wojtek26 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mi bardziej pasuja te 2 od końca chociaz ciezko byłoby mi sie zdecydowac ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 witam ekipę z jeleniej takie mam drobne pytanko - czy w waszym rejonie są jakieś winnice i rodzimi producenci win? jeśli tak, możecie mi polecić jakieś adresy? będę zobowiązany, albo przez PW, albo to żółte słoneczko pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam kolege Kamyka... ale kolega pytanie zadal Szczerze mowiaz nie mam zielonego pojecia mimo ze rejon okoliczny znam dosc dobrze ale to tez moze i dlatego ze wino to raczej omijam :gwizdanie: ja w kazdym badz razie nie wiem Wszystkim milego dlugiego weekendu zycze bo po 15 jade w dzicz na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Heloo czy ktos z was ma instrukcje możliwości Fisa kolorowego w audi ar b6? ma on jakieś tam funkcje kolorowe ikonki ale o co caman to wypadało by sie dowiedzieć) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 A ja poszukuje wahaczy górnych jak ktoś ma chętnie przyjmę stan nie istotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Bania jeżeli stan nie istotny to mam pare... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Powiedz że górne lewe I że są całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Całe są. Tzn główki nie wypadają... jeszcze Ale czy mam komplet górnych na strone to ich weiB nicht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Spoko kiedy mogę cię odwiedzić z czteropakiem ? Poszukiwania wahacza dalej aktualne ... Podziękowania dla kolegi dogasso za dobre chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 pany fajowy pub na obejrzenie finału Ligi Mistrzów - polecajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Na pewno w belfascie będą puszczać. Na ratuszu w ogródkach pewnie też... Ale mnie jakoś piłka nożna nie rajcuje... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Na pewno w belfascie będą puszczać. Na ratuszu w ogródkach pewnie też... Ale mnie jakoś piłka nożna nie rajcuje... :gwizdanie: jak byłem taki młody jak ty, to też głupoty wygadywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Szanowni koledzy PRZYPOMINAM O JUTRZEJSZYM SPOCIE Dogass ma usprawiedliwiona nieobecnosc wczesniej zglaszana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Kto ma jakieś wahacze stare ?! Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek85 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Mnie nie będzie na spocie niestety. Siła wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 W sumie masz rację :gwizdanie: Miałem wpaść przynajmniej na 20 minut,ale niestety jestem sam z moim 6-letnim diabełkiem Arre -ten pierwszy raz zawsze musi być Następnym razem będzie lepiej Był ktoś nowy? Bo ostatnio na cb-iku nakręcałem gościa z Kowar?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam witam, może mi sie uda podjechać bo bardzo bym chciał pokazać nowy nabytek. nie jest jeszcze wszystkownim zrobione ale warto wam pokazać. chyba hehe. pytanko ; mam w audicy wmontowane jakieś ksenony ( wnioskuje ze sa to jakieś hidy c**jowe) jak zmienić te swiatła na zwykłe?/ czy cały zestaw hid muszę wyrzucić czy tylko zmienic żarówki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 podpisuje się pod tym co napisał arre panowie zamiast się rozwijać to my się cofamy Maciejowa i Komarno odpuścili totalnie ( nie będe pisał nic-ków) :gwizdanie: Kolega nabył nowy wózek a też się nie pokazał pochwalić :gwizdanie: no i reszta ekipy bo wymieniac można dalej... ps. panowie zarząd na to wszystko patrzy i już grzmi :gwizdanie: kolejny spocik fregfencja 100% ma być!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 witam, Dudziu prosiłbym nie osadzać mojej osoby , że olewam temat. Nowe auto owszem chce pokazać ale jeśli człowiek pracuje i naprawdę teraz nie mam opcji podjeżdżania na spocik. nawet nie mam czasu żeby podjechać po ramki do Arre. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ja akurat bylem na zmianie klocków:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi