Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 pany bede ojcem!!!!!!!!! Tapnięte z LG G3
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 To będziemy razem wózek pchać. Szukaj x landera. Ma dużo miejsca na browary [emoji6] Tapniete z HGW 2
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 ja tu kminie jaki fotelik kubelkowy dla malucha skolowac, a4 pomieści moje przyszle szczęście!!! Tapnięte z LG G3
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Bierz recaro. Są teraz w dobrej monecie. [emoji6] i pisze na poważnie. Tapniete z HGW 2
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 widzialem kiedya na celwi koles mial fotelik recaro od razu banan na twarzy ze cos takiego zobaczyłem Tapnięte z LG G3
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 a mówiłem misiek na spocie ze cos sie szykuje Tapnięte z LG G3
arre Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 To będziemy razem wózek pchać. Szukaj x landera. Ma dużo miejsca na browary [emoji6] Tapniete z HGW 2 Ty tez? gratki pany bede ojcem!!!!!!!!! Tapnięte z LG G3 gratuluje
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 dzięki wszystkim! szczuraz ty juz wiesz który tyfzieny? ja sie dzisiaj dowiedzialem takze jutro bede załatwiał jak moja bedzie w pracy jakiegoś ginekologa Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 No to gratulacje fotelik Recaro będzie git
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 ja tu planuje wozek obniżać a mialem auto obniżyć Tapnięte z LG G3
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 dzięki wszystkim! szczuraz ty juz wiesz który tyfzieny? ja sie dzisiaj dowiedzialem takze jutro bede załatwiał jak moja bedzie w pracy jakiegoś ginekologa Tapnięte z LG G3 Ja na początek października syna już w domu będę miał [emoji6] Tapniete z HGW 2
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 ja jeszcze nic nie wiem Tapnięte z LG G3
moglaj80 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 GRATULACJE sorki chlopaki ale nie udalo mi sie przyjechac na imprezke ,ale nadrobimy jeszcze http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR9.TRC1.A0.H0.Xkindersitz+recaro.TRS0&_nkw=kindersitz+recaro&_sacat=0
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 fotele recaro to jest to, tatus w kubelkowej skorze i dziecko w kubelkach recaro, koledzy powiedzcie w jakie koszta musze sie ubrac przy zmianie licznika na duzy fis(zegarek analogowy) z calym osprzetem + robocizna?? zastanawia mnie ta opcja bo chce odświeżyć wnętrze w kazdym możliwym miejscu z kazdym detalem a od licznikow mysle ze chce zacząć Tapnięte z LG G3
moglaj80 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 napisz do izzy36 wiem ze on rezal duzego fis moze cos wie wiecej na ten temat.
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 dzięki, bede mial hajs to od razu napisze, kolega arre o ile pamietam dobrze na spocie oferowal sie z pomoca, przydatne bydle przynajmniej orientacyjnie wiem ile depcze benzyny, noga zawsze już sie jakoś kontroluje Tapnięte z LG G3
moglaj80 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 tez tak mam jak widze 33 to odrazu noga z gazu a powiedzcie mi czy ktos w jeleniej podlaczy mi fotochromy zewnetrzne jak mam juz wszystko przygotowane razem z instalacja ? srodkowe mam z fabryki (fotochrom) kable schodza do slupka a i tam koniec , dorezalem dwa kable do sterownika w drzwiach po obu stronach i i kabel z lewej na prawa ? ktos by sie tego podjal?
Rekomendowane odpowiedzi