejsze strony tematu i widze że wcześniej to tu sie działo nieźle Ciekawe jak by to można rozkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 jest nas sporo ale sporo ma obowiazki rodziny itp trzeba by znowu akcje ulotka zrobic ale bezposrednio pod ozytkownikow mlodszych i takich co by porezali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 nie chce Wam nic mowic ale w Szklarskiej spadlo ponoc 15 cm sniegu i drogi biale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 nie chce Wam nic mowic ale w Szklarskiej spadlo ponoc 15 cm sniegu i drogi biale po kapeli latalem przed 22 sprawdzac warunki wiec kto zainteresowany to wie co i jak trzeba bedzie chyba na jakuszyce jutro leciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 mało śniegu czekamy na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 sam jestes maly szklarska jakuszyce ogarniete haldex sprawdzony podswietlenie rejki gdzies spier... tak to jest lusterko po paru bokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 i jak wrazenia?pewnie a6 szlo lepiej bokiem bo ciezsze i dłuzsze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi