szczuraz Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zastanawiam sie czy brać wolne od 14 i robić najazd na szklarska do poniedziałku czy to raczej niewypał
oca69 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 tak, nie wycinalem ich, jeszcze:wink: A u Ciebie jak? No ja tez mam i sie zastanawiam , czy przy tej ilosci pożeranego oleju nie będzie kopcil
szakal222 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 patrz na temperatury jak bedzie krazylo kolo 0 to mozna ale ja bym odpuscil i poczekal
arre Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 tak, nie wycinalem ich, jeszcze:wink: A u Ciebie jak? No ja tez mam i sie zastanawiam , czy przy tej ilosci pożeranego oleju nie będzie kopcil a co ma kat do oleju? szczuraz patrz na kamerki bo wydaje mi sie ze dosniezaja.... a jak nie w szklarskiej to napewno u pepikow sa warunki tez napewno kamerki maja
oca69 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 tak, nie wycinalem ich, jeszcze:wink: A u Ciebie jak? No ja tez mam i sie zastanawiam , czy przy tej ilosci pożeranego oleju nie będzie kopcil a co ma kat do oleju? Chodzi o to czy będzie kopcił ?
arre Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 tak, nie wycinalem ich, jeszcze:wink: A u Ciebie jak? No ja tez mam i sie zastanawiam , czy przy tej ilosci pożeranego oleju nie będzie kopcil a co ma kat do oleju? Chodzi o to czy będzie kopcił ? tak samo bedzie kopcil z jak i bez tyle ze lepszy przeplyw spalin bydzie
arre Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie będzie walił na niebiesko ?? a myslisz ze kat zatrzymuje olej i go wypija?
oca69 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie będzie walił na niebiesko ?? a myslisz ze kat zatrzymuje olej i go wypija? Dobra koniec tematu bo wstyd
arre Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie będzie walił na niebiesko ?? a myslisz ze kat zatrzymuje olej i go wypija? Dobra koniec tematu bo wstyd lajcik
Michalos Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Karol daj znać jak wyrzucisz czy warto Michał dekor Ci się za bardzo spolerował ?
misiek95 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Karol daj znać jak wyrzucisz czy warto Michał dekor Ci się za bardzo spolerował ? Kupiłem dekory trochę zmęczone jako dawce i tego jednego nie dałem rady odratować
mas0n Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Karpacz się reklamuje na fb ze jest śnieg i jest jak jeździć Sent from my GT-N7100 using Forum Fiend v1.0.1.
Michalos Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Karol daj znać jak wyrzucisz czy warto Michał dekor Ci się za bardzo spolerował ? Kupiłem dekory trochę zmęczone jako dawce i tego jednego nie dałem rady odratować wszystkie ida w lustro? ciekaw jestem efektu na aucie
szakal222 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Karpacz się reklamuje na fb ze jest śnieg i jest jak jeździćSent from my GT-N7100 using Forum Fiend v1.0.1. jedyny stok zeby pojezdzic to kopa a tylko dolne czesci czyne sa na niej nedza
Michalos Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 na narty tylko do pepikow tam przynajmniej trasy przygotowane i sniegu zawsze wiecej
misiek95 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Karol daj znać jak wyrzucisz czy warto Michał dekor Ci się za bardzo spolerował ? Kupiłem dekory trochę zmęczone jako dawce i tego jednego nie dałem rady odratować wszystkie ida w lustro? ciekaw jestem efektu na aucie Wszystkie na błysk będą Na następnego spota może wpadnie kolega z forum a4 b8
Michalos Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Karol daj znać jak wyrzucisz czy warto Michał dekor Ci się za bardzo spolerował ? Kupiłem dekory trochę zmęczone jako dawce i tego jednego nie dałem rady odratować wszystkie ida w lustro? ciekaw jestem efektu na aucie Wszystkie na błysk będą Na następnego spota może wpadnie kolega z forum a4 b8 uprzedź że każdemu musi dać pojeżdzić apropo b8 ostatnio widzialem ladne czerwone b8 na niezlej glebie, tylko felgi bylo widac, opony całe schowane, ciekawe czy jeleniogorska:wink:
arre Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 to ona gleby nie ma tylko aira tez ja widzialem pod tesco w cieplicach ja tam ja jezdzic nie kce szeryf ma b8 w 3.0 tdi w Q i jedzie to to ale dla mnie zadna nowosc
Rekomendowane odpowiedzi