arre Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 hehe no fajnie fajnie tak sie spotkac i sie nakrecilem baczkow... najlepsze te w miejscu byly ;P bedzie cieplej to umyje maszyne i tez popstrykam jakies fotki i opisa zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 No Arre musiał zripostować gościowi z mercedesa co wpadł jakby z zoną wracał z kościoła i chciał zaszaleć. Fajnie nim rzuciło;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wnioskuję że cos się tam jeszcze działo jak pojechałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Panowie.Spocik był spoko Dzisiaj już tak różowo nie było: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dogass nic sie wielkiego nie dzialo pokrecilem troszke sie i bylo dwoch co tez latali boczkiem troszke ale nie chcieli nawiazac walki Karl z tego co przez fona mowiles to myslalem ze to gorzej wyglada... sciagaj ryjka to sie rzuci okiem cos zmalowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jutro zaczynam demontaż Wstępnie wyliczyłem za części z poduchami prawie 3tysie także nie wiem czy angola nie targne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 W środę będe w JG to Ci to wycenie. Dobrze że nic nikomu się nie stało. Ale faktycznie z tego co widać na fotkach nie wygląda to tak jak opisywałeś. W środę dzwonie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ZA 3 tysie to można całe auto kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ale sie dzisiaj wyszalalem warunki boskie poprostu... :gwizdanie: moze mam silnik slaby jak na bude ale... a dogass to normalnie mnie juz chyba wcale lubic nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Frajda jest nie ma co!! Szkoda że nie mam u siebie 4x4 ale i tak dawałem rade wczoraj na trasie Jelenia-Legnica. Barany z poznańskiego stały jak te pipy a ja sobie lewym pasem pyr pyr pyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 DOgass sory nie placz prosze ale nie moglem sie powstrzymac... pees zobaczymy w sobote jak sesja wyjdzie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Przez Ciebie spać nie mogłem! Odcisków nie mam bo kobita cały czas była obok i jakby zobaczyła do czego się trzepie to by mnie w łeb pizzzzzła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 hehe wiedzialem ze nie bedziesz spal... dzisiaj koleczka przewazone beda umyte i moze polerke machne jak bedzie mi sie nudzilo... a w sobote zarzuce na maszyne i zobaczymy co za koza z tego wyjdzie :gwizdanie: foty beda napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 arre zarzuć parę fotek swojej maszyny bo ciekawość wpier.... kiedy spend kolejny??? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 jakoś nie mogę ogarnąć tego nowego forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 He he nie tylko Ty... jasno... i balagan jak narazie... i obrazki wcielo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ja mam podobny problem:) nie ogarniam kuwety:0 pozdro Panowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witajcie, no i kółeczka już są u mnie. Jechałem po nie do Brzegu. Udało mi się je kupić za 900 zł. Podpowiedzcie mi jakie rozmiar oponek założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 lurde nawet nie wiem jak foty teraz tu wrzucac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Arre no dokładnie nie wiem tez jak fotki wrzucać. Powiedz mi u tych twoich kolesi od oponek jakieś 17 okazyjnie używane wychacze?? pytanko tylko jaki rozmiar 225x45? czy inny . Arre a ty felgi już kupiłeś na lato?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi