dudziu Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 dobre wiesz wkur....y na gościa co mu przy turbinie grzebał bo tak na prawde to nie odczuł efektu końcowego był przekonany że jego kłopoty z zamulaniem się z kończą i będzie miał wszystko zrobione pogadamy w piątek pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Arek to raczej tarcze krzywe. Może nagrzane były i w kałuże wjechałeś i się któraś wygięła. Pompa raczej nie. [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 11:18_________________________________________________Panowie wie ktoś może jak przełożyć grzane fotele z innego A4 do mojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Oooo widze maniek że jednak grubsze przeróbki bedą ale z tego co mnie się wydawa to jakieś wiąchy trzeba puścić. A jak już będziesz wiedział to daj znać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dla potomnych: wiązka elekryczna podgrzewania, grzane taborety oraz przełaczniki grzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Eeee to chyba sami zrobimy Maniek?? Porywamy się na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Maniek mozna przelozyc cale fotele albo mozna rozebrac fotele i same maty przelozyc... jest w dziale zrob to sam... jak cos to mozecie oblukac u mnie co i jak bo mam stolki grzane Chyba tarcze bo czyscilem je ostatnio i cos sie moglo popieprzyc... bede musial dac do przetoczenia o ile sie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Kurde Dogas powiem Ci że bym się skusił. Wtedy boczki też trzeba by przełożyć. No i tylną kanapę. Kurde w ciul roboty.Sam nie wiem. Musimy to obgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Maniek a co masz jakies fajne foteliska? ja wiem czy w ciul roboty? z grzanymi stolkami troszke... ale przekladka foteli i boczkow to jakies hmm ze 4 godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tylko jest jeden problem... Kanapa jest dzialona a Maniek ma całą! Rezania będzie ale czego się nie robi dla przyjaciela :gwizdanie: odbębnie w sobote egzamin i możemy coś zacząć myśleć boczki to już przerabialiśmy więc z zamkniętymi oczami damy rade a siedzenia... ja w swoim już wyciągałem ze dwa razy więc przymknę jedno oko i lecimy Tylko Maniuś!!! Musisz kobitę uprzedzić że cały dzień Cie w domu nie będzie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dzisiaj zlocik a tu pogoda płata figla ze śniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dzisiaj zlocik a tu pogoda płata figla ze śniegiem Jakby to jeszcze faktycznie tym śniegiem sypało i byłby mróz to jeszcze jakoś ujdzie ale jak tak pitu pitu to tylko mnie wQr! A co dzisiaj robimy? Marzniemy pod Matexem czy gdziej jedziemy siąść w ciepłym? I co się dzieje z B6-ami? Pomarli czy ki grzyb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 myślę że trzeba gdzieś uderzyć bo w taka pogodę to stać nie przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jedziemy na Statoil ustawimy sie łądnie i idziemy na hot-doga albo na Sobin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 No i wykrakałem z tą pogodą!! Eeee a co to Sobin?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgb77 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dzisiaj zlocik a tu pogoda płata figla ze śniegiem Jakby to jeszcze faktycznie tym śniegiem sypało i byłby mróz to jeszcze jakoś ujdzie ale jak tak pitu pitu to tylko mnie wQr! A co dzisiaj robimy? Marzniemy pod Matexem czy gdziej jedziemy siąść w ciepłym? I co się dzieje z B6-ami? Pomarli czy ki grzyb? B6-ki żyją i ciągle przeglądają forum Nie odzywałem się wcześniej, bo praktycznie do dzisiejszego dnia ważyła się moja obecność na spocie. Niestety drugi raz z rzędu mnie nie będzie, wyjazd po południu zepsuł cały misterny plan Liczę , że nie wyrzucicie mnie z klubu i będę mógł w końcu się pojawić oraz umieścić na aucie naklejkę A4 klubu :> Pozdrawiam i życze lepszej pogody, bo na razie to jest beznadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 No i wykrakałem z tą pogodą!! Eeee a co to Sobin?? Chodziło mi o Sombin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 No ja jestem za tym wypadem na hot-dogi. Wszystko jedno gdzie. Pogoda faktycznie do d*py. Zobaczymy ile nas będzie tym razem, ale tłumów chyba nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuropatkin Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam kolegów na pewno sie zamelduje tez mam do odebrania rameczki i nalepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beemek88 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 no i ja też się chętnie pojawię po 3 miechach nieobecności :> tylko napiszcie gdzie konkretnie żebym nie latał po JG i szukał jak głupi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Pod Matexem będziemy chwilę także wpadaj tam. A potem się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi