dogasso Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Taaaa ma się poprawić. Będzie śnieżyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazbiny Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Panowie czy ten jutrzejszy spocik jest tak jak w opisie, czyli o 19-tej pod Matexem? Chciałbym pierwszy raz przyjechać i nie wiem czy coś sie nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 pewnie że jest! Zapraszam! Widze że silniczek jak u mnie więc tym bardziej zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ale cisza brzed dzisiejszym walnym zgromadzeniem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 i jaka cisza po walnym zgromadzeniu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Panocki rozwiązałem problem stukania....http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196973.0 Pozdrawiam! Miło było poznać nowe mordki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 He he no lipa lipa wiosna weekend i nikt przed kompem nie siedzi ale dlaczego stala ekipa cos w tak skromnym skladzie sie zjawila? Raker zyjesz? Kuropatkin? co jest z wami? Nastepne spotkanie proponuje w 1 piatek miesiaca maja czyli 6.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 i kolega kgb też się nie pokazuje i milczy :gwizdanie: arre każdy w plenerze bez kompa i dostepu do świata np. rowerek aaa właśnie kiedy jakiś wypad na rowerek :gwizdanie: :gwizdanie: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgb77 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 i kolega kgb też się nie pokazuje i milczy :gwizdanie: koledze kgb to głupio się odzywać po kolejnej nieobecności praktycznie cały dzień ułożyłem pod spocik a i tak coś wyskoczyło i ze spotkanka nici... Ale wątek cały czas śledzę i liczę, że w końcu uda mi się odebrać naklejkę, zwłaszcza, że za sprawą żony mam nową tylną klapę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazbiny Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Siema byĹem pierwszy raz i bardzo mi siÄ podobaĹo. ZauwaĹźyĹem, Ĺźe duĹźo A4 byĹo po jakimĹ tuningu, ja ze swojÄ seryjnÄ wyglÄ daĹem skromnie , ale kaĹźdy lubi to co lubi. Kolego Are, 2.6 chodzi rewelacyjnie, moĹźe nastÄpnym razem jakÄ Ĺ jazdÄ prĂłbnÄ zorganizujemy, dĹşwiÄk silnika jest za***isty. Na pewno pojawiÄ siÄ na nastÄpnym spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Marcin,nie wiem co Ci się stało z klawiaturą albo z kompem, mógłbyś napisać jeszcze raz ale po polskiemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dudziu na rowerek? hmmm jutro popoludniu (16-17) jak by pogoda byla? jak cos to dryknij :gwizdanie: Kolego Kgb77 aaa widzisz a naklejki w domku u mnie byly wiec bys nie odebral ale 6.05 bede mial napewno Kolego Mazbiny dzieki.. drzwiek jest super 2.6 tylko koni malo Zapraszamy co spot i Ciebie i wszystkich kolegow nowych i ciesze sie ze Ci sie podobalo moja a4 tez seria wiec sie nie przejmuj Urzadzilismy sobie po spocie z kolega Burusiem male jazdy testowe i obwodnica okazala sie za krotka... przed carefurem od strony maciejowej 200 na blacie bylo i trzeba bylo hamowac Dzisiaj tez turbo klekot rozdziawil swoja buzke bo pedal mial w podlodze (czarny dymek poszedl przy redukcji) a ja go grzecznie przy 160 dygnolem na prostej przed goreczka w strone pasiecznika.... zrobilo sie 180 zakret lewo 3 przy 180... potem ponad 200 z goreczki i tdi zostalo gdzies hen daleko z tylu spieszylo mi sie no do mojej dlugonogiej blondi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Arre :> ty naprawdę szlony jesteś Mam nadzieję,że jechałeś sam-bo zjeby dostaniesz 6-stego. Wiem o którym zakręcie piszesz Ja tam przy 150 miałem w porach może dlatego że jest apex? nie widoczny.Mimo wszystko,długonoga blondi Cię nie usprawiedliwia :gwizdanie: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 mazbiny za szyfrował swoją wiadomość arre dzisiaj nie stety nie dam rady na rowerek:confused4: będzie akcja rowerek to zadzwonie pozdro dla wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Karl wiem wiem przegiolem troszke ale nie czesto mi sie to zdarza Moze to dlatego ze BE klei do ancwaltu Sam jechalem sam i dlatego korba byla zreszta zawsze jak pedze do lwowa to pociskam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 kto z kolegów ma vaga ? z Okolic jeleniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jest kilka vagow w JG i okolicach... Burus ma na zajezdni (dzieki mnie ) wojtek26 ma... chlopaki Maniek albo Dogasso maja... Kolega z Bolkowa ma rowniez... Kawestia jakie okolice maja byc tej JG Przyjechal bys kolega ta 2.4 v6 na spocika :gwizdanie: nie byl bym wtedy sam w dziedzinie 6 benzynkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Mnie już nosi bo na razie w ogóle nie mogę jeździć ubezpieczenie wykupić muszę moje auto to angol do tego problem z obrotami jestem z Sobieszowa zaufał by mi ktoś i przyczył vaga za czteropak ? ;] albo może komuś sie nudzi i mieszka blisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Bania... ja z cieplic, Burus2 z zajezdni, moge podjechac z burusiem ktoregos dnia wieczorkiem... problem z obrotami skad ja to znam ;P Faluja na jalowym? hehe pewnie przepust do czyszczenia i adaptacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zapraszam nawet dziś mam duuży garaż ;] Problem chyba jest poważniejszy ogólnie moje autko trochę zaniedbane ale to się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi